Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Вдалий вибір – вітаю.

Soloveyka подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металодетектор SUPER SCANNER MD-30003B1 для охорони Доглядовий ручний металодетектор Super...
      499 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    5. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
  3. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Але скажу ще за ф70, на мою думку в зимову пору при мінусі та десь в лісі йому рівних не має.

4. Soloveyka

Soloveyka Oberschütze

Повідомлення:
    86
    Адреса:
    Харьков
    Не будуть вони рівні, навіть узяти просто набір частот, по металоптастиці Еквінокс буде в рази кращим

Captain Flint подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Поїхали на коп, камрад забув зарядить мд ;), бува звичайно , коп 10хв. і чекав коли павербанк привезуть ., ми вже по півжмені монет копнули :D:beer:

:smile_8: Фішер Ф70 , зима - 15 С, політ нормальний. І притом на своєму Ф70 вже наработки годин 50, поділки акума на місці ;)

Але в кожного своя гонка озброєнь , і потрібно шукати не той мд проякі пишуть і т.д, а який тобі зайшов по комфорту:beer:

Images:

DSCF7232.JPG
    Останнє редагування: 10 гру 2024
    BART28, Omikron, Schanz та 3 іншим подобається це.
  6. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.947
    Адреса:
    Украина
    А також - ліг у руку і припав до душі.
    Вдалого вибору!

Бек подобається це.
  7. SaneloZvegelo

SaneloZvegelo Stabsgefreiter

Повідомлення:
    176
    Адреса:
    Januspol,Volinska gubernia
    Згоден 100%.Я переходив з Ф75 блек на Еквінокс-різниця в пошукових суттєва,от тільки Ф75 дуже зручний в руці,а Нокс дуже не зручний))).

Phiziks, OkSamyt та Володимир84 подобається це.
  8. Drewo

Drewo Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Доброго дня хотів би запитати який металошукач придбати для пошуку по дсв до цього 5 років ходив з т тріо хотілося щоб була більша глибина пошуку. З повагою:beer:

9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:

Images:

118403677_310887286859129_9047584232609632273_n - копия.jpg
    Drewo, Omikron та Schanz подобається це.
  10. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Ну для початку, саме таке, знати б на який бюджет розраховуєте?

Schanz подобається це.
  11. Drewo

Drewo Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Черкаська обл.
    20 тисяч гривень +-

12. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    Львів
    скор3 - але повинні "зрозуміти" один одного

13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :smile_8: супер глубінік ;) ннада ? танк на 20 м бачить.

Images:

470186840_1117907403296339_4844898404481119548_n.jpg
    Omikron та Drewo подобається це.
  14. Drewo

Drewo Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Хах з такою вундервафе по хащам не побігать:D

Omikron подобається це.
  15. Drewo

Drewo Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Може хтось ще щось порекомендує :rolleyes:?

16. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:

а з якимм глубініком по хащах можна ходити ??... рамочні відпадають, хіба що з серії тм ;) був такий аппарат.

:rolleyes: по глубініках є профільні теми :beer: :rolleyes: якщо лінь шукать за невеликий % можу дати пости.

Images:

P1130515 - копия.JPG
    Останнє редагування: 20 гру 2024
  17. Drewo

Drewo Gefreiter

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Черкаська обл.
    Вибачте якщо я шось неправильно написав:rolleyes:. Я просто в мд нічого не розумію:confused:. Мені потрібний звичайний прибор не глибинний але щоб він підходив для пошуку по дсв в районі 20+ тис грн. Я все що знайшов по інформації в інтернеті що для цього підходять мд VLF схеми та щоб герци були від 20 до 5. Ще раз вибачаюсь за свою тугість :). З повагою:beer:.

18. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Привіт. Не герци а кілогерци. По війні ходять з імпульсниками та рамками. Якщо вже хочете VLF по хащам і втулити саме 20т грн, то купіть вживаний джимакс2, частота 4,6кГц, він і глибокий, і по монетам добрий, якщо раптом захочете перепрофілюватись.

Drewo подобається це.
  19. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    https://reibert.info/threads/aka-signum-mft7272-4-kotushki.1451398/
    Рекомендую для пошуку по війні та по старині також. Нікого не слухайте, що типу дуже складний. Почитати інструкцію вдумливо, попередній хазяїн також розкаже що за що відповідає, подивитеся відео в Ютубі, далі практика. Хоч сервісів в Україні немає, але є люди які його успішно ремонтують та вдосконалюють. Дуже багато котушок різних, низькочастотні для війни саме якраз. Сам хожу з простішою версією.:beer:

Drewo подобається це.
  20. Soloveyka

Soloveyka Oberschütze

Повідомлення:
    86
    Адреса:
    Харьков
    В такому випадку , вам підійде навіть Еквінокс 600 , там є 5 частота , буде вам універсальний мд , по чермету та по монетах без проблем

Drewo подобається це.
  21. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.947
    Адреса:
    Украина
    Доброго вечора!
    А які будуть відгуки про частоту 6,7 кГц? Що із нею можна і чого не можна досягнути?
    Чи сама по собі частота це ще не все, що характеризує прилади?
    З повагою.

22. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Привіт. Ви ж наче не новачок, судячи з дати реєстрації:rolleyes:.
    Я порадив джимакса, бо в брата він є. Прилад глибокий, і як не дивно і чешуйки смикав між ямок з його слів. Робоча конячка, бачив його роботу по царизму.
    Сама по собі частота дійсно не все вирішує ще ж блок є крім датчика, скільки інженери струму навалили, як реалізували дискрім, подавлення грунту і тд і тп.. Тому мд з абсолютно однаковими частотами , але різних виробників, і віддискрімінують цілі по різному, і глибину різну покажуть як варіант.Не обов'язково, але таке має місце.
    6,7кГц умовно монетна, але це не означає що мілке не побачить. Просто гірше ніж середньо чи високочастотники, зате краще мідь та срібло среднє та ввелике

Schanz подобається це.
  23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тi ж самi, що й на 4,6кГц, також на на 8. Щоб почути рiзницю треба 18кГц порiвнювати з 4,6кГц

Schanz подобається це.
  24. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я з Аською-250 та Нел Торнадо на нiй чешуйки висмикував на полi, де вони ще були тодi, рокiв 12-15 тому, поруч ходив камрад с Фiшером Ф-2 з оригiнальною котушкою, жодноi не знайшов! Я ще й здивувався, кажу - дивись, штук 3 срiбляних та 3-4 мiдних, а в тебе що, зовсiм нема? - Нема....
    Потiм з жiнкою заiхали не те поле з Масками, знайшли одразу по чешуйцi, жiнка каже - чийсь слiд 45 розмiру, у ньому й знайшла!

флегМАТ, Cladotrix та Schanz подобається це.
  25. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.947
    Адреса:
    Украина
    Дякую за розлогу відповідь.
    Дійсно, я не новачок як копач, бо копав не одне десятиліття, але по місцях, де прибор був не потрібен, а можливо навіть і завадив би.
    А от по копу із приладом - тут я і насправді новачок )), бо придбав прилад буквально за три роки до війни, і крім нього всі інші для мене як темний ліс.
    Я вже писав раніше - це був куплений з рук (надійних:beer:) прилад ''Вайтс MOD +VDI''.
    І він чудово відповідав покладеним на нього завданням. І частота 6,7 кГц - це як раз в нього.
    Дійсно, всілякі ''кольорові'' дрібниці він бачив дуже чудово.
    Трохи були нарікання на глибину, хотілося б більшого, але можливо це я не зміг добитися його використання на всі 100 відсотків, можливо ще не до кінця розібрався в налаштуваннях :rolleyes:.
    Тому не поспішаю звинувачувати в цьому тільки прилад.
    Але ж різниця в цені - Вайтс навіть новий і зараз коштує не більше 10 тис. А вживаний і поготів.
    Наприклад, мені він обійшовся у 2500 грн у 2019 році, у дуже доброму стані як для Б/В.
    Ви написали про Джимакс2 (4,6 кГц), його ціна вже з дещо іншої цінової категорії.
    Дуже цікавлять його пошукові характеристики - перш за все, по глибині:
    На якій глибині він почує монету , скажімо 3 коп довоєнні, ну і також, для прикладу:
    - 15 коп "щитовик 1931-34 рр,
    - ту ж таки ''чешую'',
    - гільзу мосіна
    ??
    Можливо інші приклади, із досвіду.

Cladotrix подобається це.
  26. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.947
    Адреса:
    Украина
    Ну, це вже більше відноситься до відомого висловлювання про те, що ''шукає не стільки прилад, а людина, яка ним оперує".:beer:
    Ну і якийсь елемент вдачі і досвіду тут також присутній.
    Про свій Вайтс скажу, що в свої самі перші два виходи в ліс я взагалі нічого не знайшов, крім якогось нечисленного алюмінієвого жбоння та мотка проволоки.
    А вже трохи згодом на тих самих місцях пішли і гільзи, і монети і інші цікавинки. Буквально раз від разу відчувалося, як зростало вміння користуватися приладом і розпізнавання сигналів.
    Досвід теж має значення, навіть на самому примітивному приладі.
    Для більш якісного "читання '' сигналів я б особисто рекомендував користуватися навушниками.

fedya_valki подобається це.