Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. безпилотник

безпилотник Stabsgefreiter

Повідомлення:
    317
    А какой лучше Макро Мульти Крузер или Анфибио,вроде и тот и тот подводный?

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    5. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
  3. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    Я думаю що Деус лайт можна самому зібрати, по частинах, і буде дешевше ніж Апекс

4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Хочу прикупимти Гауса, відговоріть :beer: або що скажете взамін, Еквінос не розглядаю , Апекс- аська була, може на Квазар Ф3 переключитись?:beer:

5. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Для чого ? Для того, щоб за тиждень продати? Що нового для вас відкриє Гаус?

6. Takerton21

Takerton21 Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Киев
    Всем привет вот не как не могу определиться какой лучше мд купить для монет и старины терминатор про 2-х частотный на 12-18 кгц от Дениса или квазар арм k2019 от Полюховича

7. Bono777

Bono777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Украина
    В данном вопросе однозначного ответа быть не может. Есть любители цифровых приборов, есть аналоговых. Оба прибора достойные, если любите развиваться, вникать в работу техники, проявлять интерес к регулировкам и настройкам, тогда Квазар k2019 от Полюховича, ну а если любите простоту работы МД, чтобы не ломать голову, при этом копать все цветное, и у вас отличный музыкальный слух, тогда можно взять и Терминатор про. Единственный момент, 2-частотные катушки, поговаривают некоторые мастера, что на самодельных МД , работают по хуже, чем , например 2 одно-частотные, по крайней мере одна из 2 частот будет работать хуже. Но это мнение субъективно.

Petrkum Petrkum та Rastaarheolog подобається це.
  8. Petrkum Petrkum

Petrkum Petrkum Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    634
    И, по прошествии многих лет, набравшись опыта, сменив уйму цифровых приборов, постигнув все регулировки и настройки придёте к простому аналогу. С ув.:beer:

vitalik 981, Бек, Bono777 та 2 іншим подобається це.
  9. Takerton21

Takerton21 Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Киев
    Ясно нравятся мне и цыфровые и аналоговые есть у меня терминатор м катуха 26 дд 8кгц одно частотный, но он стал временами глючить пропадают сигналы на медные монеты на кованое железо в цвет бьет с одной стороны нравится что на кованое бьет цветом это старина мне нравится, но эти долбаные гвозди надо копать много, но, а так норм мд а и на глубину ну так себе слабоват, а написано в продаже что глубина хорошая дурят 2 года назад купил квазар арм g1910 27дд 10кгц все норм, но опять же на глубину слабоват вот думаю может новая модель квазар арм k2019 глубже видет не знаю видео видел один, показывал на глубину на монеты то глубина норм а чи правда что так не знаю и терминатор про от дениса у одного человека видео видел тоже глубина норм с 14кгц на монеты и на наконечник и еще видел у другого видео с 18кгц на монеты норм, а на наконечник еще глубже, но слышал что с 18кгц где, то читал писали камрады что на 18 частоте прибор более нервный и шумноватый но не знаю правда или нет, а с 14кгц все норм или одночастотный куплять 14кгц или 18кгц не знаю

10. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :D прикуплю термінатора :beer: або теджона . по ходу все що на поверхні все вибрали даж цвяхи ржаві. тепер можна і на цвет. глибокий переключитись.:beer: а тут аналог рулить.

Captain Flint та Petrkum Petrkum подобається це.
  11. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Джимакса 2, якщо по монетах.

svitzaochi, Gviga, vitalik 981 та 2 іншим подобається це.
  12. Takerton21

Takerton21 Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Киев
    Ну что никто не знает какой лучше мд купить для монет и старины терминатор про 2-х частотный на 12-18 кгц или одно частотный на 14кгц от Дениса или квазар арм k2019 на 10кгц от Полюховича

13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    ось тут вам дадуть чіткі профільні відповіді. :beer:

https://reibert.info/threads/obsuzhdenie-terminator-pro-ot-dendetect.640246/

https://reibert.info/threads/kvazar-arm.598185/

cer подобається це.
  14. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    В цій темі більше шансів отримати критичну відповідь що до конкретного МД, ніж в профільних темах.
    В профільних темах зазвичай тусуються прибічники тих МД, які обговорюються в тих профільних темах, тому більше будуть хвалити той, МД, який обговорюється в профільній темі.
    Можна натрапити на того, хто береться хвалити МД з якихось причин, які не мають відношення до ТТХ обговорюваного МД, і сваритися з тими, и хто не згоден з його розхвалюваннями. Можна натрапити й на того, хто буде оскаженіло обгаджувати, не маючи ніяких технічних підстав. Навіть якщо здається що "критикує" хтось "незалежний", не варто довіряти його словам, які не підтверджені відеотестами, бо той хто намагається позиціонувати себе як незалежлий, може насправді бути зацікавленим в оббріхуванні МД, або буде мстити, або просто викидати свою агресію, на когось або на щось. Тому вважаю що не варто обирати МД, виходячи лише з публічних порад по вибору МД, в профільних темах.

Через те що в багатьох темах обговорення МД є форумчани, які інтенсивно обгаджують тих людей, які пишуть щось таке, яке не відповідає їх забаганкам, варто звертатися через особисті повідомлення до тих користувачів, які мали справу з тими МД, якими цікавитеся. В особистих повідомленнях Вам можуть дати багато такої інформації, яку не будуть писати в публічній темі.

На таке загальне запитання, не дадуть відповіді, з урахуванням Ваших потреб. Краще - порівняйте МД, самостійно. Напишіть на папірці які у Вас вимоги до МД, щоб Ви чітко усвідомлювали, чого хочете - яка глибина до тих цілей, які будете шукати; як має працювати МД на засмічених місцях, чи на полях посипаних добривами, та на важких грунтах; яка в нього озвучка; чи в нього достатньо ергономічна конструкція. Коли підберете МД по ТТХ, скачайте відеотести, і уважно прослухайте їх в навушниках по декілька разів, щоб Ви почали розуміти озвучку. Заодно побачите яка справжня глибина МД, в тестах. Звичайно ж, варто враховувати що ті тести, якими можна похизуватися частенько знімають на легких та дуже легких грунтах, тому бажано ще й подивитися відеотести по-повітрю.
    Прослуховування відеотестів в навушниках дуже добре допомагає зрозуміти в яких випадках Вас будуть намагатися обдурити, перехвалюючи або принижуючи МД. Вже по тому, що Ви побачите та почуєте в відеотестах, можете самостійно робити висновки, і в профільних темах зможете запитувати про конкретні особливості озвучки чи роботи МД, в яких є сумніви.

volokhov*UA, maxskype51, cer та 5 іншим подобається це.
  15. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    І тим словам, що підтверджені відеотестами, теж не варто довіряти - програми для монтажу відео зараз достатньо досконалі і абсолютно доступні - ви взагалі можете махати вимкненим приладом на камеру, а на звуковій доріжці підставити потрібне "пілікання" у потрібних місцях. Особливо я б не довіряв рекламним роликам - там вам і відеомонтажників хороших знайдуть, і знімуть професійно. 100% довіряти можна лише власному досвіду.

Юра 111, mechel, volokhov*UA та 8 іншим подобається це.
  16. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    При бажанні можна обійтися звичайною кнопкою під поролоном ручки мд)), нажав -пікнуло, без монтажу, і саме тоді коли треба.
    Не маючи прилад на руках, хіба в приваті, розпитати знайомого, якому довіряєш, як мд працює, 95-% +- інформації, 5% спишем на суб'єктивні вподобання, які відмінні від ваших..
    Так власне здебільшого і взнаю вже те що мені треба. В темі людина може соромитись, чи не хоче влазити в суперечку, в приваті більш розкута.

17. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Якщо вибір за цими приладами то тут вирішувати вам який краще саме для вас,а шукати вони будуть всі непогано.Термінатори прості в налаштуваннях,там баланс виставив і все,а з квазаром треба погратись,мені наприклад подобалось якось цікавіше було з Квазаром,а вам то хто зна ,може ви любите включив і пішов,тому й кажуть що вирішувати вам.

Бек подобається це.
  18. пацефист

пацефист Obergefreiter

Повідомлення:
    122
    Адреса:
    вінниця
    в тему сказати- бачив я відео у ютубі тест глібини одного саморобного металошукача пів метра копійку бачить, а справжня дійсна глібина на копійки до 30сантиметрів, також варто сказати що продають для того щоб заробити гроші а не для того щоб комрад мав якісний саморобний металошукач.

19. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Меньше дивіться ютуб , а прибори треба брати в провірених майстрів. Тоді не буде розчарування що до характеристик прибору.

