Вибачте, але до чого тут термічка? Мова йде про залишки жиру та крові в кованій фактурі ножа, які там доволі "надійно" залишаються. Додатковий геморой по догляду за ножем при роботі по м'ясу. Туди ж відносим фактуровані та шкіряні руків'я
Годі вам, звичайний ніж, нічого особливого, ріже і ріже собі, комусь заходе, а комусь ні. Стосовно трагічної загибелі бійця, то з ції ж логіки я свій АК маю здати в КЗЗ і більш ніколи не брати в руки, бо його теж кацапи зробили, а хлопців від ції зброї загинуло значно більше, ніж від того ножа.
доброго дня на базарах і в магазина мясних багато хто використовує отакі або схожі ножі для мяса, сам мав справу з такими , дуже гарно працюють імхо гарного всім дня
Добрый,конечно я пользуюсь инструментом для профессионалов,а так я проверял как будет лежать этот нож в руке
Ви не повірите, але я розумію про що мова. Ви ж вже побачили як повар з'їхав з теми -- я не такий, я користуюсь професійним інструментом, а це таке погратися.
я хіба написав термічка? Якщо що, мова йшла про термообробку - м'ясо після обробки ножем смажили, або може варили, або навіть запекали.
Ну тут вже якщо починати прискіпуватись, то термічна обробка в будь якому її сенсі тут ні при чому. Якщо ніж позиціонувався, як універсал, то після м'яса буде різатись, припустим, огірок, хліб, ковбаса...а вони не "термічаться") Отже тут мова саме про догляд
Ви уважно читаєте? Якщо перечитаєте, то помітите, що за універсальність писав трохи не я... Якщо перечитаєте, звісно. Я писав лише про те, що м'ясо оброблене цим ножем, потім буде зварене або посмажене.
Там де цей ніж використовують історично( наскільки це відповідає дійсності ми опустим, домовились?), санітарні норми дещо відрізняються від наших - всі ж бачили як їдять птахів що гнили у туші тюленя, тож там це не проблема. У нас ці ножі -- тимчасовий тренд, поки їх викладають в інсті, доти іх куплятимуть, доті їх будуть робити. Тож не варто перейматися, з цієї причини масовий мор не відбудеться.
Нєнуашо!?!?! Це не перший же тренд. Були рембоїди, потім ножі для виживання, були бушкрафтери, був сербський ніж, була японська кухня... Все минуло. Минуть і якути.
Камрады,не могу понять суть спора по поводу ножа,нож мне понравился и поэтому я назвал его универсальным,смотрю со стороны профессиональной деятельности.Начиная от обвалки мяса заканчивая лесом(к превеликому сожалению сейчас никак не получается).Нож в руке лежит удобно не скользит,ручка добротная,клинок заточку держит.Что еще ?С Ув.
та нічо! То спочатку м'ясо, потім ліс, я так розумію, в сенсі деревину строгати. То цей ніж саме для цього і є, але ж універсальність це дещо інше. Ви ж це розумієте? А про заточку, то взагалі ні до чого, як і про дерев'яну рукоять в мокрій руці.
воно то так, але ж Ви, наче, професійно користуєтеся ножами, тож маєте розуміти що це таке собі натягування сови. Як може бути універсальним ніж зі складною геометрією?
Вот профессиональный инструмент которым я пользуюсь на кухне,и мне все равно кто что скажет.Мне удобно