Порадьте Пин.

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Страхователь, 11. Jan. 2024.

1. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Сьогодні отримав з Алі gt110 plus treasure hunter обійшовся майже в 27 вічно зелених,перші враження гарні!Дрібноту бачить краще за gold hunter,думаю буде кращим піном з China.Трошки затянуте ввімкнення але не критично,як хтось писав вище китайці трохи закосили під Xp мі6,є схожість по формі корпусу та звук при вкл. викл.Основний великий плюс гарна чуйка та акум в середині!Буду пробувати як він в полі тоді доповню враження!

Images:

PXL_20240215_142119419.jpg
    PXL_20240215_142141556.jpg
    Rudius und sinxry gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    3. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. як він на мілку голду реагує, бачить чи ні?
    Посилання на нього скиньте.

Zuletzt bearbeitet: 15. Feb. 2024
  4. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

З того що є жіноча тоненька цепочка не бачить,сережка типу гвоздик як на фото розміром десь 4-5мм в притик бачить.

Images:

277.jpg
    sinxry gefällt das.
  5. Дякую. Простий GT/TC 110 десь так само бачить, плюс у ньому добавили можливо із за вмонтованої батареї.
    Та ще непогано, що піщалка під кришкою.

6. Перелопатив купу кітайських дешевих пінів , в результаті GP Pointer SHRXY - як на мене то найглибший, але дуже-дуже мілкої голди не бачить. GP Pointer S(30кГц) - для дрібноти,бачить навіть частинку маленького ланцюжка, але впритул. Зате по глибині слабкий. I cам підлаштовується до цілі. Простий GP Pointer - непоганий монетник, GT/TC 110 - щось середнє між ними. GPoint - повне лайно, яке не коштує і 200 грн.
    Дорожчих 500 гривень не тестував, сказати не можу нічого про них. Можливо, як для себе вибір був би або GP Pointer 3 SHRXY або GP Pointer S( тільки з реальними 30кГц). І не ведідься на продавана на алі у якого вказано 95кГц на GP Pointer 3 SHRXY. Висилає або з 3, 6, або 11 кГц. Дуже хотів спробувати на 95кГц , але кожного разу приїздив пін з іншою частотою, хоча працюють вони справно. І непогана якість. З фірмових мав мі4, та нокту поінтер(з двома кнопками з заду), обоє дуже дрібних цілей не бачили.

Rudius gefällt das.
  7. igric2010

igric2010 Schütze

Цікаво mi6 якщо підключити до xp deus і виставити максимально чутливість дуже дрібну голду побачить?

8. Ні. це той самий мі 4 тільки з більшим функціоналом. Частота в нього не для мілкої голди

9. igric2010

igric2010 Schütze

Але там чутливість за допомогою блоку deus можна виставити на 50 розігнати пін, глибина збільшується в два рази на монети

10. При чому монети до дрібного золота? Cпробуйте.

11. Rudius

Rudius Feldwebel

Всім доброго дня. Хочу ще раз зачепити тему китайських пінів. Отримав недавно пін TC110. Пластмасовий корпус досить міцний, трохи зекономили на упаковці та зацепі, але в всьому решта пін дуже сподобався.
    По перше це його чутливість, все що баче мій Mi4, баче TC110: дрібне золото, металопластику, фольгу, та інший дріб'язок. На рахунок чутливості на монети та більші металеві цілі тут теж все нормально, на 5коп совітів 6-7см цілком пристойно. Він ідентифікує цілі на такі самі відстані, як Mi4 на своїй основні другі програмі з середньою чутливістю. Стабільний, без лишніх спрацювань, перше враження 10/10, а далі буде видно.

12. Rudius

Rudius Feldwebel

13. На цьому можно було б і закінчити. Не бачить ні мі4 ні ТС 110 дрібного золота. Або тест в студію. Тільке мілке - типа дрібного ланцюжка.
    5 коп СРСР - на сантиметр меньше.

Zuletzt bearbeitet: 18. Feb. 2024
  14. Rudius

Rudius Feldwebel

Може якісь оплавки або заготовки вагою 0,02 і не бачить, не маю такого, і не можу сказати, але те що різні кулончики та маленькі тоненькі хрестики 585 проби, хоч впритик але бачить. Я за своє життя теж мав багато пінів: нокти, гарети, саморобки, різні китайці, тому роблю висновки з тих цілей, на яких випробовую їх постійно.

