а так в бу тут в вітці вітчизняних і кощей і дельтапульс були Надіслано від мого M2007J20CG, використовуючи Tapatalk
просто клон пі рв +рамка 1х1 м. проблем прям. бульдозери, варіанти і сталкери ще пулсар або дельта про кевар мовчу скромно. і до речі, соміки в болотах водяться?
Бульдозерів ніде немає куди не телефонував, думаю все таки зараз Кощея 5 иг взять з рамкою 60*60, ви що про нього скажете? У болоті водипо кісточки, там сомів і близько немає, з пов.
та хоч і 50х50 або еліпс катушка. бульдозер це той самий клон пірв тільки супер пупер корпусі аля пульстар. Варіант теж непоганий, тільки щоб мд поруч небуло ато наводки є. по крайній мірі крузер нездруживсь.
На будь-який будуть, на лише на Крузер - там дуже потужна накачка в імпульсі, глушитиме усе навколо. Та й приймальна частина не слабенька - робота "Кардиналу" приймається "Варіантом" метрів за 20-30. То ж сусідів він не любить
Господа нужен ваш совет. Вот здесь вопрос https://reibert.info/threads/vibir-metalodetektora-dlja-novachkiv.931968/page-27#post-13818553
Привет. Не. Вопрос в том что это за чудо такое. Впервые такой вариант вижу. Ничего подобного найти не могу.
Доброго. Мне видеться, что на деловеровскую пикалку установили блок питания от подводника. За катушку не знаю.
Если скучно и есть много времени, то можно взять для опытов-тестов, а вдруг это наноприбор окажется недооцененный. Если есть где искать и времени на хобби немного, то лучше взять что то понятное по деньгам и искать
Ну если цена, гривен 100, то как на попробовать можно. Но запросят, я так думаю, за него 2000грн как минимум.
ну дальші понесеться як завжди...Вікінг - а чому вікінг кращий за терку? а мені казали що терка 3-х частотна... краще вікінга і терки 705 тільки Марадер 3М.
Как по мне, я бы взял терку. Трехчастотную катуху подключить можно. Георадар есть. А там на вкус и цвет...
Как то в рекомендациях ютуба выскочило видео с таким - Хотя как он может быть подводным, учитывая разъем для катушки. Насколько помню, он не позиционируется герметичным.