Порадьте Пин.

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Страхователь, 11 янв 2024.

1. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Багато років ходив з Голд Хантер ТМ (чорний), Китай,але з тих дорожчих. з недоліків-не дуже любив металошукачів з частотою 12-14кГц, трохи дратувало, буває після ввімкнення не реагував на метал, треба було повторно вмикати..Поламався. Недавно взяв АW pointer (помаранчевий) я не можу натішитись, взагалі не "кусається" з Деусом на 14 чи 29кГц. Теж Китай, але зовсім по іншому озвучка, звук при ввімкненні, працює без перезавантаження, без холостих після ввімкнення, дуже чутливий до дрібноти по всій довжині катушки, гарно освітлює вночі ямку.. Єдиним мінусом в ньому -після ввімкнення треба чекати не 1 секунду, а 2секунди щоб почати шукати. Звикнути можна,секунда-даі довше погоди не робить, можна звикнути. Головне що не кусається з металошукачем і чутливий до дрібноти.

Изображения:

IMG_20241110_195836.jpg
  2. Интересные лоты

1. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      800 грн.
    2. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    3. Новый Gt 110 ,плюс крона и защита колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением
      578 грн.
    4. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      147 грн.
    5. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
  3. sinxry

sinxry Obergefreiter

Nokta AccuPoint. Кращого ще не бачив. Якщо не копаєте дрібну голд та пластику, то можна взяти недорогий ТС 110(той самий АW). Гарний варіант за копійки.

Savage Mind нравится это.
  4. Savage Mind

Savage Mind Stabsgefreiter

поділіться, з якими іншими моделями порівнювали цю Nokta?

Mishka* нравится это.
  5. Rudius

Rudius Feldwebel

Теж цікавить з чим порівнювали. Я недавно взяв катушку 9ку до Деуса, ходу в основному на 25кГц, земля дуже мінералізована. В мене пін Мі4, то скажу що не завжди витягує ті сигнали які викопую, коли включаю третю програму саму чутливу, багато ложняків.

6. sinxry

sinxry Obergefreiter

А нету с чем сравнить, потому что пинов, работающих на высоких частотах практически нет. Основная масса от 3 до 12 кГц, есть ещё китай на 30кгц, но он с приближением цели умолкает и надо искать заново и если не ошиьаюсь ещё Nokta Pointer на 18 кгц. Как сравнить несравнимое? Если грунт сильно минерализирован , забудьте про высокую частоту для пина и поиск им мелкой дрыси из тяжёлых сплавов. В том числе и мелкого золота.
    Можна сравнивать ми 4,6 с минелабами, гаретами , китаем - это пины монетники . А AccuPoint это другой класс пинов он больше для металлопластики, хотя и монеты лупит на раз два. Это как сравнить джип и пузотёрку.
    И как можна ходить на высоко минерализованной почве на 25 кгц? Вырезаете грунт с 80-82 и выше или чуйку скидываете? В обоих случаях потеря глубины...

7. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

А то як зрозуміти? То висока частота це супер в Акупоінтері, а потім пишете щось протилежне, що ця висока частота не результативна на мінералізованому грунті..
    Я чув що цей пін кусається з Деусом на 29кГц. Ну і ціна на даний пін найбільш кусюча

vitalik 981 нравится это.
  8. sinxry

sinxry Obergefreiter

Не знаю, с чем он кусаеться, не пробовал, можно сдвинуть частоту, а в пине скинуть чуйку для нормальной работы. Если вы копаете монеты, он вам не нужен, пластику- да. И до фени та минерализация. И если вы ходите на 29 частоте, то какая может быть минерализация??? Вариант - купить пин что бы не видел дрысь , аля ХР или Китай, или купить нокту, которая видит всё. С грунтами я как понял, у вас всё прекрасно, если ходите на 24 или 29 частоте. Когда не сможете ходить на 18, это уже минерализованный. С учётом этого на нокте снижать чуйку.

9. sinxry

sinxry Obergefreiter

IMG_20250203_210349.jpg А вообще я уже советовал, ТС илиGT 110 в китае за 300 гривен и всё в ажуре. Там 11 кГц, иногда попадаются, что даже цепочку мелкую видят, минимум настроек, стабильный и цена супер. Не благодарите.

Последнее редактирование: 3 фев 2025
    M_P нравится это.
  10. Rudius

Rudius Feldwebel

Та нічого я не вирізаю, в мене лайт версія. Чуйка 92-93, баланс грунта ставлю вручну 76-78 не більше. Все воно добре бачить.

11. sinxry

sinxry Obergefreiter

Это тяжёлый грунт??? Может тему д1 перечитаете?

12. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Щоб пін побачив "дрысь", спершу треба його знайти металошукачем на високій частоті. Бо якщо ходити з мд на 12кГц, і шукати "дрысь"- якось не логічно. Я з "блондинкою" ходив декілька років лише на 14кГц, але після того як всі почали смикати золото на високих частотах- змушений по можливості підняти частоту.

13. КАСКАД

КАСКАД Stabsfeldwebel

Колись давно придбав на форумі китайський пін, чимось схожий на рідіостанцію чи цеглину (не памятаю назви, щось накшталт "малиш"). Викинув у перший день тестування, бо фігня повна. Потім придбав на форумі Гаррет АТ. Тоді ще ціна була щось близько 3000 грн. Реально дуже крута штукенція, але... через певний проміжок часу піймав себе на тому, що як перебирав грудки руками перед катушкою, так і продовжив, а крутий пін бовтався на ремені чи штанзі мд. Продав практично новим тут же, на форумі. Особисто для себе вирішив, що ця штукенція мені не потрібна. Зараз глянув ціну на морковку і прозрів.

linkin и fedya_valki нравится это.
  14. sinxry

sinxry Obergefreiter

Кто вам доктор.Можно было и чёрной на 12 частоте искать, а не белой на 14, разницы не много.Блондинка и предназначена для дрыси , так же как и нокта пин. У меня была связка ми 4 и веник 800, так то что видел веник , ми4 не хотел ни в какую. Почему и советую для пластики нокту. А там решение за вами.

15. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

PINOSCOP хороший, даже бомбезний.

16. Rudius

Rudius Feldwebel

Піноскоп був хороший, поки китайці не зробили хороші піни. Наприклад той самий gt 110, 110plus взагалі пушка!) Але свого часу був дійсно одним з кращих, особливо подобалось те що не треба було кнопкою клацати, з кобури достав і працює)

17. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Ну то ж на магнитах був, в мене на кнопці. Заряжаю раз в год. Ну і хожу два раза в неділю

18. Rudius

Rudius Feldwebel

В мене був теж на кнопці в корпусі GP pointer, але магніти теж були, один раз кнопку надав, а далі просто в кобуру ховаєш, і він автоматично виключається.