Дякую Але проти того що я бачу , як люди роблять то я 10 левел хіба. На виставках не буду,бо це не заробіток ,чисто так для душі.
Ламінат був легенько протравлений в лимонці, а потім полірований. Нажаль ні хлорного заліза ні азотки не маю. Було би ще красивіше.
Вечір добрий товариству) схоже репліка mora 2000 без клейм клин входить на половину руків'я а це старий мисливський ніж періоду СССР, без люфтів, туго відкривається та закривається, можливо має якусь ціну?
І без хлорного чи азотки файно вийшло. Самі ковали? Чому питаю - сам щось пробую... з різним успіхом. Рукоять - що використовували?
Удачных начинаний а я свой нож, к сожалению, так и не получил от Мартынюка Игоря, который(со своей компанией) оказался жуликом и лгуном столько времени прошло, сначала завтраками кормил, а потом на мороз выпал и перестал отвечать, денег также никто не вернул
Ну що поробиш,буває й таке. Мене тут на 200 доларів взули,а Ви хочете щоб на ОЛХ не кинули. Але чому так , вроді він зі всіма розходився по доброму......
У мене є такий самий: Схоже, що у Вас відсутня відкривалка. А ті виступи на металевій накладці з ціною - то для витягування гільз? Там з двох сторін різні розміри - 12 та 16 калібр?