Здесь Вы не правы, у каждого свои критерии поиска. Железо с инструктацией и таушированием стоит приличных денег. Не считая остального х.о по всем периодам.
В багатьох приладах, є функція регулювання звуку заліза! Основне в тому, що прилад все одно реагує на метал, хоч ми його і не чуємо. І якщо під шматком заліза буде монетка, ми її не почуємо так само як і залізо. А уявіть собі можливості детектора, з функцією абсолютного ігнорування заліза. Є такі поля по ЧК, де залізних оплавків "ковром" встеляно. І ні один із нині існуючих приладів не може продуктивно там працювати.
Це чітерська функція, неможлива без підключення з особливими - чітерськими правами, до сервера віртуальної реальності, який контролює наш світ. Можу уявити МД який сам знаходить цілі, викопує їх, та продає без участі оператора, але знання фізики нашого світу не дозволяють мені уявити МД який ігнорує залізо, крім МД на основі ЯМР-спектроскопа. Але він навряд чи може використовуватися при пошуку в грунті. Про Апекс - якщо в Апексі не аналогові фільтри руху а цифрові, то він може недотягувати до Аськи, по результативності пошуку. Тож потрібна можливість перепрошивки Апекса в домашніх умовах.
Основні відмінності АСE Apex від Minelab Vanquish - це те що в АСE Apex є ручний грунт-баланс, в Minelab Vanquish його немає.
Не буде. Ціна в Штатах по предзамовленню: Скільки наші продавці приклеять зверху ще нікому не відомо.
На скільки мені відомо, для продавців-дилерів закупівельна ціна завжди нижча офіційної роздрібної ціни. Або скільки тепер буде коштуватиме Деус, або хто його тепер купить взагалі ???
Технології не стоять на місьці,тільки ми не можем їх догнати) Попередні моделі відійдуть на задній план,тепер мультиайкю в пріорітеті,яку задав Майнлаб.
щось мені підказує, що в ціновій категорії від 500 - 600 у.о. для "сухопутних" камрадів - XP ORX, DEUS - залишуться в пріоритеті (по сукупності всіх показників)...
Вышел новый аппарат от Гарета, 500 - 600 у.о., мультичастотник, ждем тестов, может дуся окажется не актуальна.
Коллеги, есть вопрос по подбору мд. Сам я новичек а этом деле, опыт есть только по асе. Есть у меня друг, практически слепой. Значения на екранах видеть не может. Хочет купить мд. Подскажите по моделям, чтобы на звук можно было хорошо дискримить. Зарание благодарен. P/s Коп как хобби, монетки, гильзы, старина и другая мелочь. Потолок цены до 10 тищ.
Да купите МД за 10000 долларов. И что? Модная клюшка. А искать ЧТО ? А нечего. Мы ездим в полтавскую область. Они к нам. И чё ? Да ничё. Это , просто , покопушки. Это Хобби, которое ,затягивает, как наркота. И всё.
Мы вместе ездим. Проблемы только в лесу с ветками, а так нормально, ну иногда с центром лопатой промахивается, а находку в земле находит. На ощупь. Махая комочками перед мд. Плюс я помогаю. Как то так.