Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Я у Стафа колись давно брав собі Фортуну М.Десь у шафі лежить,робочий.

Енот рыболов gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Новый Garrett плюс перезаряжаемая крона 9V 3200 mwh и защитный колпачек …смотрите другие мои лоты,ес...
      1198 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    3. Новый Gt 110 пинпоинтер и колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением.
      449 грн.
    4. металошукач пинпоинтер новий комплект нафото
      395 грн.
    5. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Привіт. Так перепродай тому початківцю)
    От тільки хз як йому зайдуть танці з бубном, навколо ферітів, та перепрошивок?
    На 6т мабуть важкувато щось знайти бу заводське невбите. Що він шукати хоч має?
    Збери комплект : блок тх850+датчик якийсь не китайський підходящий+ штанга, по коштам вкладешся. Там налаштувань мінімум, початківцю повинно бути гут.

Reinhard T.E. Heydrich und VIDAS gefällt das.
  4. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

якщо прокачати (можливо, з часом) то й не тільки початківцю підійде.

Reinhard T.E. Heydrich und Cladotrix gefällt das.
  5. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Тобто, ми отримуємо температурний градієнт деформації несучого датчика через неякісний або тонкий пластик.
    Щоб зневілювати це негативний ефект - по зовнішній конфігурації датчика виріжте з фанери товщиною 8 мм платформу-підсилювач конструктиву датчика.
    Внутрішні 2 вікна датчика не вирізайте, тому що це порушить жорсткість самої конструкції.
    Потім закріпіть цю платформу, що стабілізує деформацiю, знизу датчика через допоміжні отвори нейлоновою ниткою або ліскою.
    Також після випробування, будь ласка, повідомте про вашi результати на форумі.

Schanz und Бек gefällt das.
  6. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Привіт)
    Я йому сказав,що якщо знайде спосіб доставки з Чехії-я йому подарую ту Фортуну, бонусом пин.
    Можна НП з Праги,але пересил буде коштувати половину його суми...
    За пораду дякую)

Schanz und Cladotrix gefällt das.
  7. ivanunat@ukr.net

ivanunat@ukr.net Stabsfeldwebel

зрозуміло . а хто хтів впарити ? мені тут сайт скинули , походу є ф70 новий , вроді як в США виготовляють , диллер є в Німеччині . треба взнати чи не китай це все виготовляе , сайт походу офіційний ...силка https://firsttexasproducts.com/pages/f75ltd-blk

Бек gefällt das.
  8. Captain Flint

Сайт запрацював: https://x-finder.com.ua/index.php/product/md/

Schanz und Бек gefällt das.
  9. radiodigger

radiodigger Gefreiter

так сайт ніби працює
    рекомендую та глянути

10. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

Доброго дня! В мене є RedGold від redram55. Прибором задоволений і буду з ним надалі ходити. Але хотілось би спробувати нових відчутів, погратися з високими частотами. І ще мене привабила безпровідна технологія. Ось мій вибір і зупинився на xp orx з груглою блондинкою, як другий прибор. Що скажете на скільки він актуальний на сьогоднішній день?

Отправлено с моего SM-S908B через Tapatalk

11. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Все залежить від локацій ваших пошуків, тобто від наявності там тих цілей, на які заточена висока частота. Якщо вони там є, то звісно - актуальний. А якщо ні - то....
    Бо, як то кажуть - важко знайти чорного кота у темній кімнаті, особливо, якщо його там нема ;)

12. Captain Flint

Багато разів вже було сказано, що прилад це лише 50% справи.
    А нові почуття – це нові знахідки.
    Але...
    Побачення з природою, яка не загажена кацапопiдарами та їх іржавим горілим хламом, також викликає позитивні почуття та емоції.
    Але також не забуваємо про міни.

13. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

ходив і з тим, і з другим прибором. На мою думку, якщо придбаєте Орка, то потребність в першому відпаде, але обов"язково з навушниками ходити.

14. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

Дякую за відповіді. А я можу купити блок управління, а через місять трошки поднакопивши, купити катушку. В мене на буде так, що вони не підходять один до одного?

15. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

якщо блок ОРХ і котушка "блонда", то ніяких проблем не буде.

Eldaruska gefällt das.
  16. Eldaruska

Eldaruska Oberschütze

А є на форумі хтось, хто збирае високочастотний мд 30 кГц +

17. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    190
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    385
    хот там хотів низькочастотний мд ? ось є , металошукач duramaxx Angkor 2,4 кГц

Volocuga gefällt das.
  18. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Фортуна L підтримує 30 кГц та останній Квазар начебто тоже. Може з початку перегляньте ті моделі які наші майстри вміють виготовлять та характеристики їхніх виробів. Більше конкретики для яких цілей вам потрібен саморобний мд з 30+ кГц можливо вам і 20кГц за очі вистачить.

Schanz gefällt das.
  19. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    20 см. на монету при 2.4 кГц. )

20. Останнiй Крот працюе до 45кГц

21. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Колись давно робив кварцований з стрілочним індикатором на частоту 465 кГц, (можливо була і гармоніка).Був дуже не стабільний, але кулю від мєлкашки 5,6 спокійно бачив 15 см. Якщо віднайду свої старі записи, то зимою здуру ще одно таке чудо зроблю. Треба тільки дожити.

Лясник, Schanz, Volocuga und 2 anderen gefällt das.
  22. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Дуже втомився від недолугих сектантів блогерів (не буду називати їх назви і бренди які вони просувають) і інших доморощених, диванних експертів. І вирішив написати пам'ятку для подібних лімітованих осіб, які маючи не лімітований доступ до інтернету, вірять в новоязи і видумані терміни, пропихуючи свій бренд і для цього видумуючи неіснуючі терміни і умови, прив'язуючи до неіснуючих термінів якісь налаштування чи моделі приладів. Маразм.
    Існує всього 3 основні технології по яким працюють любительські металошукачі:
    1) VLF - (Very Low Frequency) це більшість одночастоток чи приладів з перемиканням частот. (баланс грунта вручну чи авто, чим точніше - тим краще ідентифікація цілі і глибина). Вперше використана в 1993р і до цих років. Одночасно працює одна частота, чи вона змінюється перемиканням.
    2) BBS(multi-frequency broad band spectrum) або більш сучасна FBS\FBS2 - BBS вперше використовувалась в 1991р (Minelab Sovereign, Excalibur), а більш сучасні почали використовуватись в 2000р в моделях Minelab eхplorer, Safari, E-trac, CTX3030 - примітивно суть в перебиранні частот від 1 до 100кгц по порядку(спектр залежить від моделі). Робота з грунтом - так як і в VLF.
    3) Multi IQ, Multi Flex, FMF - 2017-2018р. Суть технології - одночасна робота металошукачів у спектрі частот. В основному 3-5 частоти одночасно. По іншому працює з грунтом, по суті баланс не потрібен, на практиці - потрібен для точності і стабільності. Спектр частот залежить від моделі а кількість одночасних частот - від програми.
    Ще є вузькоспеціалізовані технології, які використовуються в лімітованих моделей у своїй сфері (пошук золота наприклад, чи глибинний пошук). Це CW - Continuous Wave, PI - Pulse Induсtion, ZVT - Zero Voltage Transmission. В любительских приладах ці технології не використовуються.
    Також не забуваємо фізику !
    Більша катушка - глибше бере ціль, менша катушка - мілкіша по глибині.
    Менша катушка має кращу селективність (під неї на смітнику попадає меньше цілей і вона точніше розрізняє цілі. Бувалі їх звуть снайперками).
    Нижча частота має глибше занурення в грунт і бачить краще глибокі, великі цілі.
    Вища частота має гірше занурення в грунт але краще розрізняє цілі, чіпкіша, вихватує дріб'язок і металопластику, складні цілі.
    Більшість винаходів цих технологій належать компаніям Minelab, Garrett, Whites (банкрот, викуплена компанією Гарретт), First Texas.
