Помощь в выборе металлоискателя

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Mexx.85, 19. März 2006.

1. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Вибачте відлучився,мушу повторити.
    Це мені нагадує одвічне питання."Кого ти більше любиш,маму чи тата?
    Тут можна спорити до хрипоти,і на обговорення створити нову тему.
    Для тих хто хоче купити скажу-обидва прилади достойні.Однозначно сказати який краще не може ніхто,для цього потрібно мати обидва прилади і місяць відпустки на тестування.;)

Tea_M und ARME gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
  3. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    та забийте на ммк , :beer: деус і еквінос 800

avaks26, S. T. A. L. K. E. R. und ARME gefällt das.
  4. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Попробую истолковать почему бы я из этих двух приборов выбрал бы Эквинокс.
    Итак, я являюсь обычным копарем-любителем "выходного дня", что означает, что основные мои поиски зачастую приходится совмещать с другими делами выходного дня (в моей семье это обычно выезд на дачу) и потому большинство поисков проходят там, ГДЕ ПОЛУЧИТСЯ. Это бывают находки разных эпох, так например на соседских (свои уже давно выбиты) покосах я подымал монеты и др. находки периодов ВКЛ и всех императоров РИ от Петра1 до Николая2, ранние и поздние советы, фрагменты немецких серебоянных портсигаров даже попались на приличной глубине, попадались и кусочки явно более старой пластики из сплавов бронзы. И потому настраивать прибор на поселуху ЧК и КР или на имперские монеты - вопрос для меня не стоит, тут все может быть (и есть). Так вот Деус, чтобы с максимальной отдачей отработал, нужно крутить под конкретику. Тоесть в моем случае нужно одни и те же места сканировать на разных настройках. Эквинокс "пропылесосит" все эпохи, с практически такой же глубиной и т.д. за один проход. К тому же при желании и необходимости я могу и в полувысохшем прудишке попытать счастья - ибо он еще и амфибия. Вывод - для меня лучше Эквинокс. Допускаю, что на утонченных настройках/подстройках в конкретном месте под конкретные цели Деус может отработать (эти цели) качественнее, тоесть если бы я был профи, четко понимающий куда и зачем я езжу, то вполне возможно я бы предпочел Деус.
    П.С. Относительно мелкой металлопластики из "сложных" сплавов. Из рассказов знакомых камрадов и форумчан сложилось мнение, что по таким целям очень результативно можно ходить и с высокочастотными аналогами, которые значительно дешевле Деуса.

Zuletzt bearbeitet: 24. März 2020
    Bono777, Cladotrix, bengann und 2 anderen gefällt das.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Вже давно писалось, що Деус мд як і всі мд, нічого сверхфантастичного там нема :beer:
    ;) як думаєте на якій частоті працює прийом /передача в Деуса ?

:beer: квінс тухне на морському пляжі, знаю 2-х одеситів які перейшли на ммк :beer:

6. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Вибачте, я десь прогавив, що прилад для моря вибірається. Досвід по морю маю тільки з Квазаром у Болгарії - леви та єври визбірував на світанні ))
    Хоча брешу - ще по одному диковатому пляжі під Одесою на ходячці та совєтах тренувався ним же.

Бек gefällt das.
  7. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Поправлю щоб не попали в не хорошу ситуацію.Еквінокс-він має водонепроникний блок,скоріше вологостійкий а не амфібія.Для того щоб працювати під водою його потрібно герметизувати,як і інші прилади.А от від короткочасного занурення він захищений .

Tea_M und OkSamyt gefällt das.
  8. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Доброго дня.Камради,який з самопальних високочастотних приборів має хороший дискрім?Прошу відповісти хто мав власний досвід.Дякую.

Petrkum Petrkum gefällt das.
  9. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Ред голд добре дискримінує чорний метал,ходив з Тесоро лобо,теж непогано.

Olaola und aleks.25 gefällt das.
  10. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

pavliv, що хочете вирізати дискрімом?
    Що хочете шукати, та в яких умовах?
    Чим не влаштували ті, МД, якими Ви користувалися?

11. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Доброго дня.Мав ф4 та кощей 20м.Хочу взяти високочастотника та дуже вагаюсь між цифрою та аналогом(він для мене трохи космос).Шукати планую всюди аби тільки був вільний час.Трохи більше цікавлять річкові пляжі а згодом може і морські,маю терпець ходити по таких місцях.Думаю якщо підрізати трохи фольгу то золото пропущу.В ютубі бачив як камрад в тежоні підрізав фольгу але тежон бачив залізні рублі.Питання:в аналозі дискрім можна більш тонко налаштувати ніж у цифрі?Якщо я щось неправильно запитав не судіть бо аналога не мав.

12. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Зазвичай, при використанні аналогових МД тонка дискримінація проводиться на слух, якщо такий аналог дозволяє почути нюанси відгуку від цілі.
    Для пляжів та засмічених місць, бажано використовувати снайперку. Вона дозволяє економити час, тому що менше кусочків іржі, фольги та країв залізяк будете чути. Для морських пляжів бажано використовувати спеціалізовані датчики.

