Ок, було просто цікаво (знаю, що ви з багатьма спілкуєтесь), сам Барсука придбавати не планую, хоча планував колись і саме з такою ось катушкою (з США привезений продавали).
Джимакс 2.(не реклама,не поменяю ни Когда)вторым будет орх, для мест где не могу подойти , высоковольтные столбы,помехи.
Прикол в тому що іноді і Деус небачить фібулу в піску на 15 см випадково копнув фішером ф70 , тестували потім , вологий пісок , арт про , деус , фішер , на 5 см сигнал зявився в усих мд , фіг його зна , чудеса бувають на копі , на переходженому полі камрад якимсь аналогом самопальним копнув топірця скіфи , а переходжене воно в усих напрямках всими лінійками мд ...фарт чи щось інше ?..... напідхват всяв мінелаб Се , так і незрозумів чи мд х..., чи оператор т...
То це так,я ото після Еквінокса 800 купив собі беушного Джимакса,то Вам скажу ще та насолода від копу,ножички середньовічні з глибини штика,ніби вернувся на 10 років назад ....
Був на пляжi, по сухарю, на Днiпрi - куча совковОГО шмурдяка, але й попалась одна срiбна скiфська серьга. Прилад був Компадре з датчиком 5' моно, працював без дiскрiма.
Какой металлоискатель посоветуете взять после TX850? Так, чтобы прибор определял размер металла (дабы не копать миллоин мелких осколков)
добрый день ! не согласен ! я с тм 808 работаю около 20 лет , и лучше прибора глубинника я не хочу . Только с ним нужно позаниматься , переделать на аккомулятор , знать какие настройки использовать и знать как правильно его носить при поиске . А эта информация стоит дорого потому что нарабатывается годами
Ось давно хотів порівняти ці прилади,прохання дуже не пнути бо трохи там вловив гаву,але як є так є Там з Джимаксом на телефіні є звук і дуже гарний,а тут загрузив і тиша .отака біда,други,звиняйте,вірте на слово....Джимакс взяв ВСІ цілі і взяв їх копаємими,я сам був дуже здивований,за Деуса в мене була краща думка.
Деус лайт з навушниками вс-5,Орх включався самим першим,тест робив більше для себе,згоден трохи невдало,але як є так є.
Однозначно Деус лайт буде краще,там поліфонія,я користувався ОРХ з блоком і навушниками ВСА і все одно з Деус лайт комфортніше,мені те ВДІ не потрібно,хоча з ОРХ знахідок було не менше,навіть склалась така думка що він ніби глибше і яскравіше бачить динарики,але я більш привик до поліфонії Деуса.
Беріть лайт тому що до блока орх вам ще потрібно буде докупити wsa бо без них ніяк і орх не підтримує котушок старого зразка ну і про поліфонію тут вже писали не один раз