    Всі інші фірми (типу XP, Rutus, Nokta, Quest) беруть ці технології і на їх основі роблять свої прилади. Хтось додає ще свої різновиди винаходів (як XP з технологією мультичастотності FMF і бездротовістю), хтось без особливих змін просто загортає технології в свої прилади. (корпуса і торгова марка). Дуже часто не купляючи ліцензію (право використання винаходу), а крадучи технологію. За що потім отримують багатомільйонні судові позови.
    Так от. З'явилась купка блогерів, які розказують про якісь неіснуючі роботи з грунтом, при одній і тій же технологій. Про не існуючи технології (ніби різновид якоїсь моделі має технологію іншої моделі а по факту це той же самий VLF), про необхідність вибору моделі під різні області України, і такий інший маразм (вибачте, але по іншому це обман назвати не можу). І при цьому ці особи маніпулюючи спираються на свій попередній авторитет. Який вони заробили не будучи дистриб'юторами і випускаючи тести не зацікавлені у продажу якогось одного бренду.
    Так ось - приладів з якимись іншими технологіями на даний момент (окрім тих що я перерахував) - НЕ ІСНУЄ !
    Всі новоязи і терміни оглядачів і блогерів які придумують щось інше - це повна маячня, повязана з їх незнанням технічної частини металопошуку.
    Їх тести - не актуальні і не відображають реальної картини в металопошуку. Стережіться подібних оглядачів\блогерів адже вони маніпулюючи налаштуваннями і спираючись на свій авторитет - вводять вас в оману.
    Якщо прилад VLF - то він не використовує іншу технологію (бо існує новояз подібних блогерів, наприклад що нокта ультра використовує технологію деус, тобто один VLF прилад використовує технологію іншого VLF приладу ? Ви що, з дубу ?)
    Або що терра про (VLF) треба порівнювати з Score (Multi) - ха ха )
    Також багато хто дивлячись огляди\блогерів - розказує що у приладів різні функціонали. Функціонал - це те для чого цей прилад і що ним роблять. Функціонал звичайного молотка - забивати гвіздки. Функціонал металошукача - шукати метал. І крапка. Металошукач не має іншого функціоналу. Ним не можна готувати їжу чи забивати гвіздки. Тому всі металошукачі мають ОДНУ функцію - пошук металу. Все інше - це технічні характеристики.
    Поки що початковий лікбез по технологіям закінчую.
    Висновок його такий: не ведіться на людей на відсотку, зацікавлених в просуванні того чи іншого продукту(бренду), особливо якщо вони зав'язані на одному бренді чи моделі.
    Якщо у вас є інтернет - ви можете самі перевірити ті чи інші тези. Люди які є диллерами (продавцями) більшого спектра моделей і вже довгий час(мають репутацію і досвід) - більш клієнтоорієнтовані. Їх ціль в більшості не впарити те що їм вигідно а задовільнити ваші вимоги. Щоб задоволені ви змогли рекомендувати їх друзям чи повернутись за новою покупкою.
    Будьте розсудливі і перевіряйте\фільтруйте інформацію.

Images:

post-6068-0-96022900-1518778217.jpg
    olegck, Nachtigall-Lemberg, cer und 17 anderen gefällt das.
  23. от не можу оприділиться з вибором мд .скоре 2 чи тера-про ? ... дивлюсь відео роботи приладів і якось мені здається що медленні вони дуже...побачити б яка в них швиткість розділення цілей .мені ядається що гвоздь монета через 10 см ..тера не розділить і скорик теж думаю .. що скажите -який прилад буде кращий по розділенню ?

24. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    190
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    385
    все воно так , але як з жінками , функціонал однаковий а вибираєм та щьо до вподоби ...

25. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Прошкі на ОЛХ зараз трохи вживані продають по 10 тис., ще на гарантії. Мінелаб і в Африці Мінелаб. Знайомий весь сезон у воді копав - задоволений. На Ютубі канал "Димон пляжный гастролер".

26. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ну от як піде. Я купив віник, поїхав відпочивати, пошарився у воді і все, алес. Приладу було 3 тижні...