Помощь в выборе металлоискателя

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Mexx.85, 19 мар 2006.

1. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Подождите, а тесты говорят другое, блонда может чуть лучше распознать очень мелкую цель, но всё же 11 на среднюю металлопластику будет поглубже, всё таки размер имеет какое-никакое значение.По тестам пока не увидел той "глубины блондинки " на металлопластику , по отношению к 11 х35 .
    Может немного не прав, но всё же лично для себя, основным недостатком блондинки стали её размеры, Всё же больше хотелось 11 блонду, а раз такой нет, тогда х35.;)Идеально конечно 2 катушки, но отдавать за катухи цену лайта с х35 немножко перебор...

Последнее редактирование: 12 мар 2020
  2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    4. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    5. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
  3. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Як КЕ-жуть в Одесі: Я знаю Беню та його мать - ціни на котушки для Де-суся на день сьогоднішній:
    Або, сидять за столом два яврея, годину мовчать, другу годину мовчать, а потім один другоМУ каже - і ти мені будеш iще розказувать.:D
    Де-cусь це фантiки і понти + пилосос для викачування грошей в покупця, і більш нічого.

4. uvs888

uvs888 Feldwebel

Captain Flint
    Почему такое предвзятое отношение к Деусу? Если его у Вас не было, или был и Вам не понравился - не надо навязывать своё мнение остальным. Я с Деусом отходил около 9 лет и считаю его одним из лучших и универсальных приборов. Денег он своих стоит.

bengann, Gviga и Tea_M нравится это.
  5. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

А те, що котушка Деуса - не просто два мотки дроту, а практично готовий прилад з усією електронікою всередині, вас не бентежить?

Tea_M, bengann, Gviga и 5 другим нравится это.
  6. Captain Flint

Шановний друже,
    Ви як спецiалiст знаєте що на платі датчика знаходиться десь кілька десятків SMD - С,R компонентів та пара IC - які коштують всі разом якусь двадцятку євро.
    І все це не виправдовує таку в фіналі вартість котушки в цiлому.
    Тому виробник не потурбувався і не врахував взагалi той факт що користувачеві буде проблемно в плані ціни змінити той же штатний датчик на снайперку, на еліпс або на руль.
    Як ви знаєте що повний коплект будь-якого приладу це три датчика - штатний, снайпер i руль.
    Тобто користувачу приладу після його покупки потрібно викласти ще мінімум 15к.
    Тоді як на інші прилади це в рази, повторюю - в рази дешевше.
    І до речі, будь-якому користувачеві якому потрібно змінити штатний датчик на інший - просто багато разів начхати що знаходиться в цьому самому датчику, йому просто потрібен датчик іншого розміру.
    Звичайний датчик на всi прилади коштує приблизно 3к, а на Деус - 8к різниця дуже суттєва.
    Але в фіналі скажу - якщо комусь подобається стрілянина з гармати по горобцям, то це його вибір.
    Що зробиш - демократія вона така.

7. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Я говорю про бэушные:
    В этой теме: https://reibert.info/forums/xp.287/
    есть катушки 9" за 3150-3200 грн, 11" за 3150-3300 грн, блондинки за 5500-6000 грн. Маленькая и средняя по цене МАРСа или НЭЛа.
    Деус, впрочем как и все профессиональные металлоискатели, изначально был рассчитан чуть на иную категорию поисковиков. Кладоискательство - очень затратное хобби. За эйфорию и эндрофины надо платить...
    DSC_0000.jpg IMG_0009.JPG

BART28, Wiking730, maxskype51 и 4 другим нравится это.
  8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Та электроники там на плате - на пару десятков евро, главное - прошивка!!!

9. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Ви мене дивуєте.Невже ви насправді думаєте що Виробник турбувався як Вам чи мені купити повний комплект?Я не стану рописувати з чого складається ціна товару,а там і заробітна плата ФРАНЦУЗСЬКИХ робітників,і плата за винаходи і інтелектуальну власність.У них за це винахідники отримують ДЕНУШКУ, не так як унас.Ділова Вєра тому приклад.І я по собі пам`ятаю як вжко було купити перший Деус.І по барабану що інші прилади в рази дешевші.Я на той час вже мав 5чи 6 інших приладів на суму як два Деуси.Як правильно підмітив Rastaarheolog.
    Думаю кожен сам в праві вибрати на якому авто їздити,з якої гармати стріляти:beer:.Коли Деус"притреться",до нього Єквінокса не погано було б докупити.:D

Wolfgrey и Rastaarheolog нравится это.
  10. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Вы не хотите создать тему помощь в выборе Деуса?
    Какую страницу за рыбу гроши снова!

