Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Колись відповідали тут про мультічастоту. Не можу повідомлення знайти ...

Знайшов :
    https://reibert.info/threads/pomosch-v-vybore-metalloiskatelja.29761/page-537#post-12649620

Бек und Captain Flint gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    2. Надежная,прочная и воодталкивающая силиконовая защита для пинпоинтера…подходит к моделям подобной ф...
      279 грн.
    3. Новый Gt 110 ,плюс крона и защита колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением
      578 грн.
    4. Оновлена версія підводного пінпоінтера GP-Pointer Q05. Унікальна схема та плата пінпоінтера, три реж...
      800 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
  3. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

nel snake за розмiром трохи меньше а нiж Nel Sharpshooter, але, ловiть прикол...
    У nel snakeї паруснiсть набагато вища а нiж у Nel Sharpshooter,
    nel snake - моноблок, який у своєму конструктиві не має жодного вікна як Nel Sharpshooter.

nel snake - це не для акви взагалi - це для сухаря.
    Перш ніж щось купувати - потрібно подумати головою.
    А не .......

4. intelBro

intelBro Feldwebel

якщо пан такий розумний то запіліл би фак по приладах... Докладний і розгорнутий (з парусністю в тому числі) для новачків, і коротенький як шпаргалка для більш досвідчених, замість того щоб намагатися образити інших.

Maus M und Wehrkreis gefällt das.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :D:D:D от ви даєте, даже 100 раз перепостить, через пост зайде новачок ..памагітє вибрать мд, або який купить асе 250 чи майнлаб 3030:beer: он Вікінг 750 вже дав відповідь....Ну не люблять наші люди читати :D.....

pogoretskuy und Wiking730 gefällt das.
  6. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Nel Sharpshooter, :smile_12: саме то і по пляжу і по мусоркі і по лісі, полю. Я на полі з Nel Sharpshooter, з Макро рейсером цілі хапав ті що інші мд з рулями не бачили. Арт про, Деус, Асе 250, так що є з чяим порівнювать.

Captain Flint gefällt das.
  7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Wiking730 gefällt das.
  8. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Потрібно взяти моток провода, підключити його до осциллографа з пам'яттю, і піднести до працюючого МД. По формі сигнала буде видно, чи МД працює на гармоніках, чи в нього перемикаються частоти, і він послідовно "сканує" ряд частот.

В схемі Спектри видно як віділяються гармоніки - аналоговими регенеративними фільтрами. В сучасних МД, можна виділити гармоніки за допомогою рядів Фур'є, але тоді має використовуватися дорогий АЦП та дуже швидкий процессор, щоб досягти високої чутливості на гармоніках, що не потрібно при послідовній обробці однієї частоти. Мені здається, що малоймовірно те, що виробники будуть використовувати деталі з великою надлишковою "потужністтю", якщо вони значно дорожчі за ті, яких достатньо для обробки однієї частоти. Це ж викинуті на вітер як мінімум 30-50 долларів з кожного МД.

Wiking730 und Бек gefällt das.
  9. Wehrkreis

Wehrkreis Obergefreiter

Это отличная идея, и он уверен согласится, это сумеет сделать хорошо. Вот только вопрос сколько Вы ему за это заплатите. Это же долгий кропотливый труд. Не одну неделю. При этом обязательно придётся обидеть некоторых производителей. А за это потом прилетит.
    Арт про это не Garrett AT Pro? Или другой МД?

10. Captain Flint

Шановний друже,
    Є грань між образою і гумором, яку я намагаюся ніколи не переходити.
    Цей сайт зроблений для допомоги тільки і образи тут просто неприпустимі.
    Найближчим часом я викладу для вас відео з коментарем з цього датчика.
    Чекайте мого поста,
    З повагою,
    CF

intelBro gefällt das.
  11. intelBro

intelBro Feldwebel

чекаю, мені буде цікаво...

12. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Та чорти його знають. Прибор ще не продається ( я ж правильно зрозумів що йдеться за Апекс?) , до старту продажів ще ціле літо. За цей час буде більше інфи що там і до чого. А так перші враження від показаного доволі позитивні.

Captain Flint gefällt das.
  13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    він самий арт про без про просто аська 250-та.:beer:

14. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Если камраду Dima_maler ещё нужен ответ , берите с катухой 10:12 ( бабочка) В идеале найти в продажах моно с бабочкой.

Cladotrix gefällt das.
  15. Captain Flint

У мене з'явився час, тож поїхали:
    NEL Sharpshooter - влучний стрілець, і це дійсно виправдовує саму назву цього датчика в реалі.
    І його застосування універсально як для поля так і для пляжної акваторії, під водою.
    Цей датчик бачить пропуски після штатної 10-ки, а після рулів і подавно - тому його так і назвали.
    За глибиною вона поступається лише кілька сантимів тієї ж штатки, зате по гостроті нюху - ховайся.
    По пляжу можна йти за Ескалiбуром i пiднiмати цiлi.
    Та й зла іронія Ескалiбура в тому що кабель датчика заходить в гермо-корпус приладу і замінити його немає можливості.
    Для битих - перебитих полів і акваторій пляжу це Панацея /була така дівчина - богиня в античному Римi, на кого вона подивилася - тому прощалося все/
    Але також і не забуваємо що для цієї котушки робоча частота повинна бути 14 kHz і вище, тому що заточена вона якраз під дрібнi цiлi, якi прогавили штатюги i руляки.
    Нижче відео, на якому показані її здатності, відео не моє але воно актуально по темі цій.
    NEL Snake - ой, це зміюка, заповзе куди завгодно - під корч, під каменюку, під кущ і так далі, навіть туди куди пес ...й не засуне, тому її так і назвали - Snake/змія.
    Я не скажу що це котушка погана, просто у неї інша місія пошуку - згідно її назви.
    Вона класно підходить для сухого пляжу і важкодоступних місць на ньому, роздягальні, пляжні кабаки, танц-майданчики де всi оху...шi стрибають і з їх кишень все летить в пісок,
    пляжний баскет - це також все воно, лавки бiля кабакiв - це воно, лавки бiля пляжу - це воно, лавки в паркi - це ж знову воно.
    Але її конструктив - моно-блок, тобто не має ніяких вікон. Тому, відстройка грунт-балансу в воді буде не зовсiм комфорте через її парусність.
    Ну представте, у воді вниз - вгору піднімати площину для стройки ГБ це проблемно.
    Хоча, хоча - це кому і як ???
    Але у мене до вас буде таке прохання-ніколи не ображайте мою кохану дівчину - леді Фортуну.
    Щасти,:beer:

