Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Я не о первенстве во времени, я о популярности и стереотипе "крутости" у пипла.

П.С. Моторола - это да, это же оборонка по сути, а не попса.

Reshik подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Может Кайман?

4. habari-gani

habari-gani Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    182
    Адреса:
    Кропивницький
    Как раз курю форумы про Скифы,Кайманы и Коллайдеры)

5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    один і той же мд буде по різному вести себе в різних регіонах ;) і глубина сутєво буде відрізнятись.Тут по своєму і то різниця є.:beer:

Незнайка855, Reinhard T.E. Heydrich та Reshik подобається це.
  6. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    На дуже важких грунтах залізо може закидати в колір, а кольорові метали можуть озвучуватися як чорнина.

ysabxe подобається це.
  7. habari-gani

habari-gani Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    182
    Адреса:
    Кропивницький
    Та сама історія на всіх приладах.При чому не «може»,а обов‘язково таке буде.

8. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Не всі прилади змінюють озвучку цілей при обертанні регулятора "чутливість", а регулятор "БГ" не у всіх МД робить так, що залізяка, в одному положенні озвучувалася як залізяка, а в іншому як кольорова ціль.
    Кілька разів їздив в поле тестувати Каймана, але через те що він дуже сильно лажав на дуже проблемному грунті, я з ним проходив лише по декілька десятків метрів, і впевнившись черговий раз в тому що в нього неприйнятна якість дискримінації, замісь Каймана брав прилад іншого типу, і далі ходив з ним. Навіть маскоподібний МД, в багато разів менше зносив залізо в колір, ніж Кайман. А те що він кольорові цілі не зносив в чорнину, на відміну від Каймана, дозволяло копати тільки цілі з озвучкою чисто високим тоном, не остерігаючись того, що МД закине якусь проблемну ціль в чорнину, і я не викопаю її через те, що вона прихрипнула.

Бек, Petrkum Petrkum та ysabxe подобається це.
  9. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Чотири роки відходив з Маскою 4 про, спогади в основному позитивні крім його ваги. Потім ще 4 з Вайтсом однотональним з ВДІ від Ніксата, довів його вагу до 1,2 кг. Саме головне що зрозумів, з Маскою потрібно було ходити тільки в одному тоні. В лісі зустрів дядька з Тесоро Мохаве, йому десь рік назад дочка з штатів передала. Походили пів дня разом. По глибині він чуть уступає Вайтсу, але пожиттєва гарантія.

Captain Flint та Бек подобається це.
  10. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Взагалі то всі вважають, що з маскою треба ходити в двох тонах, вони інформативніші. Щодо пожиттєвої гарантії мохаве, то фірма тесоро наче як припинила своє існування, не знаю що там тепер з гарантіями.

Бек, Petrkum Petrkum та Robert Deniro подобається це.
  11. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Тесоро є Тесоро - ковбої жартів не сприймають, це вам не Маска, яку роблять цигани.

12. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Так так , але ,, циганська,, маска ше живе , а ,, ковбої?!! ,, вже відійшли у вічність :smile_6::smile_6:

Андрей Юрьев подобається це.
  13. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Вы себе отчет в своих словах даёте? Решили, что в праве оскорблять целый народ? Вы сами, там были, общаетесь с кем то? Откуда такой негатив? Может, нужно на себя внимательнее для начала смотреть?

maxskype51 та Wolfgrey подобається це.
  14. Robert Deniro

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Підкажіть який прилад бачить австрійські геллери та польські ґроші ( матеріал ніби нікель) в кольорі , бо аська та деус кидають їх в чорне

15. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Странно, я в заброшенном саду рядом с Вишневым (ближайший пригород Киева), среди офигезного количества пробок, достаточно спокойно копал Квазаром дореформу. И "золото партии" и никелевые 10-15-20 коп. тоже. Использовал сначала катушку 8,5 кГц, потом перешел (сугубо из-за более подходящего размера датчика) на 5,3 кГц. Оба датчика без проблем их отрабатывали.

Останнє редагування: 25 гру 2021
    Robert Deniro подобається це.
  16. Robert Deniro

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    І я копав монети срср всіх років , але оці геллери, філлери , ґроші номіналом 10, 20 і вище кидає в чорне , шо аж бігом , ще якщо монета плашмя лежить то колір та чорне як концервня банка , а якщо на ребрі то чисте чорне , сплав там хз який ( в вікіпедії пише нікель ) але це точно не нікель , сохран в них один з найкращих , порівняно з тогочасними монетами з міді чи бронзи

17. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Низькочастотний (до 6-7 КГц.) аналогоий МД з БГ накрученим так, щоб легенько спрацьовував на грунт, бачить такі цілі кольоровим сигналом.

18. naturexx

naturexx Gefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Житомирская обл., г.Бердичев
    Доброго. Потрібен мд для знайомого, початківця, бюджет до 5000грн. Хоче щоб монети бачив і чорний лом копати. Пропоную йому термінатор-про. Думаю щось з маско-подібних йому не підійде, не для чорного вони. Чи все ж таки, щоб було легше йому (і мені) брати аську 250? Буду радий вашим порадам!

19. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    ТХ 850 з нел торнадо підійде ? :beer: простий до нємагу і крутіше аськи, :beer:

20. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Для старта,асе 250 с Торнадо-самое то.Бюджет позволяет.Или же тесоро от БГС с правильной штангой и доп катушкой.А там как зайдет.

Petrkum Petrkum подобається це.
  21. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Можна звичайно і монетником копати чермет, але краще докупити імпульсник, клон наприклад. І маскоподібним можна, я копав, було діло,.
    І кардиналом можна(однотональний), там є світлодіод перегруза, спрацьовує або на велике, або на мілке але біля датчика, припідняли і все ще мигає, значить щось велике але глибше. Любим можна, але то трохи збочення, на смітнику новачку буде чермет виловлювати важкувато.

naturexx подобається це.
  22. Николай Монеткин

Николай Монеткин Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    411
    Доброго времени суток ув форумчане.Посоветуйте бюджетный мд до 3000грн.,хочу бате взять под чермет,ну и чтобы монетку мог зацепить.Себе взял Red Gold от redram55 под свои задачи.Смотрю в сторону Вайтс,Терминатор,T-Rex.Желательно с vdi но это не столь принципиально,в идеале с встроенным пином.Буду весьма признателен за помощь.
    С уважением ко всем.

BART28 подобається це.
  23. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    Доброго. Квазар арм. Там есть и пин, ВДИ, и просто интересный прибор. Тут на форуме есть очень хорошие мастера который спаяют классную пикалку :beer:
    P. S.
    За фортуны не скажу, не было их у меня.

24. Николай Монеткин

Николай Монеткин Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    411
    В своё время был квазар от Яковлева..по глупости продал,очень достойный аппарат..но бате он будет сложноват..сам признаю только аналоги..есть Гроза 6М от Максима с Херсона и недавно приобрёл redgold.Хочется что-то типа аськи от наших мастеров..включил и погнал)

25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Включил- погнал это вайтс и вди бонусом. Ну желательно грунт откачать конечно, но можно и раз БГ выставить да забыть.Чермет весь его.

26. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: чому ніхто китайця ТХ 850 з нел торнадо нехоче а шукають заумні мд ? :beer: