Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Я б дивився у бік Minelab X-Terra Pro. В бюджет вкладаєтесь , ще і лишиться на лопату/наплічник/обмивку. Прибор не старий , чотири частоти на борту , менюшка проста, та ще і захист від води присутній.

Captain Flint, berimor18 und OkSamyt gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    2. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      750 грн.
    3. Новый Gt 110 ,плюс крона и защита колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением
      578 грн.
    4. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      800 грн.
    5. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
  3. Вибачте, не побачив.

OkSamyt gefällt das.
  4. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Однозначно вартує,не обовязково купувати за 35 шт.,можна купити лайт версію за 15-17 тис грн,той блок то цяцька,в мене лайт версія уже 3 роки,знахідок достатнньо,а головне прилад легенький,не виносить мозг і не дратує,ходиш,відпочиваєш і раріки збираєш,шо ше треба бажати кращого

Wiking730, berimor18 und sinxry gefällt das.
  5. Та ще бажано знайти таку , щоб на повній чуйці не глючила. Вже не раз на такі попадали знайомі.

6. Ви не уявляєте, як після мінелабів деус виносить мізки...

Captain Flint, Slavon12M und berimor18 gefällt das.
  7. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Та кому вона вже треба та балалайка,хіба що дітям в пісочниці бавитись,її час уже пройшов,потім продавати за пів ціни бо по любому захочеться хороший прилад вищого класу.

Captain Flint gefällt das.
  8. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Ну це кому як,он мені товариш дав продати Експлорер сі,то ше то нещастя ,тирлик-тирлик,блюм-блюм,всі мозги виніс поки перевіряв ту балалайку,в порівнянні з ним мій Деус то просто мовчун якийсь,на залізо гарчить,на мідь і срібло високим тоном,на пропки і латунь скрипить ,ну привик я до нього,а те одоробало,блюм-блюм блюм,на верховий люміній ,аж бошку зносить...

Reinhardt gefällt das.
  9. До війни багато людей з аськами зустрічав із гарними знахідками , якщо людина за роки вивчила те "тюлюбумканіє", ій інший прилад і не потрібен. В мене пару знайомих є , які вже мо з десяток років з аськами ходять і на щось міняти їх не збирались.

10. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

І в мене Аська була і 350 і 250 була,і знайомі є такі що з А ською проходили по 10 років і ні на що не хотіли міняти.....Поки один не купив Деуса а інший Еквінокса 800,тепер в обох Аськи пиляться в кутку.

lacis67 gefällt das.
  11. В мене до деуса був експлорір, він муркотів на цілі. Озвучка - бімба. Аби в деусі зробили таку озвучку , як у мінелабах, було б дуже гарно. Те , що вони зліпили у 2 деусі, зовсім інше.

12. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Та він ще й важкий при тому, той Експлорер,з катушкою 28,все одно важкий,і пропки так гарно співают,на дрібні залізячки гаркає,а на неглибокі цілі блюм- блюм- блюм,аж по вухах б"є,інша справа Деус, рипит собі,або трохи пищит,або гаркає,красота.Деус одним словом машина для копу.

13. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Ви маєте на увазі нокту ультра ? розглядаю ще такий варіант

14. Можливо, краще SKORE, трохи дорожча, але там мультичастота є, по опису. Якраз в 20000 впишетесь.

berimor18 gefällt das.
  15. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Також слід враховувати під час вибору приладу:
    Чи зможете ви купити змінний датчик, ту же саму котушку снайперку для мусорки, парка, пляжа?

флегМАТ, OkSamyt und Bono777 gefällt das.
  16. berimor18

berimor18 Obergefreiter

який металошукач порекомендуєте купити

17. Навіщо він вам, що копати будете? Вже дві сторінки вам пропонують різні прилади. Якби зараз стояв вибір - я б взяв би деуса 1 з блондою, або щоб "поклацати та помацати" - SKORE.

Бек und Wiking730 gefällt das.
  18. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270

купіть мойшу , цей апарат якраз для вас ;):beer: Fisher Mosca.

smart-metal-detector (2).jpg

Zuletzt bearbeitet: 12. Feb. 2024
    Omikron gefällt das.
  19. berimor18

berimor18 Obergefreiter

а що нема що копати , Ви що вже все викопали? а нарахунок поклацати і помацати , вже цю процедури виконав друга металошукачем простим гарретом 250 декілька раз на два деуса і т.д. А дві сторінки , хочу від людей почути думку.

20. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    ащо мішає почути думку людей? :beer: ось все рожовано https://reibert.info/forums/metaldetector/

Omikron gefällt das.
  21. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Тут ви не почуєте конкретної відповіді !
    Камради як ті жаби на болоті , кожен хвалить своє болото )))
    Почитайте тему уважно та зробіть свої висновки . Якй виберете той і буде ваш прилад . І через певний час теж будете давати свох поради який придад купити

berimor18 gefällt das.
  22. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Моя вам порада, якщо не хочете тонн срачу, пардон, дискусій, то поставте питання/прохання камрадам так:
    Напишіть, щоб ви купили, якщо б купували прилад другу-новачку, дві моделі приладів в бюджеті до 20 тис максимум. І всьо!
    У вас з'явиться, яка не яка статистика, а далі читайте, гугліть. Бо ваші кошти витрачати, врешті решт вам.
    Я відповів би так:
    Гаррет Апекс з котушкою 8×11 або Майнлаб Х-Терра Про.
    Всьо, передаю "слово" далі :)
    П.С. Акцентую, обидва вказані мною прилади, можна купити новими, ще і на плюшки залишиться. Хоча, я ні в якому разі не проти б/в, але прохання вказувати це при своїх варіантах. Хай людина вірно та однозначно отримує інформацію.

Zuletzt bearbeitet: 12. Feb. 2024
  23. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Як на мене, 20000 за вхід - це ту мач.
    Бачиться 7-8.
    Мастеровий Квазар ф3 або ТХ 850. Перший можна на гарантії бу, другий обов'язково вибирати перед купівлею.
    Передаю слово далі.

24. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    фігня ваші квазари і тх 850 :smile_8: GoldHuhter Froqman MF50 порве їх як тузік грєлку :beer:

Images:

1193_0.jpg
    OkSamyt, флегМАТ und Omikron gefällt das.
  25. Пане Бек, той прилад хоч від землі відстроїться?:D

26. Wodan-Gora

Wodan-Gora Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    А воно тре ще відстраюватись , головне що гарний :D :beer: