Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. Karn Hard

Karn Hard Schütze

Привіт! Хто має скоре 2 або ванквіш 540? Як прилади по стабільності, розділенню, чіпкості та глибині? Чи не цвітнять ржаві болти, куски жесті і тому подібне? Скільки тримають заряд акумулятори скоре 2?

2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    5. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
  3. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Маючи досвід з Ванквішами, я б не дивився в їхню сторону.
    По скоре 2, я вже писав. Прилад стабільний. Добре чіпляє мілкі цілі. Чещуйка ВДІ 33, на М2, але на цій програмі глибока чорнина видає чіткий кольоровий сигнал ВДІ 26-27, якщо чорнина з отвором, то сигнал чіткий переривистий. За один вихід можна звикнути. По батареї, в мене одна позначка так точно годин на 4-ри.

4. Karn Hard

Karn Hard Schütze

На скоре можна підключити звичайний павербанк і з ним ходити, разом шукати і заряджати, чи потрібно купляти батарею нокти? А чому на ванквіш не дивитись, які у нього мінуси? З того що я читав то він простий у налаштуванні, стабільний, чіпкий, має непогане розділення і відсів. З мінусів слабкий конструктив але можна здати по гарантії або зремонтувати самому, реакції на грунт можна закрити маскою дискримінації, немає встроєного акумулятора але можна носити запасні не батарейки а багатозарядні акумулятори. Ще бачив що він закидує цвяхи у колір часто і треба багато копати, говорили що незрозуміла озвучка цілей і він не є настільки простим у сприйняті.

dominator343 gefällt das.
  5. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Спустя 5 с лишним лет с момента как вышли ванквиши могу смело сказать что конструктв у них один из самых крепких и качественных среди металлодетекторов.

6. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Ну да, ну да... Пам"ятаємо цю чудову епоху даного прилада).

Images:

56F77EDA-15DA-455D-9D8A-9454E309F4B0.png
    20210122_155725.jpg
    20210323_083351.jpg
    Crashed-Vanquish-3-1024x505.jpg
    ваниш 2.jpg
    ваниш 3.jpg
    Ваниш.jpg
  7. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Я все эти картинки видел. Как уже говорил у ванквиша одно из самых высоких качество изготовления из всех детекторов оказалось в реальности, компоненты качественные, не глюченный детектор, износостойкий, детекторы даже выглядят более свежо чем другие за такой же срок. После винквиша берешь в руки турков и сразу тактильно ощущается дешевизна, буквально тактильно в руках она ощущается. Я там понимаю детектор только вышел и лапшу разную навешивали, но больше 5 лет уже прошло, можно было бы и поинтересоваться как оно на само деле у тех кто копает с ними долго.
    Кстати особенно веселая последняя картинка, как сейчас помню типа чех какой на первом же выхода сломал его якобы об легкий удар о сугроб....))) а потом выяснилось что тот чех является представителем нокты, или не представителем, но как то с ней там связан был, уже подзабыл вот нежданчик, так главное верят же в те картинки до сих.
    Конечно же мог детектор у кого сломаться и реально, такое не исключаю, можно упасть и надломить, не без таких случаев, но детекторы оказались качественные - проверенно временем.

Zuletzt bearbeitet: 5. Apr. 2025
  8. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Ви серйозно?хоча і не фанат турків,але конструктив у них кращий ніж у ванквішів

Аle_ks gefällt das.
  9. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Да серьезно, как выше говорил уж что что, а качество изготовления у ванквишей оказалось отменное, качество материалов высокое, у ванквишей можно пробовать другие минусы обсуждать, но качество изготовления у них это плюс.

10. berimor18

berimor18 Obergefreiter

таке враження ,що Ви напевно мд "в очі не бачили" по питанню якості мд - для приклада при 0 і мінус просто відламується в районі ручки і т.д.

Zuletzt bearbeitet: 5. Apr. 2025
  11. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Не розумію я холіварів без деуса або віника )):beer:

Wiking730 gefällt das.
  12. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Более 5 лет копаю бок о бок, это вы их в глаза не видели если такие глупости пишете. Мое мнение по тому что наблюдаю я озвучил выше о качестве сборки ванквишей, если вы считаете по другому дело ваше.

