вияснив би чому крутний момент передається на гвинт, такого не має бути, лінь, є два виходи, синій фіксатор або легке розклепування торця гвинта, якщо це можливо, тобто нема глухої гайки. Сохне фіксатор приблизно добу.
Вітаю всіх! Був на роботі зношений двох рядовий підшипник, пожалів викидати в брухт та зробив по швидкому ножа. Нічого особливого, але був час та натхнення:
Користуюсь таким фіксатором. Ціна прибл. 60 грн. Все норм. Використовую на: секатор, міні пилка, ножі. Зауважень немає.
Вітаю, друзі. Рубрика спонтанна покупка, думав що вже це переріс але ні - йшов побачив, дуже захотів і купив. Ціна 400 грн. навіщо він мені я ще не вирішив, скоріше за все покладу в автомобіль в багажник до саперної лопатки, складної пилки Фіскарс щоб був. Років 8 не купував не одне г-но Гранд Вей але цей як не дивно дуже гарно зроблений, гострий з коробки, бумагу ріже з вивертами. На відміну від Глоку обух має 2,5 мм, увігнуті спуски та нержавійка на клині. Тай в цілому дуже непогано виготовлений ніж. Так що от така покупка.
Плейнова частина для продуктів, серейтор для мотузків і.т.д, він те затупиться як плейн в критичний момент.
В принципе верно..импульс покупки..когда давно хочется и не за большие деньги..то есть оправдание завтра пиво не буду пить)) а если и буду то без рыбы))
Є випадки коли лікується, причому усвідомлено і безповоротно. В моєму випадку це багнети та ММГ зброї. А з ножами так, це проблема. Постійно виникає рецидив. "Рецидив (від лат. recidere) у медицині — відновлення хвороби після удаваного повного одужання (ремісії)." Років сім-вісім, ніяк не можу позбутися згубної звички під назвою Morakniv. І це не жарт.
Вітаю. Ви мабуть мали на увазі гарду - гарда металева 4 мм товщиною, дуже якісно підігнана без люфта, повністю робоча.