Wolfgrey, Bono777 та Rastaarheolog подобається це.
  20. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Так це само собою зрозуміло,кожен виробник металошукача і його сім"я хочуть їсти,тому й виробляють і продають продукцію,і всім все одно який ви будете мати металошукач.Не все одно якщо ви його не купите,тому і стараються і конкуренція.

21. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Це не зовсім вірне твердження. Дійсно , майстри виготовляють прибори для заробітку. Але є категорія якій
    А є такі хто робить прибор не тільки щоб з покупця гроші злупити , а ще й щоб їхню працю добрим словом згадували.

Gordan13, Cladotrix та Rastaarheolog подобається це.
  22. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Це мій промах. Треба було уточнити, що навушники та звукова система мають бути якісними. Вже раніше писав, про це.
    В студійних навушниках при використанні якісної звукової карти, та софта який видає якісний звук, добре чути нюанси роботи МД. Чути як МД підхрипує сам по собі на максимальній чуйці, чи на залізяки, чи на радіоперешкоди. В редакторі практично неможливо зробити парочку таких відео, по яких в студійних навушниках не можна було б зрозуміти, що відеотест на глибину та на залізяки, такого аналового МД як Термінатор має фальсифіковану звукову доріжку.

Я скачував відеотести тих МД які мене цікавили, та уважно прослуховував їх в студійних навушниках на Лінуксі з відключеним Пульс-аудіо, щоб розуміти як працює МД.
    Наприклад, в відео кажуть що МД не реагує на ямки, а я дуже добре чую як він неслабо "хлюпає" та пищить навіть на неглибокі ямки, а потім чую що при перевірці реакції на слідуючі ямки трешхолдом зменшили чуйку. Писали що МД бере монету на ребрі на глибині фіскаря, але елементарні заміри відношень розмірів датчика до розмірів папірця, на кінці якого наклеена монета показують що МД не дотягує до вказаних параметрів. І навпаки, та ж сама лінійка показала що безпідставно звинувачували в брехні того, хто показав як інший МД бачить монету на глибині, здається 46 см.

Вважаю що вислуховування відеотестів дає значно адекватніше уявлення про МД, ніж чиясь думка, хоча б тому, що той хто уважно слухає, має значно більше шансів не бути зазомбованим агресивними прибічниками чи противниками МД.
    Нещодавно дізнався, що людина, з якою домовилися що вона купить в мене блок МД, а в іншому місці датчик, купила цілий аналогічний МД в другому місці, по значно більшій ціні, бо в моїх темах писали що мій МД - темна конячка. І це незважаючи на те, що ми домовилися, що якщо його не влаштує робота МД, то він мені його поверне, а я йому поверну гроші, та щей я зробив чималеньку скидку через те, що не зміг вчасно виконати замовлення, і оплачую доставку МД, якщо він не влаштує покупця. Тому вважаю що краще - слухати відеотести, навіть підредаговані, ніж читати упереджені думки, а тим більше - зомбопобрехеньки. Думаю що якщо б перевіряли інформацію слухаючи відео, то не було б настільки упередженого відношення до МД, що людина, по суті, заздалегідь відмовилася вірити навіть тим тестам, які могла б провести власноручно! Та й блок був вже майже повністтю оплаченим, і лежав в резерві.

Згоден. На жаль, не завжди люди корректно оцінюють роботу навіть своїх МД.

23. Der kroha

Der kroha Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Адреса:
    Украина,Донецкая обл.
    Всем доброго вечера.
    В плотную подошёл вопрос о покупке МД.
    Изначально смотрел на Fisher F75, но в магазине за примерно эти же деньги рекомендуют Rutus Argo NE, GaussMD...
    За последние два я ничего не слышал ни в "+"ни в "-"....

24. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:

:rolleyes: ....но в магазине за примерно эти же деньги рекомендуют Rutus Argo NE, GaussMD... :rolleyes: дайте угадаю магазин :beer: Камрад ?

Мародёр та Wiking730 подобається це.
  25. Der kroha

Der kroha Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Адреса:
    Украина,Донецкая обл.
    Тогда вопросом на вопрос :beer:, "Камрад" это хорошо или...?

26. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    комрад це фрік - шарфей що барижить сірими приладами?

Бек, Reshik, BART28 та ще 1-му подобається це.