16. Avtofun

Avtofun Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Вітаю Усіх Шановні Камради, Експерти,та Гості Форуму. Хочу послухати Вашої думки, займаюсь копом уже більше 7-років, і ось десь 3-роки назад, до мого хоббі приєднався мій Син, звичайно розпочав з самого відомого і безвідмовного детектора, Ася -250. На разі Син уже півтора року ходить з терчкою 705, ( для мене один з найкращих приборів), я сам теж ходжу з таким, для мене просто найкращий прибор. Ось тепер Синуля загорівся багаточастотником, і погляд упав на Еквінокс 600, чи 800, (то вже як по фінансах витягнемо))). Хочу у Вас запитати поради, терочку вирішили продавати і купувати еквінокс. Ось тому я і вирішив спитати поради у Вас Шановні Камради, порадьте хто уже на Ти з цим прибором, чи може хто мав змогу порівняти, протестити той та інший прибор, що скажите варто? Якщо вибирати з мультичастотників то який буде більше стабільніший, більше ципкіший, та глибокий?? Відео передивився купу, але всеодно найліпше то досвід Камрада який мав з тим діло. Мені дуже подобається новинка Ванквіш 540, але Син вперся в Еквінокс і все. Що порадите Камради, якщо уже переходити на Мультичастоту, то який прилад ліпше вибрати,( не принципово, щоб прилад був підводник). Буду радий кожній думці, прислухаюсь до кожного! Дякую Дуже усім за увагу!! МИРУ, ДОБРА, ЗДОРОВ'Я, ТА СПОКОЮ УСІМ ВАМ І ВАШИМ РОДИНАМ!! З повагою...

17. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Як на мене, все ж таки ванквіш , це оновлення серії 705 , тільки з мульті . 600 буде краще по всіх періодах по мізкам , а там як потягнете . Власне не маю , але по тестам та з роботи приладу у камрадів , можу щось судити ...

Zuletzt bearbeitet: 24. Mai 2020
    Avtofun gefällt das.
  18. uvs888

uvs888 Feldwebel

Avtofun
    Ванквиша в руках не держал, Эквиноксом и тёркой пользовался.Веник не на один на порядок выше тёрки, берите 600 и не ломайте голову.
    Захотите беспроводной модуль или наушники купите, +2000 грн. одно или другое.А то, что в 600 нет некоторых настроек, для повседневного поиска, не принципиально.

Avtofun, Tea_M und vitalik 981 gefällt das.
  19. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Да даже елементарно , по характеристикам 600 не уступает 800 , не зря же многие хотят именно веника , значит есть за что )

Avtofun gefällt das.
  20. Так а нафига тогда 800-й выпустили? Типа для расширения модельного ряда, путём введения ненужных, но понтовых функций?

Avtofun gefällt das.
  21. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Ну это уже вопросы к разработчикам ,или опытным обладателям . Я не шарю во всех отличиях по технической части 600 и 800 :(

Avtofun gefällt das.
  22. Тут где-то видео проскакивало, как из 600-го сделать своими руками 800-й, кажись в ветке про Веники. Но там кроме прямых рук, умеющих паять SMD радиоэлементы вроде нужен ещё и донор в виде утопленного или убитого 800-го.

Tea_M und Avtofun gefällt das.
  23. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Син безумовно має рацію.При можливості по фінансах,Єквінокс 800.Менше втратите на проміжних варіантах.Всеодно бажання досконалості та комфорту в пошуку перемагає.А на продажу кожного наступного приладу втрачаєш(в усякому випадку у мене так).Всі дешевші версії і 540 теж це 800 за мінусом якихось функцій.(Моя особиста думка).800 маю,але сам він не шукає"Гад"приходиться махати,так само як всіма іншими до нього,і дивитись на ВДІ перевіряти чи не дурить.:):beer:

Zuletzt bearbeitet: 24. Mai 2020
    Alex Zh, Avtofun und uvs888 gefällt das.
  24. uvs888

uvs888 Feldwebel

Я выкладывал видео с ютуба в теме веника , там проц и память разные.

Avtofun gefällt das.
  25. но похоже совместимые со схемотехникой и платами обеих Веников

Avtofun gefällt das.
  26. uvs888

uvs888 Feldwebel

Ну типа ORX и Деус, тёрки 500 и 700, и т.д.
    Кому и минимум настроек хватает, а кому и инженерное меню подавай.
    Я лично люблю " покрутить", для меня всегда были в приоритете не урезанные версии приборов.

Avtofun und lacis67 gefällt das.