Шо за репітер? Мабуть якась шляпа з аліекспрес за піццот гривень, що одразу в розетку пхається всім блоком з штирьковою антенкою? Я ж називав ходову модель китайця, антенки зовнішня та внутрішні. Ну блок живлення можна підключити "лівий", соживання мусить бути написано десь. Але враховуючи шо це секретний репітер, без фоток зовні то хз що і порадити.
Не бачив нажаль(( Споживання написано, але від того не легше. Пс. Суб'єктивно, вживаний роутер тплінк репітеріть більш путужно, ніж оці репітери.
Хех..Дешева юшка.. Обговорювали ж вже оптимальну модель в якісно-ціновому співвідношенні, що і працює як треба і норм ходить, і ціна прийнятна ще.https://reibert.info/threads/popajaem.906730/page-255 Перед тим як її купувати, переглянув купу оглядів на ютюбі, ну і почитав дещо. Можна знайти гірший дешевше, можна такий же по якості, або кращий ліцензований, але дорожче. Тому я вибрав саме цей.
Дякую камераде! То я питав, думав в нашій ямі покращити Vodafone, але придбав звичайний wifi репітер. Ото з ним і проблема.
Ясно. Ну зарядний смартфонний блок в поміч, він підходить. На моєму "водафонному репітері" теж до речі 5в 1а. Мабуть китайстарт для репітерів. Якщо вмерла лише плата живлення без плати підсилення, то не страшно, переробиться і ходитиме ще.