Принцип роботи дискримінатора маскоподібних МД, може Вас не влаштувати, якщо бажаєте поменше копати заліза.
    Маски, та інші маскоподібні МД налаштовані так як Маски, озвучують як кольоровий метал, будь-яку ціль, маючу слабкий відгук. Тобто майже всі залізяки та гвіздки на максимальній глибині будуть звучати як цілі з колорових металів. Також, Маска озвучує всі цілі вирізані дискримінатором як залізо, тому не зможете відрізнити кусок фольги або невеличкий золотий виріб вирізаний дискрімом, від залізяки.

Практика показала, що старанність та терплячість в визначенні цілі махаючи над нею датчиком, чи перевіряючи в різних режимах, не виправдовує себе, якщо можете копати. Значно менше часу піде на викопування сумнівних цілей, або знімання вехнього шару грунту, ніж на спроби вияснити, чи варто копати. Золото може бути замасковане фольгою, тож в перспективних місцях зачистка від відносно великих залізяк та фольги, може принести приємні сюрпризи. Але, якщо для Вас важливо мати максимальну дискримінацію, та в такому режимі бачити золото, або не чути звуків від небажаних цілей, то я Вам нічого не пораджу.

Petrkum Petrkum und lacis67 gefällt das.
  13. Maus M

Maus M Obergefreiter

Для пляжу вибирав між ванквиш 540 і детеч вісті Голд 25кг ,вибір зробив в сторону детеч ,на дрібний голд в нього чуйка не погана при цьому залізо вірізає добре.В ютубі подивитися відео по даному металошукачу як цікаво

14. Petrkum Petrkum

Petrkum Petrkum Stabsfeldwebel

Сам ходжу з Маскоподібними, але якщо в пріоритеті саме пляж, я б Вам порадив ТХ850 Китайського виробництва. Дуже гарна машинка на 19 кГц для пляжного пошуку виробів з правильних металів з дуже точним послідовним діскримом. А ще кажуть по Черняхах себе добре зарекомендував. Доречі точна копія Фішер Голд Баг та Текнетікс G2 з аналогічними характеристиками. У нього єдиний недолік - не дуже глибокий. Інших недоліків немає. А ще кращій варіант придбати на Аліекспрес сам блок ТХ850, а датчик узяти б.у. від фірмового Фішера або Текнетікса. По ціні вийде дешевше середнього саморобного приладу. З повагою.

Zuletzt bearbeitet: 26. März 2020
  15. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Скажу вам чесно.В мене вже проскакувала така думка(бачив ролики дяді Макса).Знаю,що катушка там гівняна.Мене ще турбує гарантія чи хтось захоче потім колупатись в ньому.

Captain Flint gefällt das.
  16. нормальна там катушка (як власник вам говорю)-сам прилад потребує невеличкого апгрейду-тоді буде по глибині на рівні проф приборів (30см В ГРУНТІ з Тайгером на 5 коп.,і не в пісочку,а в чорноземі).
    у-у-гу-м-м... за три виїзди відбив себе...
    ЄДИНИЙ прилад який адекватно працював на грубі перепашці з високомінералізованим грунтом.

17. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Ви і зараз з ним ходите?

18. так,звісно.
    маю ще маску,"апгрейджену" Соловйом-глибше бере,та,на жаль у мене поганий слух-тяжко ходити(мабуть таки буду продавати).
    в цілому ТХ 850 мене повністью влаштовує,хоча для пошуку мідних монет бажано щось з меншою частотою.
    також нагадаю-для збільшення глибини його необхідно допрацювати.

19. Владимир Владимир 5

Владимир Владимир 5 Oberschütze

Китаец Т90 одночастотный или как Терка три частоты доступно

20. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Доступно 3 , але треба перехідник , бо поки,що китайці катушок інших частот під т90 в продаж не викинули , хоча є інфа ,що вони виготовленні

21. В наушниках надо ходить!

Vl_service gefällt das.
  22. вже років 8 як хожу переважно в них . на всіх приладах.

23. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Та знову ви за рибу гроші:
    У Еквіна є пріоритети яких ну ніяк немає у Деуса.
    Еквін за якістю дискримінації буде краще, тому що це багато-частотний прилад.
    тобто, на цілі намагнітити або одну ділянку або п'ять - різниця є.
    Також Еквін буде працювати без серйозної втрати глибини на убитих, важких марсіанскіх грунтах, чого на жаль, не дано Деусу.
    Не сперечаюся, Деус також хороший прилад, але для свого аріала пошуку, і для свого грунту також.
    Шановні друзі, я нікого нічим не хочу принизити, бо ми українці, а не мокшi.
    І тим більше служимо в одному полку, і повинні бути дружними.
    Інший раз мені доводилось слухати такі монологи: Ось я бідний і нещасний тому що у мене прилад самопал.
    На що я відповів: Перед леді Фортуною всі рівні що з самопальним приладом, що з крутим.
    І додав також щоб він подякував Господу за можливість і здоровя що вийшов в поле.
    А досвід пошуку накопичується - що з самопалом, що з крутим приладом, і інший раз досвід коштує набагато дорожче а нiж сам прилад.
    А також мені доводилося чути і читати на цьому форумі такий вислів - секта деусоводiв.
    Ніякої секти немає, є тільки наш полк, в якому ми служимо леді Фортуні, і ми українці - разом нас багато.
    Щасти всiм,
    C повагою до вас i звiсно до ледi Фортуни.
    CF

24. Шановні камради ,дякую вам за увагу та приділений час до теми .З повагою

25. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные: