Сьогодні віддав такого "ужоснаха". Просили слізно, два. Але мене вистачило, зі скрипом, лише на один і лише тому що пообіцяв не відаючи що чекає. Для розуміння - вага ножа 240 грамів, з них 130(!) сама свиня, до того ще й кривезна.
А мого без серрейтора із цієї теми https://reibert.info/threads/victorinox-military-germany-one-hand-tema-popovnjujetsja.1028925/ так "опустили нижче плинтуса", що більше возити не буду Хоча.... тепер подумаю ще.
Ну так чего ты паришься,тема ж продажи ,а не обсуждения.Удаляй их сообщения или жалобу модератору.Реально достал этот срач в темах продажи,есть вопросы-предложения,пусть пишут в личку.Кому товар не нравится,пусть не покупают.
Я, до речі, брав його дорожче, чим пропонувались у того ж продавця з серрейтором. Бачу, що все ж плейн в польових умовах більш корисний. Тому люди, що це знають, самі доробляють цю модель.
А мені серейтор на цьому ножику дуже подобається - він не такий як інші серейтори і ріже дуже добре. Єдине що правити його трішки складніше ніж звичайний плейн, однак кондовість і харизма саме такого варіанту мене приваблює. Класний ніж!
Толык, повторюсь-гарні нжі ти робиш...(свиня-то окрема річ, скажем так-декоративна і на функціонал не впливає)
Пане Славута, а от Вы здывувалы.....От Вас ждал большего....Гораздо большего....Впрочем , эти ковырялки не Ваш профиль.
Перші дві "ковирялки" - це подарунки - зверху ніж, котрий мені зробили на зоні у Бучі - начальник зв!язку цієї колонії мені приніс, другий викував мій друг - гвіздки можна стругати. Ну а ті що на другому фото - це про всяк випадок - як набої закінчаться - допомогти щоб не мучався або ковбаски та цибульку на закуску нарізати
Это на базе модели армейской для флота....Канаты там...В обычной жизни абсолютно бесполезна и даже вредна..Явно ХО.
Той загостринь, ще називають «шоковий зуб», використовують для вспарювання шкіри підчас освіжовування туші.
Якщо одна рука зайнята, то стропорізом значно зрачніше захопити мотузку та, понянувши на себе, розрізати її. До слова, ще жодного разу на практиці не застосовував цю функцію.