Порадьте Пин.

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Страхователь, 11 янв 2024.

1. Rudius

Rudius Feldwebel

Я не знаю на рахунок пінів від Голд хантера, але Gp pointer2 shrxy, мені відомий добре. Так він не бачить фольгу, та дрібне золото, але в усьому решта пін безвідказний, камради не один рік з такими ходять. І не знаю де він їх оптом брав по 40$, так як в роздріб з купонами на знижку його можна взяти за 400-450грн.
    А цей що він відібрав для продажі в свому магазині це пін tc 110(китайці зробили копію мі-4), який можна купити теж за 400-500грн.

Сергей Фирсов нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    2. Новый поинтер ,плюс крона и защитный колпачек…смотрите другие мои лоты..
      1098 грн.
    3. Пінпоінтер Garrett Pro-Pointer відзначається високою чутливістю та швидкістю реакції, що робить його...
      1100 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      800 грн.
    5. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
  3. sinxry

sinxry Obergefreiter

GT 110, TC 110- два брати близнюки, з різними наклейками. Є обидва, різниці в них ніякої немає , крім наліпок. До копії мі4 їм як до неба. По чутливості вони слабіші.

4. Rudius

Rudius Feldwebel

Я знаю що їм далеко до Мі4, але по дизайну звуку, та вібрації схожість є. Так само Gp pointer є копією пінпоінтера Garett, але по своїх можливостях теж йому поступаються.

5. sinxry

sinxry Obergefreiter

Дешевий GP - з залізним кільцем під тренчик може попастись таким, що ледь чутно.Gp pointer S - якщо з реальними 30 кГц - саме те для дрібноти, але так само може бути просто наклейка з літерою S, а частота буде монетна, біля 10кГц. За останній час , з дешового китаю самий потужний GP Pointer 3 SHRXY, але дрібноту він бачить майже впритул. Для мілкої голди треба шукати Gp pointer S, але з правильною(30кГц) частотою. Але в нього теж свої приколи...

6. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Я багато років маю "Голд Хантер ТМ" і міняти не збираюсь. ІР68, чутливість дуже гарна.. З мінусів- садить дуже крону, особливо дешеву. Купив Крону на зарядку, прлблем нема. Час від часу підзаряджаю. На 14кГц Деус починає з ним "сваритися"...на інших частотах тихо.

OkSamyt нравится это.
  7. Rudius

Rudius Feldwebel

8. sinxry

sinxry Obergefreiter

Вище писав, для таких речей потрібен з літерою S у кінці і реальною частотою 30кГц. Зараз всі розпродані, так зняв би тест.
    GP Pointer 3 SHRXY таку блямбу побачив би без питань.

Последнее редактирование: 5 фев 2024
  9. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Малиш фм пін з дискримом, краще бути не може, свій загубив в лісі зараз замовити ніде але іншого і бачити не хочу. Пищить щось в бочині ями, копати задовбався, втомлений. Піном по бочині пройшовся, чорним запищало а малиш по дискриму супер, плюнув і пішов далі. Чорняга мене не цікавить особливо коли вже накопався її вдоволь. А вот пін дуже допомага в такому разі, і ціна йому копійки. Так само у відвалі землі, піном поштурхав, колір знать варто ритись, чорне то плюнув закопав та пішов. Перевіряв багато разів, помилки дискриму в малишу нема.

Rubreht нравится это.
  10. Rudius

Rudius Feldwebel

Я маю) Можу продати.

11. Rudius

Rudius Feldwebel

Малиш фм2, лопатка

12. Идущий по следу

лопатку не хочу, не подобається, не практично. Був у вигляді трубки, такий буду шукати.

pilot44 нравится это.
  13. pilot44

pilot44 Feldwebel

Так, з лопаткою таке собі. Я купив і не зайшло, тепер лежить як запасний хожу зі старим перевіреним китайчиком GP.

14. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Досвід роботи з пінами в мене з 2007 року. Бачив в роботі всі…

Перше місце - Minelab Pro Find 25
    Друге місце - XP Mi6, Mi4
    Третє місце - Garrett ( морква та чорний ).

