Моя и я от нее не отказываюсь! Это мое личное мнение, как я и написал! Деус с блондой лучше маски. А с этим написал, что не согласен! Маска 4 ВД ПРО видит глубже. И последнее... Вы знаете какая глубина у Рутуса на 5 копеек Екатерины??
На этом я остановлюсь. Мы ушли от темы. Человек спросил....и началось. Наша последняя писанина не имеет никакого отношения к тому о чём был вопрос. На этом всё .
Макро Мульти Крузер, ціпляє там де Деуси сліпі. а в цілому потолок у всих мд 30-35 см. Я не вірю в викопану монетку з 50 см. Всі тести до попи.
А втому що жоден сучасний прилад мабудь не зможе повторити те що витворяє цей Troy shadow x5. Наприклад: Прилад може працювати в режимі пошуку всіх металів з виділенням корисних знахідок спеціальним звуковим тоном. І так далі. Працює на будь-якому ґрунті включаючи магнетит. На максимальній глибині бачить мінімальні цілі і чітко ідентифікує їх. Довго можна про нього говорити, це як скрипка Страдіварі. Дійсно - це прилад легенда.
Мабуть, правильніше було б написати не у "всіх", а у "більшості" МД. Можна досягти реальної глибини 40 см. навіть в важкому грунті, але з таким МД буде не дуже зручно ходити через те що він буде бачити метал в черевиках, та й котушка буде чималенькою. Можна 50 см. досягти, але то буде такий "монстр", як "Нексус".
Доброго дня, Порадьте будь ласка рюкзак. Щось не дуже дороге, під детектор, лопату, ну й різне барахло з перекусом. Думав взяти туристичний, але там або ціна космічна, бо виходить великий об'єм через лопату, або ж не вміщається лопата. Бачив тут на аукціонах, але не дуже зрозуміло які вони, бо не пощупати, та і відгуків якось не має. Лопата фіскарс, детектор нотка сімплекс Дякую
Знову вас заносить? У вас же недавно "легендою" Ваніш був... Затямте собі - якби з'явився один "прилад-легенда", який би міг те, що ви описали, усі інші виробники приладів би за пів-року збанкрутували і зникли з радарів, а шукачі б ходили полями лише з "легендою".
Тобто двутональна озвучка? Погоджуюсь, це корисна функція, але вона є не лише у цього прилада. Можливо, у порівнянні з іншими приладами його років, це було щось надзвичайне, але зараз ця функція реалізована у інших аналогових приладів і її вже не вважають чимось легендарним.
Ванк у мене ніколи легендою небув, за нього було дуже багато сказано - не хочу повторюватися. Troy - був досить складний у виготовленні, почитайте історію, і чому його перестали робити, з яких причин??? За вашим постам я бачу що ви скептично ставитеся до всіх приладів. Вам подобається тільки один Деус і все. Але це справа особиста, кому і як ??? З французьких приладів мені подобається дуже - Джиммі, дуже класний монетнік.
Будьте ласкаві підтвердити це ваше висловлювання цитатами з моїх постів. Інакше доведеться відповісти за наклеп на співбесідника.
пропустив еру масок хм, прикольно але майже всі мд були маски ні. щось не тягне на аналог - подобаються циферки на вді вже і по ньому не все копаю, лінь. регрес копу. фото стирив з інтернету= чисто напрочитать. там даж ютуб канал є.
... я так сказав це в загальному. Але всі ваші пости згадувати немає а ніякого просто бажання. ...пам'ятаю як кілька років тому мені також тут доводили де -хто з піною на губах що мульти - F в природі фізичної не існує. Вам як модеру слід бути більш толерантним до всіх. Будьте ласкавi - не чипляйтеся до кожного слова.
Технічна тема передбачає конкретику, у всьому. Загальне - це у нас у курильці. А усе, що загальне - то флуд. Флуд у нас карається. Вам попередження, у наступному уважніше ставтеся до своїх слів, бо я до них ставлюся уважно.
Доброго всим, допоможіть будь ласка, терміново потрібен імпульсник, щоб хоча б каску брав на 1-1.2 метра, вобщим для кому у болотах по війні. Хотів Бульдозера купить виявляється що ніде в наявності немає ціна 8000 грн, зараз уже дивлюсь на різні клони, пірати з рамками, що скажите? Дуже дякую.
Ну що вам порадити, якщо терміново і 8000 дорого - на гарні прилади і черги довгі, і ціни не дитячі. Подивіться оголошення про продаж вітчизняної пошукової техніки - "Клони" там продаються майже завжди, метр на каску "Клон" потягне.
8000 не дорого, і ціна до 10 000грн підходить, хочеться адекватного більш менш імпульсника, може з рамкою 50*50, 60*60, 90*90, 1*1 м. Щоб каску за 1 метр брав. Може що порадите?
Ну, я, як виробник "Варіантів", само собою, порадив би вам свій "Варіант 5І-03", бо своє ж дитя таки рідніше Але там черга близько року, а вам терміново потрібно. На скільки я знаю, на усі глибинники, що мають гарні показники, черги досить великі. Та й "Варіант 5І-03" бере метровою рамою каску на 2 метри, а вам на 1 метр потрібно. Тому під ваші задачі все ж логічніше взяти "Клон" з недорогих - він, безумовно, стабільністю не відрізняється, але якщо трохи загрубити йому чутливість, то каску з меру підняти можна без зайвих ложняків. І втопити не жалко...
Ну, взагалі то 5ИГ цілком здатний вирішити вашу проблему, правда, буде теж з часом втрачати стабільність, але то лікується кнопкою "автоподсторойка". То ж під заявлену задачу можна взяти.
якщо вам прям горить і вже, то можу позичити, тік пересил туди назад за ваш рахунок. є кощей 5имг з 1.8*1.8 рамкою Надіслано від мого M2007J20CG, використовуючи Tapatalk