Там внизу є кнопка "поскаржитися", можете натиснути, може попустить трохи. Фото моє? Моє. Ножі мої? Були мої і зараз деякі мої. В чому проблема?
Підтверджую, допомагає, але якщо не дуже запущено. Я так робив на Ганзо 735. Збивав ножем лід з бризковиків автомобіля, не протер і мокрим кинув в бардачок, на другий день все лезо в плямах, добре що швидко все зачистив і змастив мастилом. Здається викладав фото в цій темі.
Нова модель: КРЯЖ – функціональність без зайвих деталей. Недосконалість часто надає речам особливого шарму. Невеликий "недолік" у вигляді грубої обробки або ледь помітної асиметрії лише додає унікальності і характеру цьому ножу Клинок зі сталі Х12МФ має чорне покриття CERAKOTE для захисту від корозії. Високі, прямі спуски та товщина обуху забезпечують ідеальне співвідношення різу та міцності. Руків’я виконане з міцного G10, воно має виразний текстурований малюнок гарантуючи впевнений хват. Геометрія руків’я дозволяє зручно утримувати різними хватами. Піхви з Kydex Multicam забезпечують надійну фіксацію і швидкий доступ, також варіативність розміщення на спорядженні. Технічні параметри: ► Загальна довжина – 235 мм ► Лезо – довжиною 115 мм; шириною 26 мм; товщина 4мм; ►Сталь – х12мф; (60-61hrc) ►Руків’я – довжиною 120 мм; G10 ►Піхви – кайдекс (сумісні з molle кріпленнями) ►Вага – 175г з піхвами 225г
Собрал модик, чисто посмотреть сочетание цветов, и так это сочетание понравилось, что не стал разбирать, а заклепал и выкинул на продажу..
Вітаю панове) Сьогодні був на копі,трошки монет копнув,отакого гарнюнього ʼʼ кабачкаʼʼ підняв. Притопив у болоті-аби ніхто не додумався розкрутити.Та й пішов пішки додому,велосипед в руках-вирішив пройтись:весна,тепло,краса) Ну і на обочині лежить собі між населеними пунктами отакий ножик(United Cutlery Bushmaster Survival)Забрав,протер мастилом лезо,ну і буде на поличці лежати..
Вибачте що не по темі. Пэк, підкажіть будь ласка, чохол на флягу самі зробили? В мене є така фляга, хотів одягнути її в чохол, але не виходить. На ліпучках нормально не тримається, на клей садити не хочу. Може є якісь варіанти щоб нормально його закріпити?
Пошити чохол намочити та розм'ягчити, вдягти на флягу та почекати щоб шкіра висохла, а після висихання втерти універсальний крем Nivea щоб шкіра не пересохла.
Дякую. Хороша порада, прийму до уваги. Але я думав зробити так, щоб чохол можна було зняти (на випадок почистити/помити флягу). Вже розмірковую над тим щоб пришити хлястик з кнопкою, щоб закріпити чохол через верх. Розглядав варіанти з синтетичної тканини або з кайдекса. Але з кайдексом працювати не вмію.
Об'єднайте свій варіант з попередньою порадою. Можно ше й петлі для носіння на пасоку нашити на чохол.