Якось неочікувано з'ясувалося, що саме цим ножем користувався найбільш активно. Робив ним багато чого: рибалка, два ремонти в квартирі, велосипедний набір, виїзди на природу....... Придбав його приблизно в 2007-2008 рр. і до цих пір Люблю і Поважаю цього малюка.
Не все так просто . Точили ще як - ділюсь інформацією....лайфхак мого дитинства другої половини 70-х років минулого століття - великий "точильний камень" це будь яка бетонна опора вуличного освітлення, затупив ніж, підбіг до стовпа, пошаркав пару хвилин і він знову гострий, ну майже "гострий". А 40 коп., це чотири рази піти в кіно на ранковий сеанс.
IMG_20230624_191542 от AgnoS опубликован 4 лип 2023 у 13:16 IMG_20230624_191628 от AgnoS опубликован 4 лип 2023 у 13:16 Скінерок 95х18, мікарта, нержавійка, кайдекс
https://24ka.com.ua/p1502500612-zac...oUWQMC2TCSxOBWYkkIDvxoiuoFsPT0-BoCy6EQAvD_BwE Приблизно так, один з варіантів, в принципі конструктив однаковий, в кращих є декілька різних гачків, з кулькою і без на кінці, то вільно обертається, дозволяє зачищати заусяки і робити фаски ззовні і всередині одного отвора одночасно, прямі, та будь які кромки легко і швидко зачищаються. Без такої штуки зробити якісні отвори під заклепки і гвинти значно довше, іноді не можливо, коли нема доступу зсередини
Вдалося вже спробувати в роботі? Є враження? Просто теж задумувався про такий, але поки зупинило те, що ця ніша в мене впринципі закрита Kudu. Хоча цей приємно виглядає.
по полной программе ещё нет, так по мелочи. а так резучий, легкий, тонкий обух, тройной клин. размер то что надо. тонковата рукоять. (компактный). я доволен.