Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Ну знову ж,це що кому лягло в руку,мав Тежона і Вакуеро,да непогано шукають,да не виносять мозги,але в ГМП там все таки 3 тони,що надзвичайно удосконалює пошук,не потрібно той трігер постійно нажимати як в Тежоні.Згоден що Майнлаби то найкраща дискрімінація,але більшість пошуківців ведуть пошук по всіх металах і на звук без екрану,я в тому числі.Тому хто так звик то навіть Деус лайт дуже ефективна машинка,бо щупалка ще та,головне розібратись з правильними настройками.

Сергей Фирсов, Captain Flint та superex2013 подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    3. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      449 грн.
    4. Продаю усилитель для ушей катушки Equinox 600/800 на размер дополнительной катушки 15". Был в и...
      200 грн.
    5. Новый старательский лоток D38cm…
      438 грн.
  2. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Я скільки займаюся пошуком .ні одного разу не ходив на всіх металах. постійно на дискримінації.

OkSamyt подобається це.
  3. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Я це зразу так і зрозумів,тому що вам подобаються Майнлаби з їх найкращою дискримінацією.Один мій добре знайомий камрад завжди ходив з Експлорер 2 в дискрімі і вважав що кращого приладу не потрібно,але коли побачив мою невеличку колекцію залізних списів,накінечників і інших смаковитих речей з чорного металу,знайдених на всіх металах різними приладами,то кардинально змінив свою думку і прикупив Вайтса з вді від Ніксата, і о диво- почав поповнювати і свою колекцію залізних артефактів.

igor76911201 та Сергей Фирсов подобається це.
  4. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Да. наконечник стріли чи списа .я і на дискримі находив і за глибиною не гнався. яка добавляється на всіх металах.В основному оранка .а там як звісно .глибина не головне. Один сезон вибито вщент.а на другий знахідок валом. Років 8-9 назад був у мене Гаретт 2500 .то я ним чешую копав.А багато камрадів не вірили тоді і не вірять досі. Казали .що він не МОЖЕ бачити такі дрібні цілі !!! Може ! Налаштуйте правильно !

Gviga подобається це.
  5. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    У Tesoro Golden uMax - 4 тони.

6. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Повірте моєму гаманцю і Соверену з яким я до війни пройшов половину Криму - аналоги на півдні, море, морські лимани, болота - штука цілком безглузда і безнадійна взагалі.

ARME та Владимир Владимир 5 подобається це.
  7. LikeAWatches

LikeAWatches Stabsgefreiter

Повідомлення:
    201
    Адреса:
    Рівненська обл.
    Доброго дня. Підкажіть ...
    Хочу придбати стандартний початковий набір аська + нел торнадо, і є пропозиція на АСЕ300, але американець.
    Чи вона дійсно відрізняється від європейської версії дискримінацією і не так "вдало працює" на нашому грунті ? чи це просто маркетинговий хід офіціалів ? не можу знайти реальної відповіді ... є описи в неті, але чи вони написані технічними працівниками чи просто журналістами ...

8. spomb

spomb Feldwebel

Повідомлення:
    206
    Кто нибудь юзал xp adventis , есть какие нибудь мнения ?

9. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Ну если по запросу Гугл настойчиво предлагает xp adventis 2 (2004-2016) годов производства то я боюсь представить в каких годах производилась 1 версия. Наверное редкая штучка в наших краях кому нибудь в коллекцию пошла бы.

10. spomb

spomb Feldwebel

Повідомлення:
    206
    Интересно откуда у хр ноги растут, не сразу же они деус стали делать

11. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.977
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Отсчёт начала истории французской компании XP Metal Detectors, безусловно следует считать от 1982 года! Именно в это время, Ален Любе и его младший брат покупают свой первый металлоискатель и начинают серьёзно заниматься кладоискательством в самой Франции!

В то былое время, практически все металлоискатели, представляли собой сравнительно слабые детекторы с низкой глубиной обнаружения и малоэффективные в поиске. Возможностей для их технического улучшения, было более чем предостаточно, чем и пытался воспользоватся Ален Любе!

По своей профессии, Ален — дипломированный радиоинженер, на протяжении 16 лет покупал и пробовал различные марки металлоискателей, пытаясь найти среди их множества, свой идеальный прибор для поиска. Все ценные замечания в работе схем приборов, а также новаторские по тем временам нововведения, которые пытался реализовать Ален Любе, в буквальном смысле, были приняты в штыки или просто проигнорированы изготовителями данных устройств!

Но как говорится «Нет худа-без добра», и взвесив всё за и против, Ален решает организовать свою собственную фирму по производству металлоискателей!