Gviga und Коваль Дмитро gefällt das.
  15. Rudius

Rudius Feldwebel

Просто більшість китайців навіть дорожчих по ціні не ідентифікують навіть впритик такі цілі. І на металопластику слабші.

16. Зробіть тоді хоч тест на тоненький золотий хрестик, хотів би побачити , як тс110 чи мі4 його баче.
    А металопластику практично всі китай - піни бачать, тільки на різних відстанях. Ось робив заміри, тих що є в наявності.
    GP Pointer 3 SHRXY:
    Чутливість: 7,8 - 7,5 см (на 5 коп. СРСР)
    5,5 - 5,7 см на 1 коп СРСР
    Золотий хрестик 0,78 гр - 1см+
    Золота сережка - 0,5 гр - меньше 1 см
    Дрібний золотий ланцюжок - не бачить

GP-Poіnter S(30кГц)
    на 5 коп СРСР- 3,5 - 3,8 см
    1 коп - СРСР - 2,5 - 2,7 см
    Золота сережка - 0,5 гр - трохи більше 1 см
    Дрібний золотий ланцюжок - до 0,5 см

17. Rudius

Rudius Feldwebel

18. Rudius

Rudius Feldwebel

sinxry gefällt das.
  19. Гарний пін дістався. Можливо ще від партії залежить. Були і ТС 110 і GT 110, але у вашого чуйка краща набагато.

20. Rudius

Rudius Feldwebel

Там ще все від батареї залежить
    Маю їх дві, одну якусь в "аврорі" купив за 75грн, ніби пише що алкалайн, з нею на 1-1,5см менше, а з Videx зеленою, шпарить як фірмовий.

sinxry gefällt das.
  21. То вже не є добре, коли від напруги глибина залежить. Повинен якийсь стабілізатор напруги стояти. Це те саме, що в приладі трохи акб підсіла і він ''сліпим'' стає. Хоча приладами з батарейками вже років більше 10 не користувався, для пінів і то акб типу крона .

22. Rudius

Rudius Feldwebel

Не знаю. Але мені здається що це просто якась не якісна сольова крона, так як Відекс купував рік тому, і він вже був в роботі, а ця що купив в "аврорі" майже нова.

23. Belj

Belj Stabsgefreiter

І вам пін після польових тестів?

24. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Пін супер з китайських самий найкращий,тай з фірмачів,ті що мав типу марс,нокта поінтер теж кращий!Є нюанс по вимиканню треба звикнути, бо якщо перетримати то вмикається меню режимів,але за пару виходів звиклось і вже такого не має.Найбільші плюси це акум та чутливість.З того що копав не було щоб він не бачив ,оплавки різні бронзи мініатюрні все бачить.Я задоволений і рекомендую можна брати непожалкуєте але звичайно на алі,бо там ціна адекватна.

Rudius und Belj gefällt das.
  25. Savage Mind

Savage Mind Stabsgefreiter

Маю два піни: старенький оригінальний Garrett Pro Pointer, (чорний який ще навіть без вушка, тому окремо купляв кільце) та XP MI-6.
    Якби на деяких ходових частотах Deus не фонив на Garrett, то про mi-6 навіть і не думав.
    На частотак які не фонять, віддаю перевагу Garrett, бо одна кнопка, один режим та нормальний звук та чутливсть. Імхо, невмираюча класика.

Pyro gefällt das.
  26. bva1971-71

bva1971-71 Feldwebel

Перепробовав багато пінів.З фірмових найбільше сподобався гаррет морковка.А от саморобні це pinoscope.Робив майстер із Запоріжжя.Реально був шокований роботою піна.Нічим не уступає фірмовим а коштував в рази дешевше.Нажаль майстер до кінця війни закрив виробництво.І зараз його юзаю.Цчлком влаштовує.Баче все навіть дріботень.Стабільний.Плюс заряджається через юсб.Як тільки почнеться виробництво то одразу прикуплю ще в запас