Всіх з святом! Питання з самого ранку. Є власники ножів від ТМ "БІЛА ЗБРОЯ"? Заманюють ручною роботою з довічною гарантією.
А что, кроме пожизненной гарантии, Вас привлекло в ножах этого производителя? И "пожизненная гарантия" из текста на сайте производителя - просто маркетинговый ход, написано пафосно и расплывчато общими фразами, никакой конкретики.
Я ж писав - замануха. Маркетинг - рушій торгівлі ))) Чому зацікавило ? 1. Український виробник ( чур тапками не кидати _ є набагато солідніші фірми і за кордоном також ) Але ж колись всі починали з не велеливої кузні. 2. Явна не штамповка - ножі невелої серії ( хоча можу помилятись.). 3. Просто гарні ножі ( + можливі доробки за бажанням клієнтів.). 4. Ціна - ну тут спорити не буду є і класніші ножі подешевше але як на мене то норма. 3. Марка сталі ? не впевнений що зможу поспорити чи вона краща чи ні. Але сталь не пасе задніх.
Ні в якому разі тапки кидати не думав. Питав, тому що була підозра, що вирішили підтримати вітчизняного виробника Скоріш за все помиляєтесь. Сперечатись не буду, тут, як кажуть "на смак і колір всі фломастери різні" Ціна зовсім не гуманна для ножа зі сталі 65Г Не є сталеваром, так дилетант, але, на мою думку таки пасе задніх. Хочете підтримати вітчизняного виробника, замовте ніж у майстра-коваля, або ножероба - їх в Україні багато. І сталь буде кращща, і Ваші забаганки щодо форми, ТО, зведення, експлуатаційних якостей будуть враховані і більше варіантів вибору матеріала на руків"я. І за ті ж гроші у Вас буде більш якісніший ніж. ЗИ: до речі, Ви зі Львова? Там недалечко від Вас є гарний майстер-коваль . Вже трети клини від нього маю і три поковки. Третій клинок так взагалі
Ну щодо тактичного вигляду ось майстер, але не зовсім рядом з вами http://knives.com.ua/forum/index.php?topic=28762.0 Але скількі це буде коштувати не знаю