В 1998 году в городе Тулузе, Аленом регистрируется фирма XP Metal Detectors, арендуется небольшое здание и сразу же, начинается набор на работу увлечённых поиском и талантливых инженеров, готовых сразу с головой окунуться в создание нового металлоискателя, базирующего на совершенно новой платформе!

По прошествии ровно двух лет, в 2000 году, команда Алена создала и протестировала на практике свою первую разработку, металлоискатель XP Adventis. По тем меркам, новый металлоискатель Adventis — сделал по настоящему гигантский скачок вперёд, оставив далеко позади всех без исключения конкурентов!

Тогда же компания вышла на мировой рынок. Далее, в период с 2000 по 2004 года, появились модели ADX 100, ADX 200, Gold Maxx Power – приборы для поиска золота, усовершенствованный вариант Adventis 2 и профессиональный GMaxx 2. Причем две последних модели оказались настолько успешными, что хорошо продаются уже на протяжении 13 лет!

А в 2009 году компания представила миру свой главный козырь – XP Deus, который мгновенно обрел статус культового, профессионального, инновационного и технологичного детектора.

ARME, Yarek, fedya_valki та 9 іншим подобається це.
  12. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Доброго дня, шановні колеги. Маю таке запитання, нарешті хочу купити пінпоентер, але не знаю який. Зараз на огляді маю
    Nokta pointer New та Minelab Pro Find 15. Не знаю що буде краще ?

13. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    ХР Мі-4.

Тракторист, флегМАТ, Říha Bohumil та 3 іншим подобається це.
  14. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    563
    Адреса:
    винница
    Nokta pointer, працює в мене 4 роки ніяких проблем.

Říha Bohumil подобається це.
  15. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Дякую за відповідь, також бачив цей пін. Чим він кращий ? С пінами страшна проблема. Багато шукав в інтернеті інформацію. Але нормальної інформації не знайшов. Хтось ходить з Китаєм хтось тільки "фірмові". Во правду хочу пін не дуже дорогий щоб зрозуміти треба воно мені чи ні )

16. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.790
    Адреса:
    Харьков
    Тем что это ХР, не турки не американцы а ХР, добавить тут нечего:D

17. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Справа в тому що якщо візьмете недорогий,то тільки морока,то краще без нього,а з хорошим на копі добра підмога,можливо з недорогих ще Марс хвалять,у мене хр не нарадуюсь,бо були саморобні то тільки нерви,потім валялись по шухлядах поки не продав.

18. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Очень информативный ответ, спасибо )

19. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Дякую, буду ще дивитися

20. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.790
    Адреса:
    Харьков
    Пожалуйста, если бы мне нужен был пин я бы только ХР взял бы, пин реально классный, остальные не дотягивают.

Gviga подобається це.
  21. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Відразу зазначу, що я категорично не збираюся вступати в діспути відносно того, кому з чим треба ходити.
    Але як власник одного незмінного піна з 2018 року маю що сказати.
    Це кітайській "Gold Hunter" саме такій як на фото нижче.
    Що я можу сказати про нього? Він на 100% виконує ВСІ необхідні мені дії.
    З мінусів (якщо це можна так називати для прилада якій обішовся мені в 32 USD з доставкою з Китаю) можна вказати: відсутність повної герметичності (для мене не потрібно), відсутність регуліровки гучності (я заклеів дінамік шматочком ізоленти, хоча взагалі на віброрежим перейшов, тому то більше для того, щоб пісок не потрапляв), та ще один момент - в момент вмикання прилада, він повинен знаходитися подалі від місця пошуку, тобто треба вмикати тримаючи руку з ним угору-вбока від ямки інакше від некорректно відстроюється. Не має захисту від переполюсовки (так кажуть, сам не перевіряв :) ), тому треба бути уважним при заміні Крони.
    Добавлю, що я фінансово спокійно міг би придбати щось з старих-відомих брендів. Але повторюю - цей пін виконує все що мені потрібно, а також має абсолютно пристойний візуально-тактильно вигляд.
    Тому вважаю, що такий варіант теж має повне право на життя ;)

Останнє редагування: 21 вер 2022
  22. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Спа
    Спасибо, я без всякого, исключительно юмором на юмор )

Geber подобається це.
  23. Říha Bohumil

Říha Bohumil Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Česká Republika
    Дякую, буду теж дивитися на нього.

24. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Нема за що, але підкреслю, що я користуюсь саме таким піном - з ДВОМА кнопками, тому що у Gold Hunter є інша модель - з ОДНІЄЮ, по ній багато нарікань. Хоча я особисто, не користувався.

Тракторист та Říha Bohumil подобається це.
  25. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    Марс МД кращим буде від "Gold Hunter" по чутливості на мілке низькопровідне (голд хантер не бачить його взагалі)...... користувався і тим і тим, залишив собі Марс.

флегМАТ подобається це.