Порадьте Пин.

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Страхователь, 11 янв 2024.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Та вже наверно достатньо терти про пін ,сніг і бтлото.Пін відмиє знайдене,в болото не вимасться,МД пікнув,а пін все зробив :D.Маю два,можу дозбирати третій Гном,маю можливість,немаю бажання.Поки терли,намотав перший датчик !:D 20240112_112334.jpg

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    3. Паспорт на російській мові. Сторінки є всі. Стан по фото.
      100 грн.
    4. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    5. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
  2. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6

sinxry, jokercop и OkSamyt нравится это.
  3. solovey_2005

Дол... не лічиться :D А краєм катушки локалізувати ціль,розуму не хватило.Справді вражає людська тупість !Ще міг би зрозуміти,глибоеа ціль яма в метр,голіаф ,відкопався від центра.Побачив ТУПОРИЛІСТЬ!:DПри першій нагоді,покажу як копаю без піна.І скільки часу йде на виявлення цілі піном.Той тормоз міг взяти гілячку і не мастити руки :eek:Ціль зверху була.:D Це не лічиться!

fedya_valki нравится это.
  4. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Не все зробив! А зробив так, щоб було простіше, та зручніше!Подобається довбати ями, і маститися в болоті на здоровя!! Це мені нагадує подібне, є мотоблок, але картоплю буду садити в ручну, бо так простіше!!:D:beer:

pilot44, Gviga, Mishka* и 5 другим нравится это.
  5. solovey_2005

То по темі трохи можна ?Що порадиш по піну,бюджетному! Для мене особисто,це лишній прибамбас,в болото не полізу,КОП для мене це одне із багатьох ХОБІ.В картоплі і мотоблоках,не розуміюсь.

6. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

По бюджетному не скажу ,не мав можливості користуватися! По брендовим, маю в наявності МІ-6, та Гарет про поінтер. Що той, що той вартий уваги!!:beer:

Pyro нравится это.
  7. solovey_2005

А тему і допис в ній читав ?Чи мені щось хотів сказати?:D У вас змове загострення,, чи щоб щось написати? МІ 6 ціна бу Дуса :D

8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Я в таких умовах - грунт вперемiшку зi снiгом - копав один раз мабуть за 20 рокiв копарськоi дiяльностi, а по болотах взагалi нiколи не лазив! Коп повинен приносити радiсть та задоволення, а не бути важкою працею, для мене коп - це хоббi:smile_12: Може для декого коп - це основне джерело для iснування, но навiть професiйнi археологи взимку не копають грунт вперемiшку зi снiгом! I ще одне скажу - я нiколи в рукавицях не копаю, менi приемнi тактильнi моменти, коли пальцями розминаеш грудку з монетою та вже пальцями чуеш що там кучерявий та бородатий дядько часiв Римськоi Iмперii!
    Я теж!:beer: Повторюся, коп повинен приносити задоволення, а не бути важкою працею, хоча - кому як...

Mihail Thalujnyi нравится это.
  9. Rudius

Rudius Feldwebel

Самий бюджетний буде GP pointer, але їх виробляють багато виробників, найкращий який я мав це фірми shrxy, на Аліекспрес можна замовити за 400 грн, в нас їх можна за 500-600 грн купити. Пін нормальний можете сміливо брати.
    Ще один варіант це саморобний пін Піноскоп, дуже добре бачить дрібноту, акамулятор можна весь сезон не заряджати, також не треба постійно кнопку натискати, раз натиснув, запхав в кобуру і все.

jokercop и Сергей Фирсов нравится это.
  10. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Та годі вам друзі, зробили з піна проблему! Яка різниця хто і як копає, головне щоб коп кожному по своєму приносив задоволення. І так на душі тошно, а ми на рівному місці засперечалися. :beer::beer:

Wiking730, Mihail Thalujnyi, Pyro и 3 другим нравится это.
  11. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Доки ТС не вкаже на який бюдже розраховує, то оці всі писанини то полоскання шнурків без води.

Gviga и Mishka* нравится это.
  12. pilot44

pilot44 Feldwebel

В саморобних є один мінус це відсутність підсвітки. Я часто хожу вечером і підсвітка на пінові для мене головне.

Mishka* нравится это.
  13. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    PinoScope в останніх розробках була підсвітку... Маю просту версію, включення-виключення через магніт це просто бомба... Достатньо налаштувань, віброзвук-невібро-звук... Тільки майстер вроді вже не робить...

14. Rudius

Rudius Feldwebel

Піноскоп це був єдиний саморобний пін який за два роки роботи з ним ні разу не залагав) До того мав якісь Пінчери, Малиш фм2, то їм далеко до нього. Один мінус що майстер не встигав їх швидко робити дуже довго треба було чекати, а потім і ціну почав трохи гнати.

pilot44 нравится это.
  15. M_P

M_P Feldwebel

Як на мене то для початку gp - pointer,, китаєць 300грн на алі, щоб з'ясувати чи потрібен пін принципово. Якщо пін таки треба, то варіанти 2 : - влаштовує кітаєць. Крапка. Якщо не влаштовує- купуємо фірмовий. Мені , з'ясувалося, вистачає китайця, все одно над котушкою просіюю, пін потрібен тільки коли не можу викопати сигнал, продзвонити стінки ямки.
    Имхо, з повагою.

solovey_2005, fedya_valki и pilot44 нравится это.
  16. pilot44

pilot44 Feldwebel

Або вечером підсвітити . Я не маю нічого проти наших майстрів, але підсвітки не має, заводяться постійно, ціна. І цінова політика головна.

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Оце - головна фраза в цiй темi!:smile_12::beer: А хто ще бажае купити пiн - купуйте на здоров'я!:D, якщо грошей не шкода

18. pilot44

pilot44 Feldwebel

Цієї осені грунт мокруватий був, от тут пін і допомагав не вимазувати руки і ручку мд потім.

Mishka* нравится это.
  19. solovey_2005

Знайдене в руки небрав ?:D ЧИ!Пін з мийкою ?:smile_15:

20. pilot44

pilot44 Feldwebel

Яке це відношення має до мокрого грунту, який потрібно рукою брати і махати над катею?

Mishka* нравится это.
  21. solovey_2005

А по чесеому,ви ..... Хоче людина бюджетний пін,порадьте ті,у кого не дорогий і не глючний.Я не користвався піном,А тут підвернувся і чує.Тим у кого його не було і не має,кразе сидіти і дуьи.
    А чим відголлбуєш? ДОСТАЄШЬ ІЗ ШИРОКИХ ШТАНИН ? ЧИ ПІН З МОЙКЛЮ ?

22. pilot44

pilot44 Feldwebel

А по честному прочитайте мій перший коментар. Самий дешевий гп китай працює без проблем. Та і кричати якось не культурно.

23. Rudius

Rudius Feldwebel

Ось такий пін візьміть, та будете ним задоволені, колись продав їх не один десяток, люди купляли собі, потім своїм камрадам, а ті своїм. За ці гроші кращого не буде) Є ще дешевші фірми gpoint, їх і за 280 на Алі можна взяти, але це зовсім не те що треба

Изображения:

Screenshot_20240115-220154.png
    Rubreht и pilot44 нравится это.
  24. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Дорослим дядькам знайдене не потрiбне, вони його фотографують, викладають в мережi, а потiм назад закопують!:D Ну як рибалки - пiймають рибку, розцiлують ii, сфотографуються, а потiм випускають!:smile_12::D
    А щоб поiсти - купують в магазинi!

Коваль Дмитро нравится это.
  25. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

solovey_2005 нравится это.