Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Впевнений, що був 600 або 800-та модель.

KosG17 gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    5. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
  3. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Саме так,600

4. Schanz

Schanz Oberst

Доброго вечора!
    Будь ласка, підкажіть, наскільки чуттєві літій-йонні акумулятори типу 18650 до перерв у ході їх підзарядки, які можуть бути через позапланові відключення електрики.? :confused: Чи допускається перерва в ході їх підзарядки?
    Взагалі чув таке, що краще їх недозарядити, ніж перезарядити. Це дійсно так?
    І ще одне питання.
    Зараз стою на роздоріжжі перед покупкою таких аккумів, потрібна ємність 2000 mA/h.
    З вашого особистого досвіду, акумуляторам якого бренду ви зараз би віддали перевагу?
    Бачив в продажу SAMSUNG, aле ж може щось інше
    запропонуєте??
    Раніше користувався такими від LG, то були дійсно невмирущі :smile_12:.
    Зараз LG в продажу не бачу.
    З повагою.

Volocuga gefällt das.
  5. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Ото як купуєте 3.7в заряджені, так треба і зберігати, то кислотники треба до упору заряджати і підзаряжати.
    Брав колись акуми на літокала ком юа. Дешевше, з їх наліпками , але схоже відбраковка фірмових по ємності. Ну тобто заявлена модель 3400, а там 3300, може бути 3250 ну таке.. В ліхтарику давно служать при великому струмові, Вам в мд підуть майже любі, не заморочуйтесь.

Schanz und Volocuga gefällt das.
  6. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Перезарядити їх не вийде, якщо користуватись нормальною зарядкою бо там є контроллер, який вимикає струм при досягненні 4.2 вольти. Без цього контролеера через пару циклів батарейка роздується в кращому випадку, в гіршому буде пржежа.
    Зберігати краще в напівзаряженому стані, хоча пофіг, бо дуже рідко є змога поміряти, що залишилось. Розряджені краще не зберігіти, в них є невеликий саморозряд, і після тривалого зберігання, напруга може впасти нажче 2.4 вольта, в такому випадку батарейка може померти безповоротно.
    Від циклічних недозарядів можливо трохи впаде ємкість, але несуттєво в порівнянні з іншими факторами.
    Найкращі батарейки в ноутбуках.

Schanz und Cladotrix gefällt das.
  7. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Вони і фірмові рідко до заявленого дотягують.

Cladotrix gefällt das.
  8. Schanz

Schanz Oberst

В мене МД "Вайтс" від Bomber3000. Тут на форумі була ціла тема по ''Вайтсам'' його роботи.
    Пам'ятаю, що в паспортних даних до прибору були рекомендовані на 2000 mA/h.
    Консультувався колись у самого Бомбера , він казав що і на 2200 mA/h буде добре, навіть краще.

Бачив в продажу Самсунг на 2000 mA/h.
    Можна їх брати, щоб довго не заморочуватися??

9. Cladotrix

На пошукові якості ємність акумів ніяк не впливає, лише на час роботи без підзарядки, тут вже Вам вирішувати. Ще раз повторюсь, споживання мд мізерне, я не знаю яке в вайтсі, буде ще залежати від засміченності місця, динамік чи навушники, з підсвіткою екрану чи без якщо він є. Взявши акуми з занадто великою ємністю, Вам доведеться їх довше заряджати хоч і не часто. Навіть якщо візьмете 1500 Вам на коп вистачить, а то і декілька, в залежності від частоти та тривалості виїздів.

Volocuga und Schanz gefällt das.
  10. Cladotrix

Коротше для мд, Вам потрібно 3 показника на які орієнтуватись, бо при його мізерному споживанні не важливо який струм максимально він може віддати, це не фотоаппарат з спалахом чи ліхтар, не треба і технологію знати по якій виготовлено, власне і можна забити на максимальний зарядний струм, якщо не гарячі та нетерплячі.
    Вам треба ємність, (2000 достатньо з запасом), ціна прийнятна, і кількість заряджань, от її виберіть максимальну та й все.

Volocuga und Schanz gefällt das.
  11. Schanz

Schanz Oberst

Так, я чув про таке.
    Раніше в мене стояли ось такі :
    IMG_20241009_194521_HDR~2.jpg

Вони з ноутбука? До мене вони потрапили вже сильно і довго поюзані, я ще роки з два користувався дуже часто, але підзаряжав постійно Бо вже відчувалося, що вони ,,притомилися,,, , один з них взагалі сильно перегрівався в процесі зарядки.
    Але на 5-6 годин копу мені заряду завжди вистачало.

Прибор до мене потрапив Б/У, зарядний пристрій був не рідний, якійсь ''мутний'', без індикаторів заряду, без марки, скоріше за все саморобний.
    Попередній власник порадив просто ставити на зарядку на ніч перед копом. Але я ставив з вечора лише на 4 години, і жодних питань не було.
    Останніх 3 роки акуми взагалі не заряджалися , бо було не до копу. :(:(
    От зараз вирішив поновити акуми, а заодно і зарядний пристрій .
    ЩО порадите щодо вибору пристроя? НА ЩО ПОПЕРЕД ВСЬОГО ТРЕБА ЗВЕРНУТИ УВАГУ?

Volocuga gefällt das.
  12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    За аккумулятори вам написали, цілком з цим згоден.
    Зарядка діло виключно карману. Посуті у них функція ондна, вчасно виключити напругу. Якщо вам непотрібно кучі наворотів, що показують ємність батарей, час заряду і ще якусь там інформацію, можна взяти зарядку від телефону, купити холдер для аккумуляторів та контролер заряду. Десять хвилин з паяльником і зарядка готова. Ціна буде символічна, працюватиме не гірше з інші.
    Ваш вайтс пропрацював не менше десяти років і з ним все добре, я б заміний батарейки і більш нічого б не робив, і це тілтки в тому випадку, якщо дісно потрібно.

