Пролистывая ресурсы продаж возникает вопрос) блондинки на б.у космос.катушке 4года рядят 8К (новую можно взять без гарантии за 11чем они берут .59чистотой?прям самородное золото валяется пол ногами)))С ув
Та навіщо Вам та "блондінка",я свою тримаю тільки по горанці по ЧК,ну може ще по вирубках,візьміть краще х-35 на 28 см то буде універсальніше .
А по вырубкам )что там?кольца лесорубов? Я сам хожу с джимаксом лет так 8,но есть места куда помехи не пускают(
Для ЛЕП блонда буде таки краще ,та і ціна не сильно дорожче х 35,можливо трохи слабша буде по царській міді ,але кому вони потрібні
У нас є такі вирубки де ще не ступала нога копача,а там зниклі хуторки,старі дороги,уже можна зайти,але бажано без проводних навушників і з малою катушкою бо кущі.
Це при тому , що раніше вони були в однакову ціну , принаймні сірі. Дійсно, якщо витрачаєш 8000 , вже краще нову ))
Сірі білі шукають однаково,чесно кажучи з тих що в мене були білі виходили з ладу частіше по гарантії блонду ремонтували. Чотири місяці в 19 році , і зараз теж буду відправляти блок на заміну акумулятора томущо почав сідати за дві доби без використання але це вже мабуть за власний рахунок так як блок 20 року
Доброго дня. Потрібна ваша порада який металошукач краще взяти в районі 15 штук грн. Придивляюсь на Minelab X-Terra Pro або Simplex Ultra або щось ви порадьте. Дякую
Все правильно, явно не 4 тис добавить. Оригінальна Легенда офіційна у базовій комплектації коштує зараз 26 356 грн. Це мінімальна ціна в Україні від Нокта.
Цікаво, гарантію хто саме дає?) Хто буде ремонтувати?) Фірма "Нокта" працює в Україні через єдиного дозволеного дистриб'ютора, через якого і діє єдина офіційна гарантія, а також дає мінімальні ціни. Так ось мінімальну ціну на Легенду я вказав. І цей дистриб'ютор, я запевняю, не буде ремонтувати прилад по гарантії, де буде куплений за 19 500, так як у нього не буде офіційної гарантії: це може бути за таку ціну сірий ввоз, контрабанда, підробка, можливо, де точно не буде працювати офіційна гарантія Нокта в Україні. Якось так..
Продавець і дає, а хто буде ремонтувати мене не цікавить... Хоч офф. Дядя Вася хоч не офф. Дядя Вася) Є гарантія, значить є... Людина на форумі давно... Притензій не бачив... Що ще потрібно? Щоб писало офф на гарантійному чеку?))) Беріть офф., я просто написав що можна купити і все, може людині цей варіант більше підійде... А Ви беріть де краще Вам)
Я беру тільки офіційні прилади. Повірте, багато кого цікавить придбати не аби що подешевше, а саме оригінальний виріб на офгарантії. Для таких людей я вище й роз'яснив інформацію про зв'язок мінімальної ціни в 26 356 з офіційністю й оригінальністю приладу Легенди від Нокти. А тим, хто придбає прилади по заниженій ціні у сумнівних продавців, побажаю, щоб повезло з мд)).
А б/у Легенду с остатком гарантии можна покупать?? Или это кот в мешке? Или смотреть доки, у кого покупался?? Как обезопасить себя,чтобы не купить серый мд??
Чтобы не купить серый мд, надо проверить на оффсайте по серийному номеру - серый или нет ввоз в Украину. Проверить турецкий мд можно по этой ссылке, нажав в верхнем левом углу сайта поиск. Также по туркам по этой ссылке от производителя указаны дистрибьютор и магазины (дилеры) в Украине, у которых можно купить официальный прибор.
Вітаю.Не можу зрозуміти різницю між сірим і білим? Є наприклад Легенда - поясніть різницю ? Усім дякую.
Вітаю. "Білий" - той, який завезений в Україну офіційно через дистриб'ютора, тобто організацію, яка вказана у Нокти на сайті як та, яка єдина може завозити в Україну такі мд і далі від неє вони розповсюджуються по всім магазинам та дилерам для продажу. Відповідно, прилад має офіційну гарантію від Нокти; "Сірий" - прилад завезений в Україну в обхід вищевказаного способу, тобто, як правило, сірий ввоз, контрабанда. У кращому випадку на руках - робочий мд, але не працює зовсім офіційна гарантія від Нокти; у гіршому - взагалі сумнівна якість мд, підробка.
Дякую. Тобто це виробник той самий.Лише умовний продавець ,ніби дає якусь гарантію.І так на механічні пошкодження гарантія не розповсюджується.Ви купуєте МД в магазині 14 днів у вас є на повернення товару в обох випадках.По експлуатації шанси рівні. Поціні сірий дешевший,і продавець може бути поряднішим за офіцйного.Уже щоб зовсім бути ви можете застрахувати свою цяцьку.Там різниця в ціні дозволяє це зробити.
Ти де живеш?Офіційний прилад буде ремонтувати ""ТИ САМ ДУРНИЙ" зазвичай при при правильній експлуатації ,гарантійний термін вони відпрацовують.Механічні пошкодження не гарантійні.