13. Boss85

Boss85 Obergefreiter

В даному екземплярі є свої певні мінуси, а саме:
    Чутливість до перешкод
    • Може «ловити» електричні перешкоди від ліній електропередач або інших електронних пристроїв.
    • Без хорошого екранування й фільтрації — хибні спрацьовування.
    Чутливість до перешкод
    • Може «ловити» електричні перешкоди від ліній електропередач або інших електронних пристроїв.
    • Без хорошого екранування й фільтрації — хибні спрацьовування.
    Потребує калібрування
    • Після кожного запуску (або навіть зміни температури) може знадобитися повторне калібрування.
    Обмеженість функціоналу
    • Немає таких функцій як GPS, збереження даних, Bluetooth тощо — це все можна додавати, але складніше.
    Так що вибір за Вами))

14. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Вітаю,розглядаю нині два варіанти,вибираю між х терра еліт та гаусс мд,хотілося б почути думки власників цих приборів.

15. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Однозначно Xterra elite!Minelab є Minelab мюльти частота + 15 кгц,моя думка на голову вище від гауса.

16. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Мені попалось ось це відео, яке може бути корисним при вашому виборі:

Alskdj gefällt das.
  17. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ну Борсук ще той тестувальник)) В нього всі прибори гівно , одна Нокта must-have! Хоча багатьом його кіно заходить )))

TOR, Аle_ks, Alskdj und 4 anderen gefällt das.
  18. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Якщо ''еліт''справді така як показано у відео то я дуже розчарований

19. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    А чого Ви очікували?

Alskdj gefällt das.
  20. Captain Flint

elite!Minelab - це апгрейд Ванкiша, тобто його продовження.
    Хотілося б сказати, якщо на екрані в режимі ''пляж'' буде знак ''!'' то це перевантаження датчика.
    І якщо ігнорувати це попередження, то ви нічого не знайдете.
    Тому що амлітуда сигналу падає відсотків на 70.
    І щоб вийти з цього положення, потрібно переключити ''пляж'' на ''парк'', а потім знову повернуться на режим ''пляж''
    Загалом же апарат так, середнього класу, не зрозуміло тільки чому йому присвоїли тiтул Елайт?
    У результаті хочу сказати - щоб не ловити головняки і не париться, додати трохи фінансів та взяти те, що приписала леді Фортуна - це Еквін 800.
    Все...

Alskdj und Коваль Дмитро gefällt das.
  21. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Тут пояснення значно простіше. Нагреблись Борсук і Ко Х-Тер Про, а воно не продається так як думалось (через різні причини). А тут бах і нова модель ще вийшла. Ну треба ж якось допродавати Прошку , то чому б не створити кіно про те що Еліт фігня і не треба переплачувати ,а краще купити Про. Маркетинг і реклама діло тонке )))

Alskdj, Captain Flint und KosG17 gefällt das.
  22. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Тому онлі Д2, Легенда або віник :D

Alskdj und Сергей Фирсов gefällt das.
  23. Captain Flint

А у нас в Багдадi теж не дуже радi...
    Все-таки відео розкрило вам очі, і це також є результатом.

Alskdj gefällt das.
  24. Captain Flint

Ой шановний, та не кажiть таке та ще й на нiчь:D

Alskdj und KosG17 gefällt das.
  25. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Дякую вам за відповідь,чесно кажучи я не є шанувальником майнлаба але їх так нахвалюють що хочу спробувати.Проте при такому розкладі я гадаю що найкраще буде познайомитися з досвідченим ''еквіноксоводом'',вивчити всі плюси та мінуси і вже потім вирішити чи купувати чи ні.

26. Roikk

Roikk Schütze

Ну якщо elite це апгрейд або продовження ванквіша,(а не зовсім інший прилад) то золото він тоді повинен бачити добре, бо ванквіш добре бачить дрібне золото.