Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. stuff777

stuff777 Schütze

Я не розумююсь на МД. Підскажіть що це "Райсер 1"

2. Интересные лоты

1. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Images:

Screenshot_2021-04-11-20-22-38-215_com.android.chrome.jpg
  4. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

А ви орієнтуєтесь у виборі мд в рамках певного бюджету, чи вам конкретно приглянувся квест ?

5. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Майже те саме я написав в особисті повідомлення,оскільки тут вже 100 разів про це говорилось.Але камрад stuff777 їх не читає.Крім того потрібно знати на що має бути орієнтований пошук.

Бек und Wehrkreis gefällt das.
  6. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    ваш мд, супер бюджет :beer: можу продать з моїм пересилом ;) танк до 6 м, монетка до 50 см.

Images:

завантаження.jpg
  7. ДЧК

ДЧК Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Пока в планах выстраивается продолжение битвы титанов, на данный момент хотел бы поделится своими наблюдениями и тестами касательно поиска небольших кусочков золота при помощи эквинокса 800, возможно кому-то будет интересно

Robert Deniro gefällt das.
  8. Sudo

Sudo Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Добрый день. Наскреб немного денег, хочу купить МД, бюджет 3000. Заказал сегодня Фортуну М3 с marketline.com.ua, но потом узнал что они продают деловеровские. Начитавшись на вашем форуме понял, что почти совершил ошибку, так что забирать с почты не собираюсь. Что посоветуете? На такой же мд от нормального мастера денег не хватит.

9. melan

melan Stabsgefreiter

на Б/У аппарат хватит. Я распродавал свои приборы чтобы дома место не занимали - Фортуну-м2 за 2500 грн, Квазар АРМ за 1500 грн. Но ищите в своем регионе чтобы можно было пощупать , и проверить в работе. Любая самоделка каким бы мастером не была бы сделана, это самоделка.

Diversantik gefällt das.
  10. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Якщо ви тільки розпочинаєте то раджу спробувати аналог тесоро,за свої кошти дуже хороший прибор і в 3000 влізите, ще й лишиться!Можна замовити в корпусі z80 він якийсь симпатичніший штангу тут на форумі візьмите буде комплект.https://reibert.info/threads/prodam-samodelnyj-md-s-diskrimom-tesoro-golden-sabre.133819/

Wiking730 gefällt das.
  11. Airborne

Airborne Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    42
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    67
    На этот бюджет Квазар АРМ б/у от мастера. Частоту и размер катушки нужно выбирать под ваши задачи.

12. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :rolleyes: чому всі новачки купують зразу заумні мд? :beer: майже поголовно, фортуни, квазари он дехто за рутусом ганяється, хм, мода?

Аle_ks und Bono777 gefällt das.
  13. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Реклама наше всьо :D Начитаються захоплених відгуків , надивляться світлин із скіфським золотом і бігом купляють. Потім так же швидко продають , бо настає розчарування. Чомусь золото не всім дається :rolleyes:

14. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    А що там замудрого в тому квазарі, звичайний мд:D. Якщо нелізти в настройки з цікавості, то небуде жодних проблем. Від грунту автоматом відстроївся і вперед на пошуки:smile_18:
    А потім з часом вивчати що і як краще поміняти, для більш гнучкого пошуку☝️

Airborne, Бек, BART28 und 2 anderen gefällt das.
  15. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Купіть собі краще аналоговий мд, для початку буде достатьньо. Саблю наприклад можна нову взяти, якщо Стас ще їх виробляє, а потім штангу купити в іншого камрада. І якщо зрозумієте що це не ваше, то продасьте з мінімальними втратами:beer:

