Справа в тому що я керуюся не думками більшості, а своїми реальними і практичними. Я спеціально для вас зробив це відео, хоча б спасибі сказали...
Думаю, що найближчим часом я зроблю відео по голду і по смітнику. Але по смітнику є кілька варіацій. Я не скажу що цей прилад найкращий - але маємо те що маємо.
Всем доброго времени суток. Прошу помощи советом, который поможет сделать выбор для начала интересного пути, между двумя вариантами quest q30 и nokta simplex. Живу у моря, и по этому для меня важно то что они для подводного поиска. Тестов на цветной метал толком не нашёл на оба аппарата. Буду благодарен за помощь.
https://reibert.info/threads/quest-q30.1204628/ https://reibert.info/threads/nokta-makro-simplex.1086447/
О! Это уже лучше. Буду с нетерпением ждать. Читаю ваши комментарии и уверен, что и видео будут на высоте. Тем более с таким сравнительно редким прибором. Лучший он или не лучший, это ж не так и важно. Фортуна, место и руки с ушами - и ещё будет значительная фора Эквиноксам. Первое видео уже есть. Процесс пошёл!
Панове, пардоньте, але як на зло пiд рукой не оказалось в потрiбний момент голдовой серьги. Але я думаю що це тiльки питання часу /загудiло все в ломбард пiсля зими/ Наступне вiдео буде - сценарiй на мусорцi, а тим часом я в когось попросю цю серьгу.
Що за фольга? Для тестування зазвичай використовують вирізаний з пачки сигарет, кусок фольги розміром 1х1 см. Це тоненька фольга наклеена на папір, яка знаходиться всередині коробочки з сигаретами. Це загальнопринятий народний еталон цілі з ВДІ, який дорвнює нулю. Якщо МД не бачить такий кусочок фольги, то навіть в досить легкому грунті він не побачить розстібнуту невелику сережку. Тому дискримінатор має бути налаштовано так, щоб МД бачив фольгу. В іншому, це відео не має технічного сенсу. Демонстрація реакції МД на обручку в фользі та без фольги, це не тестування а забава. Краще б показали що МД бачить такий кусок фольги, про який я написав, та на якій відстані від тієї залізяки, яку Ви показали, МД перестає бачити обручку або монету.
Привiт шановнi друзi, Хотів би сказати: Що Совер або скидають в перший же сезон або ходять з ним роками. Для гурманів цей прилад творить просто дива. Запас міцності, просто супер. Але будьте уважні - я нічого нікому не рекомендую, своїми відео я хочу показати можливості цього приладу. Надалі, при можливості я зніму ще кілька відео.
Все залежить від того: Що ви хочете від того чи іншого при-ладу. Якщо вас кличе море з усіма своїми прибамбасами - золото і його кількість, срібло, кабаки на морському березі, в кінці кінців свіже морське повітря - то ЕКСП вже ваш. Але в такому разі будьте дуже обережні з русалками, мені одна попалася така кiл на 120 та мало не задушила на хрін. Також обов'язково до ЕКСА потрібна буде котушка - NEL Sharpshooter.
Не варто , враховуючи те , що прилад досить старий , якби в мене був такий вибір то я б доклав трохи грошей і взяв би е трак
Але тiльки не E-Trac Standard, а бiльш старшу версiю E-Trac Pro. В E-Trac Pro встановлено вже більш швидкий процесор.
Ваша обізнанність по всім мд просто вражає. Відки така "секретна ", і дуже важлива інформація по процессору нарита ?Хотілось би пруф. ПС Відмінність стандарт і про в комплектації, докинули акум , зарядне і навушники косс.