А вот тут начинантся самое интересное .. Штатные перочинные немецкие ножи с клеймами... Не частая находка на барахолке в Яффо ...
Таку простиню можна написати майже для будь-якого товару. Навіть в оцю, міняємо ніж на молоток, автомобіль, піджак, трусєля... трохи правим текст і вуаля В додачу вона написана троха.. як казав один наркоман "па-дібільнаму" написана Для прикладу: Это один из самых опасных, буквально смертоносных мифов — возможность эффективной самообороны маленьким клинком в руках неподготовленного человека. Даже большие ножи с клинком 6–7 дюймов (около 17 см), сейчас считающиеся серьезным холодным оружием, в начале ХХ века вызвали бы у военных только снисходительный хохот. Тогда еще помнили, каким в действительности бывает холодное оружие против человека — клинок должен быть раза в два длиннее, чтобы эффективно остановить нападающего. Ножи такого размера, мягко говоря, неудобны для ношения, а крошечные складнички — непригодны для самообороны, какую бы экзотическую форму они не имели. Да ладно! Тобто ефективним є дворучний клеймор, а от траншейний ніж - то для лохів. Колекціонування ножів - це теж хоббі, на якому також виїзжають виробники - тому і є лімітовані партії, колекційні тиражі і т.д. Стосовно того, що ніж потрібен тільки в селі, це взагалі брєд. В мене завжди є невеликий складник в рюкзаці і\або невеликий мультітул. Звісно в багатьох випадках без них можна обійтись, але нафіга? Та навіть в офісі простий мультітул виручав купу разів - кабель зачистити, болт відкрутити, коробку розпакувати і тд. Коротше кажучи, не пішла стаття. І якщо по темі, в своїй колекції маю кілька простих ножів і мультитулів, які використовую по прямому призначенню і не тримаю їх на полці. От наприклад Танто від Колд Стіл, як на мене чудове співвідношення ціна-якість і що найголовніше, практичний і міцний. Зрубати і зачистити пару гілок для тенту, розрізати корінь і тд. Така собі робоча конячка в мене.
Кому пішла стаття , кому ні . Я особисто не розумію ножеманства . Деякі індивіди кричать , що їхні ножики , це їхній пенсійний фонд ... раніше філателія була популярною і де зараз ті коллекціонери марок ? Коробку розпакувати можна ключем від замків , зачистити провід можна нагрівши його запальничкою - навіть краще ніж ножем , болт я викручу будь чим - від монети до того ж ключа В селі ж зараз більше потрібно мати карабін ніж ніж , бачили б Ви ті села В мене є гарний мультітул , є складний Вікторінокс , але за декілька років майже ними не користувався . Я особисто , частіше користуюся сокирою ніж ножем , ножем тільки на кухні . Тож Ви мене не зрозумієте з моєю колекцією плюшевих ведмедиків , а я Вас . Хоча я підтримую хороші захоплення людей , неважливо чи то збирання ножиків чи монет , принаймі це краще ніж жити аби прожити . З повагою .
Вітаю, хлопці! Допоможіть вибрати мачете. Задачі - прорубувати прохід (а деколи й проїзд) через кущі і дрібні деревця. Сокирою то капець як незручно. Я думав, що тупо куплю собі щось десь, але розгубився з варіантами форми, матеріалів, виробниками... Порадьте щось. Дякую!
Cold steel, но они с завода тупые, нужно затачивать. Стоят до 1000 грн, даже в Эпицентре видел , для кустов на даче, думаю, самое то. Отправлено с моего Redmi 4 через Tapatalk
А якщо не дешево, а оптимально за ціною/якістю? Та й в того Голок варіантів форми декілька. Якось ще й з формою визначитися потрібно, а не лише з виробником та цінами. Крім того, тут на форумі у продажі є купа мачете, але різних за формою та матеріалом. Я більше схильний купити тут на форумі якийсь якісний кустарний чи напівкустарний виріб, ніж китайський ширпотреб.
та оптимально все будет, советую подержать в руках перед тем как купить, у каждого человека есть свои физ.данные как по мне форма: прямой обух с широким носом (утяжелением), толщина 4-6мм самому можно выковать с рессоры буса
О, дякую! Але навряд чи я буду сам кувати... краще в якогось правильного майстра куплю правильну "шаблю".
Бачив, але мені не потрібна пилка на обусі. А так би купив мабуть. Вчора подивився трохи Ю-Туб, то там багато тестів та обговорень тесака Соколова. Воно варте уваги?
В м'ясників попитайте , в них є ножі схожі на мачете і сталь повинна бути хороша . Або подивіться на барахолках чи базарах . Вийде Вам набагато дешевше ніж купляти крутий здоровенний ніж .