BART28 und Wehrkreis gefällt das.
  16. Wehrkreis

Wehrkreis Obergefreiter

Очень много народу начинали с Квазаров и Фортун. Было бы желание освоить. Только нельзя приобретать дешевую сборку.
    Один кадр даже с Деуса начал. И получилось. Мне как-то рассказывал как оно происходило.
    Есть и личностный фактор.
    По поиску меня больше всего потрясла книга "По следам древних кладов. Мистика и реальность" Автор: Яровой Евгений
    Книга зашла конкретно. Прочитал на одном дыхании.
    Его точка зрения по поводу того как кому находки попадают.
    "У профессиональных археологов еще с XIX века бытует мнение, что есть люди, которым постоянно везет при раскопках, и наоборот. Последние, сколько бы времени не проводили в экспедициях, ничего интересного никогда не найдут. Убежден, что родилось оно неслучайно, так как моя многолетняя научная практика неоднократно подтверждала справедливость этого наблюдения.
    Среди моих коллег есть незначительная группа исследователей с «легкой рукой», которым постоянно везет при раскопках. Как правило, они прекрасные разведчики, любят сам процесс поисков новых памятников и часто открывают уникальные находки. Большинство же археологов ежегодно проводят стационарные раскопки без каких-либо потрясений, связанных с открытием кладов или находок из золота и серебра. Иногда им попадаются отдельные изделия из драгоценных металлов, но обычно их находят экспедиционные рабочие или проходящие практику студенты. Наконец, существует отдельная, также небольшая категория моих коллег, которые за свою жизнь ничего ценного не находили и, уверен, никогда уже ничего не найдут. Некоторых из них я хорошо знаю. Нередко это известные в научных кругах люди, кандидаты и доктора наук, и даже академики. Они успешны в науке, талантливы и зачастую занимают высокие посты в научной иерархии. Но удача обходит их стороной! Известны даже случаи, когда наиболее важные открытия происходили именно тогда, когда они временно уезжали из руководимых ими экспедиций. Как это можно объяснить, я не знаю. Но этот феномен существует!
    Работая в экспедициях, я стал обращать внимание, что некоторые сотрудники неизменно что-нибудь находят. Ими могли быть археологи, сезонные рабочие, студенты или школьники. В первое время думал, что им просто везет или они обладают особым чутьем. Но везение не может быть бесконечным. Они же, расчищая древнее захоронение или просто копая культурный слой, почти всегда находили что-нибудь интересное: целые сосуды или редкие бронзовые орудия, пастовые или стеклянные бусы, изящные поделки из кости или камня и даже клады. Со временем я стал ставить таких ребят на наиболее перспективные объекты и, надо признать, редко ошибался. Теперь я знаю, что в любой студенческой группе, проходящей на первом курсе археологическую практику, всегда найдется два-три подобных «везунчика», которых надо выделить, а затем «использовать по полной программе».

Я знаю, что многие копари имеют целый кодекс правил поведения на копе.Которого неукоснительно придерживаются. Один такой блоггер взял клад на выбитом месте. Самый свой первый.
    Поэтому есть люди, которые никогда ничего стоящего не найдут. С любым металлоискателем.

Zuletzt bearbeitet: 19. Apr. 2021
    Max_2020, ЧУДАК, Бек und 9 anderen gefällt das.
  17. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Дякую за рекомендацію, завтра буде що почитати:smile_12:
    А на рахунок вибору мд, все залежить від рівня доходу і % який можна потратити щоб спробувати щось нове. Для когось150-200 це багато, а для інших 2000$ це дрібниці.
    Але якщо розглядати пошуки як роботу і джерело доходу, то звісно краще зразу купити достойну і надійну модель. А настройки це дурниця, з часом всі навчаться. Головне щоб було що настроювати і користь від цього;)

Tea_M und Wehrkreis gefällt das.
  18. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Ось цього робити не варто - наше хобі у кінцевому підсумку завжди збиткове, навіть якщо трапляються цікаві і коштовні знахідки. І, як помічено, трапляються вони чомусь саме у тих, для кого це просто хобі. Якщо потрібен заробіток - краще взяти "клон" і копати металобрухт по старим МТС.

Captain Flint, lacis67, Бек und 11 anderen gefällt das.
  19. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Ви праві в загальному, але напевно краще влаштуватися на першу кращу роботу якщо потрібні гроші, металу в нашій землі стало дуже мало:( + ціни досить зросли за остадні роки:eek:
    Просто дехто відпочиває на копі, як на простій рибалці. Знахідки для них важливі, але вони всерівно на другому місці. Головне відпочинок, набратися сил і натхнення:)
    А дехто як на спортивній, в погоні за арсеналом і кожним см в землі. Які бажають кожен раз поставити планку вище і вище.:D Це все залежить від темпераметру людей і їх бажань;)

Погано що в принципі всі ці пошуки проводяться на чорно, бо легально ми можемо шукати тільки на своїй землі...
    Тому я любив пошуки в лісах, там є мінімальний ризик зустрітися з "доброзичливими" людьми

форт55 und Wolfgrey gefällt das.
  20. Bono777

Bono777 Stabsgefreiter

:D Комрад, времена, когда этим зарабатывали, не имея другой работы уже давно прошли. Даже цыгане уже меньше стали с МД бегать, разве только на хлеб да на 100 грм самогонки можно заработать при сборке металлолома. Хотя слышал, что когда то люди этим зарабатывали, не имея другой работы, но в те времена конкуренция была в десятки или даже в сотни раз меньше, при этом находки еще находились в земле, на доступной глубине.
    Находки изредка выстреливают, но для этого необходимо потратить большое количество времени и денег на поездки, а так же труда. Поэтому прибор нужно подбирать в зависимости от имеющихся денежных средств и условий поиска.

Zuletzt bearbeitet: 20. Apr. 2021
    Аle_ks, BART28, форт55 und 4 anderen gefällt das.
  21. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Можливо не всюда така сумна картина як в нас,:( є ще східна і північна Європа.:smile_18: Можливо в них зі знахідками буде краще, головне вивчити їх законодавство по цьому напрямку:)

Bono777 gefällt das.
  22. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Ото ж бо. В основному любительський коп у європейських країнах або дуже затиснутий у договірних рамках (з власниками землі, муніципалітетами) або взагалі категорично заборонений на більшості територій.

BART28, Bono777 und АСАСІН gefällt das.
  23. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Камради,всім доброго вечора.Сьогодні переглядаючи оголошення по продажі мд (хочу купити та можу оприділитися),натрапив на рутуси.Ну як можна було в теперішній час створити таке уйоб..ще(я про зовнішній вигляд),за такі грошиська!?Та є вже навіть квазари з фортунами з пристойнішим виглядом,причому то самодєлки.Я би нічого не казав,але за такі гроші!Зараз мене будуть хейтити,що зовнішній вигляд не важливий,головне щоб прибор шукав.Але,подивіться з якого року деус,любо глянути.Той же сімплекс,пристойно,турки молодці.Навіть ті ж квести(я про вигляд).Ну хіба неприємно в руках потримати за такі гроші прибор з якимось інноваційним дизайном?Як вийти на ринок і не мати чим підкупити того покупця?Вибачте,не стримався...Шукає не тільки оператор,але і прибор.Хто не згідний,хай купить пірата і пилососить.

24. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Та нічого в ньому нема:ні безпровідності,ні герметичноті,ні мультичастоти.Ех...А може,він і такий комусь потрібний.

BART28 gefällt das.
  25. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    неслухайте нікого, рутус бомбєцький мд.:beer: то на нього тільки наговарівають.;) купуйте сміливо, і велком ту зе ю в тему https://reibert.info/threads/rutus-alter71.1202553/

26. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Оце вже слова мудрої людини. А тепер давайте пробіжимося по ось цьому "може" - Для приладів-балансників (ІВ) межа технічної досконалості давно досягнута. І будь-які хороші (не відверто початкового рівня) балансники помітять однакову ціль на приблизно однаковій глибині. Більше того, досвідчені оператори навіть таких пафосних приладів, як той же "Деус", іноді визнають, що на копі користуються в основному озвучкою, і на екран практично не дивляться. То ж усі ці "годографи - ВДІ" і інші "краказябри" на екрані - швидше замануха для диванних копачів, ніж дійсно корисна річ. У того ж Рутуса (як і у Фортуни з Квазаром) хоч дисплей стандартний, який легко поміняти, коцнувши його десь у важких польових умовах. Мультичастотність - от як раз у Рутувса вона є, причому справжня, а не "псевдо" - там конденсатори у датчику комутуються на різні частоти за допомогою електронного комутатора. І не треба носити з собою у поле в'язанку котушок на шиї. "Безпровідність".... - а чи так вона потрібна? Ви платите за неї тим, що банальний датчик коштує, майже як новий прилад, бо він, по суті, тим приладом і є. А по ходу датчик приладу має бути розходним матеріалом. Герметичність? Вибачте, але герметичний прилад - це прилад у герметизованому боксі, а не "мильниця", вся герметичність якої забезпечується одним гумовим кілечком. Така "герметичність" - це лотерея, у яку власник приладу рано чи пізно програє. І головна перевага - усі прилади класу Рутуса - ремонтнопридатні. тобто, заплативши за них певну ціну можна бути впевненим, що вони служитимуть вам багато років, а якщо щось і трапиться - є шанс знайти фахівця, який їх відремонтує. Модні ж нині "смартфоноподібні" прилади, безумовно, круто виглядають, але житимуть вони у вас, як і смартфон - до першої серйозної поломки. А режим їх експлуатації набагато жорсткіший, ніж у смартфону. При тому, що шукають вони, якщо відкинути легенди копарів і відверту брехню рекламщиків, абсолютно так само, я і "традиційні" детектори. Хоча, є, безумовно, прошарок копачів, які, коцнувши свій "Деус", просто забіжать у крамницю і куплять іще один. На жаль, не у кожного так виходить. То ж кожен прилад має свою нішу і свого покупця. Ну а що до Рутуса - теж не варто робити з нього легенду - звичайний, хоч і не частий на наших теренах, в цілому непоганий прилад. Але ні разу не унікальний.

Zuletzt bearbeitet: 27. Apr. 2021
    us7ign, BART28, Vl_service und 7 anderen gefällt das.