Schanz und Cladotrix gefällt das.
  13. Cladotrix

Офтопим, модератор по шапці дасть,(( є тема по акумам та зарядним, Ви не там задали питання.
    Ну може пробачить, почисте діалог чи перенесе. Ось готові нормальні з більш менш бюджетних. 100, 402 моделі, можна й як павербанк використати. Я купував 500 і 100.
    Для мд, ліхтариків, чим добра 500 тим що ємність покаже, внутрішній опір, і підубиті акуми може смикнути, яке інше зарядне не запустить, не найнавороченіше зарядне, але інші більш продвинутіші вже дорожчі значно.Там же і акуми можна пошукати, ціни нижчі ніж в інших місцях, ну принаймні були коли купував, можете самі порівняти. https://liitokala.com.ua/product-category/chargers/
    Зовсім бюджетний варіант Вам вище описали, платки, холдери, паяльник

Schanz und lacis67 gefällt das.
  14. Vovikfart

Vovikfart Obergefreiter

Доброго вечора.
    Користуюся лі 100 та лі 4мs- це зарядки ну дуже добрі. Одночасно можна різні акуми заряджати, показує все, що потрібно.... рекомендую.

Cladotrix und Schanz gefällt das.
  15. Schanz

Schanz Oberst

Ви праві. Вибачаюсь!!
    Я дійсно не знав за окрему тему про акумулятори :oops::oops:.
    Якось звик, що все цікаве про прилади і все що навколо їх обговорювали тут. :rolleyes:
    Тому, буду дуже вдячний модераторові, якщо він перенесе нашу сьогоднішню розмову до профільної теми.
    Дякую камрадам, що просветили.

Zuletzt bearbeitet: 9. Okt. 2024
    Cladotrix gefällt das.
  16. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

Доброго здоров'ячка! Скажьть, що це за новий "звірьок" SDR Detector від Konanp?

17. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Доброго дня. А де на нього глянути можна? Гадаю це буде щось в області чи то Квазара чи то Фортуни...?

18. Скорiш за все Фортуна якась

19. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

В TikTok натрапив на його пост. Знайдіть його ( konanp85 ).

20. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Konanp його тільки зліпив. Автор SDR (звати Ярослав), той що процесори фортуновські продавав. Має свій форум де він модератор, там всі обговорення, відео та схема даного приладу. Там також всі фортуни, автором яких є Володимир із Сімферополя (Bars). Чергова саморобка як інші із своїми косяками. Якийсь прорив в металобудуваннні навряд чи буде. Просто будуть доступні прошиті процесори.

Zuletzt bearbeitet: 10. Okt. 2024
  21. Schanz

Schanz Oberst

А я саме так і шукав, дуже багато років ;):beer:
    Обстежував територію колишнього військового табору ркка 20-х...30-х років.
    Металошукач придбав лише тільки за кілька років перед війною. І то, тому що вже вичерпали себе відомі мені ще з 70-х місця компактного залягання раритетів.
    Там було багато закопаних скидів і відвалів, що їх нагорнули бульдозери, коли зносили залишки того табору.
    В часи, коли там було ЩО копати, металошукач би тільки заважав. Бо були місця, де різні знахідки лежали пластами, як кажуть, лопату не встромити.
    Суцільний мікс - починаючи від гільз початку 1890-х років до ранніх офіцерських погонів ЧА (плетення з латунної нитки) та залишків взуття німецьких полонених, які були розташовані там у 1945-47 рр.
    Монети також траплялися, але головним чином ранні совєти, до 1945 р.
    Про сопутку і різні цікавинки я вже не кажу. Іноді доводилося зариватися у пісок до 1,5 метрів вглиб :smile_9:
    Це було довготривале нескінченне свято для душі археолога-аматора. Мабуть такі самі відчуття були у Шлімана, коли він розкопував свою Трою :):beer:
    Але коли вже мої місця ''компактного залягання'' стали закінчуватися, то довелося придбати МД для пошуку нових.
    І це був той таки самий ''Вайтс'' з ВДІ від Вomber3000, про який я вже колись писав.
    То було перше кохання. Не скажу що ''з першого погляду'', але по мірі роботи з ним, я буквально полюбив цей апарат, відчував його як кінчики своїх пальців.
    Це сталося десь приблизно після 8-10 виходів в ''поле''.
    Нічого зайвого, проста і надійна машина, чудова зборка. Нічого не відпадає і не ''сипеться'', не відриваються кабелі як у деяких бюджетних ''китайців''. Зроблено просто і надійно, як радянський каток для укладки асфальту.
    І це незважаючи на те, що я купив його з рук, вже поюзаним.
    Для початківців ЦЕЙ апарат саме те.
    І ще невідомо, чи захоче вже заматерілий початківець міняти його на щось інше!
    Це не реклама, це все із особистого досвіду.
    Вибачаюсь, що сталося як завжди - хотів написати коротенько, а вийшло... Ну, ви самі бачите :):oops::beer:

Zuletzt bearbeitet: 27. Okt. 2024
  22. FraktaL

FraktaL Schütze

Порадьте до кого звернутись, щоб зробив якісний аналог голден маск 4wd pro.

naturexx gefällt das.
  23. До Солов'я!

Omikron und FraktaL gefällt das.
  24. FraktaL

FraktaL Schütze

Скаргу на Вас відправлю. Я чемно поради спитав а Ви відразу послали мене

флегМАТ und Volocuga gefällt das.
  25. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Хіля якісні робе, але на форумі давно не з'являвсь.

26. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

RedGold від Redram55. Дуже класний прибор, стабільний, тихий, глубокий