Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    190
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    385
    тай АСЕ 250 з нел буде нормально .

fedya_valki, OkSamyt und Skolom gefällt das.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Характеристики: Характеристики: Матеріал: 3Cr13 спеціальна сталь + нейлонова мотузка Розмір: 260 мм...
      350 грн.
    3. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    4. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
    5. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2950 грн.
  2. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Skolom gefällt das.
  3. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я б новачку, взагалі, не совітував аналог, ще й так категорично - "саме те" :)

флегМАТ gefällt das.
  4. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Чого це? Багато хто починав свою копарську біографію з аналога , ба навіть з однотонального ;)

FAN-FAN, Cladotrix und Gviga gefällt das.
  5. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я не хочу тут срач розводить на цю тему, але (не дивлячись на те, що мій останній прилад - досить не дешевий аналог) я ще раз повторюю, що моя особиста думка по цьому питанню - це нормальний, перевірений цифровик з автобалансом та не переобтяжений налаштуваннями. І любий з тих приладів, які я навів дасть новачку комфорт та можливість зосередитися саме на процесі копу, а не на думках : " чи все я там вірно виставив?"
    Звісно, ваша думка може бути іншою.

6. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Приведу приклад,один мій добрий знайомий купив у мене Шторма,був тут такий "чудо"прилад,ото він тим аналогом вчився щось шукати,потім була Сабля,потім ВАЙТС від Ніксата,зараз ходить з Деус лайт і Ред Голдом,динарики шукає краще за мене.Я до того веду що вчитись потрібно на звук,він первинний,а телевізор це таке,цяцька.

Zag1248, cer, Skolom und einer weiteren Person gefällt das.
  7. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Приклад можете привести цього самого "нормального цифровика" "необтяженого налаштуваннями"?

8. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1

9. Аська-250 з Нел Торнадо, Текнетiкс Альфа 2000 з Нел Торнадо. Обидва прилади мають мiнiмум налаштувань, ввiмкнув та пiшов збирати монети та iншу старовину, навiть вiд грунта не потрiбно вiдлаштовуватися.

lesorion, cer und OkSamyt gefällt das.
  10. Mooxa

Mooxa Stabsgefreiter

Якщо ви новачок то не рекомендю брати б/у. прилад, а тим паче б/у від якогось майстра. Так як не зможете оцінити адекватність роботи. Підсобирайте трохи і придбайте новий мд, або фірму або безпосередньо у майстра (якщо саморобка). По саморобкам не беріть з онлайн магазинів і торгових площадок, бо можете отримати таке жахіття що піпець.

11. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ну якщо 250 нормальний прибор , тоді я мовчу.

12. Мовчiть!:beer::D
    З Аською-250 з Нел Торнадо я знайшов дуже багато цiкавих знахiдок, починаючи вiд чешуi, та закiнчуючи денарiями. Досить непоганий монетник без залишнiх налаштувань та прибамабасiв!:smile_12: Якби так не було - Аська не користувалася би таким попитом у народа, усi ходили би з Деусами, Спектрою V-3, та декiльками Майнелабами.
    А для починаючого пошуковця Аська - саме те, з чого потрiбно починати. Вiдносно недороий та результативний прилад, якщо не сподобаеться пошук камраду - завжди продасть без втрати коштiв, або з невеликою.
    Чи Ви може порекомендуете йому узяти одразу прилад з топiв, у якому самi будете пiвроку розбиратися?
    -----------------------------
    Да, запитаю ще - а яким приладом Ви зараз шукаете? На якому авто на коп Iздете? В якiй хатi живете?

Zuletzt bearbeitet: 6. Apr. 2023
  13. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Чомусь не Ви не Оксамит з Аською не ходите. Один з Маскою , другий з Вістою ;) Чи це занадто складні прибори для новачка?
    І таки да , якщо брати заводський прибор то з верхньої лінійки. А брати початковий рівень , докупляти катушку , а потім зрозуміти що всеодне не те пальто. Продавати і купувати щось професійне , бо приходе розуміння що знахідки не гриби і нові не виростають і клюшка початкового рівня іх погано знаходить. Марна витрата часу , нервів і коштів.

Zuletzt bearbeitet: 6. Apr. 2023
  14. Маска-4? Там я тiльки включаю прилад та тiею ж крутилкою регулюю гучнiсть. Другою - вiдлаштовуюсь вiд грунта, й усе!:D. Але в мене досвiд пошуку вже 20 рокiв буде лiтом цього року, в 2003 роцi сам спаяв собi Трекера ПИ-2 iмпульсного, та з ним почав шукати. Та й Маска в мене саморобна, стала менi в копiйки у порiвняннi навiть з б/в-шною Аською тодi. Останнiй прилад з фiрмових, який я купив, продавши Аську - це Фiшер Ф-5, купував б/в давно, ще й чуть не кинули мене, Райберт, до речi, дуже допомiг вичислити кидалу, вiн мабуть обiсрався, та вислав-таки прилад менi. А пiсля того - шукаю тiльки з саморобками, були й е Квазари, Кроти, Тесорки Ельдорадо та ТГСЛ, Маска-4. Ще й Текнетiкс Альфа стоiть в углу, пилюкой припадае, а з ним, доречi, моя жiнка знайшла перше свое риже по ЧК, та й денарий Пертинакса!:smile_12:.Але Маска як менi, так й жiнцi дуже добре лягла в руку!
    А для новачка Маска-4 болгарська дорогувата буде, краще взяти клони вiд наших майстрiв. Та й на мусорках вона йому голову винесе, це я вже звичний:D

dominator343 gefällt das.
  15. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Не вважайте новачків дурнішими за себе. З десяток років тому новачки купляли однотональні Тесоро і нічого ,разбирались з налаштуваннями. А тут бач прям не розберуться що куди крутити.
    На цьому тему радників залишив. Радьте далі.

16. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Саме тому, що з Аською ходив активно років три, то сміливо рекомендую.До речі, тут я рекомендував кокретно АСЕ-400, там відразу стокова катушка норм розміру і ДД, для лісу відмінно, тобто докупляти не потрібно. І частота трішки цікавіша чим у попередниць, і цифрове ВДІ. Я відверто вважаю, що цей прилад дасть добрі результати в руках навіть не дуже умілого, але впертого новачка. В бюджет влізе легке б/у, але час для купівлі не альо - весна. Але треба моніторити. З Террою трішки складніше, там у стокової катушки є проблема з вухами, частоти, таке інше, але теж аппарат відмінний для новачка - мізки не винесе, а знахідки принесе.
    На фіолетовому і зараз є варіанти.

17. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Якби у мене зараз була мета шукати по ПСВ, то запроста ходив би з АСЕ-400 і не парився.
    Новачки не дурніші, вони менш досвідчені. Коли людина наб'є свої місця і зрозуміє на особистому досвіді, що там зустрічається із знахідок, які грунти і таке інше, то от тоді впевнено купить вже той прилад, якій буде відповідати його конкретним умовам і вимогам.

18. Новачку коп може не зайти.... Вiн вiдлистае 40-60кгрн за новий прилад з магазина, а тодi буде проклинати усих тут, якi йому цей прилад насовiтували. Навiть у мене були б зайвi цi грошi - я вже нiколи не буду купувати дорогущi прилади з магазина, бо нiякого прорива по глибинi вже нема й не буде в IБ приладах! Розумно спаяна й настрояна Тесорка-Ельдорадка з вiдповiдним датчиком по глибинi взуе 90% килобаксових приладiв. А на вибитих мiсцях зараз тiльки глибина ще й допомагае хоч щось знайти. А на мусорках тiльки снайперка та швидкий аналоговий прилад типа Маски, хоча народ там з Деусами з рiдними котушками шукае.

Wolfgrey und OkSamyt gefällt das.
  19. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Та шо ви, як мала дитина :)
    Порадьте теж щось кокретно людині в озвученому бюджеті 10 тис. Бо радити нічого не купувати, щоб не тратити час та нерви, як би просто дуже.
    Людині хочеться спробувати, виділила гроші, не так вже і мало по нашим часам. І казати типу - не витрачай час, це жорстокувато.

20. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Скільки вже подібних тем було на Райберті! Як то кажуть - кожен кулік своє болото вихваляє! Може людина буде радіти іржавій підкові, треба спитати - що він хоче знайти? По Перший Світовій треба усі сигнали копати, так як багато цікавого було з чорного металу. Треба спитати -чи він готовий осколки від снарядів та мін копати?

21. Wiking730 мабуть такого дешевого "барахла" в руках нiколи ще не тримав.... Ось читаю я iнодi форуми про Hi-Fi аудiо, та даюсь диву..... Е там "поцiенти", для яких "нормальна" та "справжня" система звуковiдтворювання в хатi повинна коштувати не менш як 50 килобаксiв, якщо меньше - фуфло.
    А люди слухають смартфони через "затички"-навушники та радiють музицi, а не килобаксам, угроханим на заздрiсть усим. Но людям з "затичками" похвалитися нiчим перед друзями.
    Так само - й автомобiлi, хати, досуг на Азовському-Чорному/Гавайях та iнше.
    Я цього не розумiю зовсiм. Ну розбагатiв, гаразд, так хоч не обсирай тих, хто копiйки рахуе. А то Аська вже не така..... Та Аська - мабуть самий популярний прилад вже рокiв 15-20 на наших теренах, але вже бачу, що Деуси вiдбирають потихеньку пальму популярностi в Аськи.

Zuletzt bearbeitet: 7. Apr. 2023
    Прокудин Егор und бол gefällt das.
  22. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Думав полишити тему , але бачу не можете заспокоїтись, тому раджу: Шабля від БГС , прибор простіше нема куди. Якщо дуже хочеться , то Стас може зробити предвстановлений баланс грунту , як він робив на перших приборах, увімкнув і пішов шукати. Хочеться телевізор циферки дивитись , Стас тавить ВДІ, хоча воно там триста років непотрібно. Потрібна глибина? Датчик 25х30 у поміч. За озвучений бюджет можна купити три Шаблі , ще й на лопату і обмивку залишиться.

23. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Послухай мене , розумнику. Перш ніж щось писати і намагатись когось зачепити спочатку переглянь профіль співрозмовника, подивись які прибори були в нього в користуванні, а тоді вже пиши свою маячню. Коли для тебе це це складно, то я тобі скажу - Wiking730 майже весь час ходить з аналогом. І довгий час користується саморобними аналогами, хоча у користуванні була і Терра і Деус. Тобі ця інформація якось допомогла оцінити мої статки? Дуже сумніваюсь.
    Стосовно твоїх розмірковуваннь про хати-машини-Гаваї , то цю маячню навіть коментувати не буду.

24. Оце справжня вiдповiдь справжнього чоловiка!:smile_12::beer:
    Нiколи не дивився нiчиi профiлi, та в своем не маю списку усих приладiв, що в мене були та е.
    Але знаю, що е сноби-мажори, яким самий лiпший прилад - той, що на першому мiсцi цiнника магазина з МД, самий дорогущий та новий на сезон

25. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Слава Богу,! А то чесно, вже хотів в лічку писати, серьозно. :beer:
    Ніколи не бачів прилада про якій ви пишете, але впевнений, що він вартує уваги,раз про нього пишете. А там, хай Вопрошающий сам вже суперфінал робить для себе.