Все інше - таке собі. Копати без піна? Без перчаток? Оце Ви женете біса…

15. Идущий по следу

я знайшов на олх такий що у мене був, 600 грн. пін з дискримом не проміняю ні на що а мав я їх до..я. Мав навіть дорогі піни але дискрим дуже допомагає особливо у засмічених місцях чорниною особливо коли копати нема вже сил. Бочину чи грудку промацав і пішов далі. Скажуть .. а залізо кр, а ножі а топірчики, а усілякі наконечники і так далі... відповім, ну нах, кілька відер по музеям заніс, думав будуть чистити та реставрувати бо ж цінність))) ха ха, не таку цінність чекають наші музеї, закинули ті відра у підвал і там ті топірчики кр і згнили, багато часу не потрібно аби іржа їх в сухому стані в труху сточила. Тому чорнягу навіть стару не беру а пін з дискримом дозволяє це добро оставити іншим колегам по хоббі, мо кому треба.

Волод*я и pilot44 нравится это.
  16. sinxry

sinxry Obergefreiter

Тема про бюджетні. МІ 4(6) не бачать дріб*язок , що бачить 11'' катушка єквінокса 800. Звичайні монетні піни.

17. pilot44

pilot44 Feldwebel

Так, особливо з теркою про, яка в ямці втрачає ціль. Але таки да,не зручно лопаткою по низу ямки. З боків як би не проблема.

18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Ми - не бiлоручки, копаемо без перчаток! Ви ще виделкою порадьте копати в лiвiй руцi та ножем в правiй!:D Та руки з милом мити перед та пiсля кожноi викопаноi монети:D

19. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Ну без перчаток,я тут згідний. Теж не люблю їх. Лоскочуть мене. Але на рахунок піна - це незамінна річ.. Ви Федя просто не пробували, а кажете що без нього краще. Свого часу попав на поле одночасно з незнайомим камрадом. він з "нел торнадо" ями рив по коліна, пікав тою Аською, рив .. я підійшов,пікнув піном , виявилось ціль збоку на 15см , а він рив яму по коліна... Хто взяв в руки пін, той ніколи вже не схоче пересівати грунт(особливо болото) в руках. Час економить на пошуку. Замість пересівати над катухою землю, краще час витратити на пошук нових сигналів.

Rubreht, OkSamyt, Zag1248 и 2 другим нравится это.
  20. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Я яму по-колiно рив тiльки одного разу, там виявилося велосипедне колесо без шпиць та втулки, глибоченько тому й рив по-колiно прямо посерединi цього колеса. Все iнше я вже вмiю чьотко визначати без пiна.
    Пошук - це для душi, а не змагання "хто бiльше монет накопае за годину". В моiй локацii вже всi мiсця вибитi вщент, там кожна знахiдка довгим ходiнням знаходиться, а не пiном

21. pilot44

pilot44 Feldwebel

Є такі люди, що до сих пір моляться на жігулі. А всі оті кондіціоєри, скло підйомники то зло. Тема "порадьте пін" і що може порадити камрад який ним не користується?

Pyro, флегМАТ, vitalik 981 и 3 другим нравится это.
  22. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

яку крону купили, посовiтуйте?) тоже для пiна)

23. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Ось гляньте. Беріть середній ціновий діапазон (дуже дешеві з ємністю не дуже), а так усі вони +/- схожі. https://bestbattery.com.ua/9v_battery/i_ion_9v_battery/

24. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

Подякував))

Wolfgrey нравится это.
  25. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

я брав таку, досить непогана. Посилання Вам вище вже надіслали..

Изображения:

Screenshot_2024-02-13-00-51-09-106_com.android.chrome.jpg
    Виталий Сергеевич 3 нравится это.
  26. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Oberschütze

Я за Mars md файний пін виграв якось на зльоті вже років 7 служить однаково добре бачить як дріб’язок так і глибоко монети пін невбиваємий якось випав на швидкості 60 км з мотоцикла а з знахідок іноді іржу оббивав а він все ніяк померти не може .
    Наступним піном візьму також напевно Марс хоча хотілось би спробувати Fisher f-pulse Ta Minelab pro find 25.