А если винты просто покрасить матовой черной краской? Ну и клипсу новую... тогда уже было бы более завершенно. А так работа отличная, но нож на любителя.
Очень долго валялся он не востребованый пока пан ANATOLAA не сказал что нож годный) теперь он постоянно при работе. С ув
А такой вот артельный нож для разделки мяса, только немного меньше, у Вас случайно не завалялся? Ищу своему пару... На фото длина режика 48 см, ширина 17,5 см (пока еще не привел его в порядок): Желательно, митинской артели. Но, можно и любой другой, главное хорошее или отличное состояние ножа...
С этим, конечно, вопрос! Потомство если и появится, то только в виде какого-нибудь приемыша, чумазого да неказистого... Примерно такого:
І де Ви були раніше? Обміняв ось таку "трійцю": на ось таке творіння рук людських: Тепер залишились тільки ці, для себе:
Я перепрошую. Колись працював військовим поваром, тож з ножами знайомий. Зараз теж готую залюбки. Муляє питання: Оці трійки Ви збираєте, купуєте, міняєте, як колекціонери? Навіщо вони Вам? Чи ножів сучасних замало? Сталюка там всяка, залежно від виробника, були такі, що і наточити неможливо було. Ручки коляться і наприклад мені, з невеликою рукою, були незручними, особливо коли треба було обвалувати пару туш зразу. Форма та спуск ножів теж на любителя. В мене є декілька наборів, батьки колись купували, коли треба було все діставати. Але їми не користуюсь.
Може хтось бачив подібний ніж? Мені дістався років 20 тому ,вже б.у. Добряче над ним хтось познущався... Подібних не бачив ніколи. Ніж досить великий 24,5 см в довжину. Коротший від пентагону на кілька мм.Всі решта коротші.Лезо надщерблене (не мною), кажуть що ознака хорошого металу.Має оригінальні шило і малу викрутку.Шилом дуже зручно користуватись,досить тонке. Дуже потужні пружини,в середині мють ребра жорсткості. Вирізи під ніготь для інструментів теж таких не зустрічав. Надзвичайно зручний в користуванні.Маю кілька Вікторіноксів,близько не стоять,хоча вважаю іх дуже хорошими . Завжди беру тільки цей ніж з собою в походи.З ним навіть не страшно і в рукопашку. Окремо придбав футляр від якогось радянського ножа,сидить як влитий. Багато було прохань продати,але думки такоі ніколи не виникало. Прохання в індифікаціі.
Думаю с очень большой вероятностью что самоделкин. Достаточно хорошо и качественно выполнен. На рукоятке текстолит, практически не встречающийся в серийных изделиях тех годов. Лезвие без маркировки , ну и ногтевой зацеп таки кустарно выполнен .Шило и отвертка тоже не обычно расположены, вилка тоже кустарная на вид. Конечно могу ошибаться- но думаю именно так. Шило чтобы достать-его отверткой нужно выкрутить?
Та звичайно, що тими поварськими артєльниками на кухні ніхто нічого не ріже за рідким винятком. Хоча вуглецева сталюка там не погана, до того ж ножі ковані. Тобто, речі ті більше антуражні аніж практичні і "живуть" вони собі тихенько у літній кухні, де їм добре, затишно, а ще радують око знайомим та й мені також. А для того, щоб втяти кавальчик мнєса, є робочий інструмент. Наприклад, у мене простенькі але гостренькі ось такі: Ще є набір кухонних ножів Fiskars і не тільки. Було б тіко що різати...
И да, если у кто-то есть на продажу нож для разделки мяса (малый) - с удовольствием приобрету оный. "Личка" работает круглосуточно... Вот такой ищу:
Тут щось схоже кустарили ще при сесесері,були там майстри колись, був і метал відповідний та обладнання. https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1SYrd-B8xoayqzRMvGueZ8&cshid=1594648163664
Я пользуюсь из за цены, аналог такого ножа будет стоить от 2000-3000 грн, и не факт что будет лучше. С ув