Viktor968, Grin999 и Nemezis89 нравится это.
  11. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Мене завжди до сліз розчулює, коли народ у мережі починає складати ціну чужій роботі шляхом арифметичного сумування вартості деталей. Таке собі совкове ніщебродство, замішане на "пролетарській ненависті". Ну тоді виведіть справжню вартість скульптур Мікеланджело на підставі вартості брили мармуру мінус відходи (вони ж у його власності лишилися) плюс вартість десятка зтертих зубил і розклепаного молотка. Також можна вивести справжню ціну картини художника - що там, квадратний метр мішковини і 100 грам фарби... Ну то візьміть свої 20 євро, купіть усі ті деталі, складіть у кульочок и ходіть з ним по полям - може щось "пікне"... Вартість будь-якого предмету фомується перш за усе його корисністю, тобто здатністю забезпечувати певні потреби користувачів і, безумовно, співставлення попиту і пропозиції. А от ціна детальок - то усього лиш матеріальні затрати, які, насправді, мають набагато меньший вплив на кінечну вартість високоінтелектуалного продукту, ніж комусь здається.

Zag1248, Cladotrix, Tea_M и 10 другим нравится это.
  12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Це тверждення впарили спживачам торговці, яким вигідно з кожним приладом продавати по декілька датчиків. Насправді штатний датчик забезпечує оптимальне функціонування приладу, і з вірними налаштуваннями він працює в усьому діапазоні можливих цілей. Той же "руль", даючи приріст на десяток сантиметрів на великі предмети, майже не бачить цікавий дріб'язок. А "снайперка", що гарно "винюхує" дрібнички на малій глибині, пропускає трохи глибші цікаві цілі. І, працюючи зі штаткою та не лінуючись викопувати усі підозрілі сигнали, ви однаково витратите меньше "робочого часу" і сил, ніж на скануання одного й того ж місця "рульом", потім штатною і снайперкою. Але торговцю вигідно, щоб ви ходили у полях, обвішані купленими у нього датчиками, як новорічна ялинка гірляндами...

Vic75, SERGHLEO, neoPartizanUA и 15 другим нравится это.
  13. Vl_service

Vl_service Feldwebel

:beer: До Ваших слів хотів би ще додати: "+ вартість часу, витраченого на навчання тому, що вмієш зробити. А це - час, який був колись забраний у близьких людей (втрачені дні спілкування, хтось робив за тебе роботу по дому і т.д.)" Тут ще багато аргументів можна навести

Cladotrix, bengann, lacis67 и ещё 1-му нравится это.
  14. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Ну, якщо до цього твердження підійти з міркою шановного Captain Flint, то програма взагалі нічого не має коштувати - її ж руками не помацаєш, що там - сотня рядків машинного коду, на одній сторінці вміститься...

Tea_M, uvs888, bengann и 3 другим нравится это.
  15. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

я давно перестал обращать внимание на посты камрада Captain Flint, должен заметить что многие его посты в профильных темах не то что не несут смысловой нагрузки а напоминают детские некие выпады вообще не имеющие к приборам отношения а больше недовольство жизнью в целом. Я бы посоветовал этому товарищу перейти в беседку в тему юмора и там писать свои бредни. Обычно пара горчичников отрезвляет пустых болтунов, но тут уже не моя компетенция. Я просто отмежевался и не отвечаю на его посты, тут либо ребенок либо диагноз а форум не детсад и не лечебница. п.с. я на рынке наблюдаю иногда бабушек которые все щупают и все пробуют, и всю жизнь всем недовольны и всегда плюются, то яблоки гнилые и кислые то тюлька горькая, но 80 лет дива нет, пришла на базар, наелась, обосрала всех, на то бабка. А тут вроде копарь а суждения просто тошно читать.

Рослабон, Rastaarheolog, Gviga и 4 другим нравится это.
  16. Captain Flint

У моряків є таке прислів'я: Не надовго угадаєш - швидко прогадаеш /на б / у немає а ніякої гарантії, а $200 віддай/

Бек нравится это.
  17. Captain Flint

Серед залізних правил завжди є золоті виключення: Щоб пошук був не затратним потрібно працювати не тільки приладом, але й файлами розуму також.
    Я знаю деяких джентельменів які вилажували $20k, а потім піднімали те що їм потрібно було і леді Фортуна була цим дуже задоволена.:beer:

Бек нравится это.
  18. Vladimir Vasilthenko

Vladimir Vasilthenko Gefreiter

Blisstool LTC 64.
    Кто сталкивался?
    Просят 5к грн. Стоит того?
    Ваше мнение :)

19. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

5000 гривен? Что-то слишком дешево. Его рыночная цена втрое выше. Вероятно, проблемный. Или, что менее вероятно, очень повезло.

Vladimir Vasilthenko нравится это.
  20. Andriy Goncharyk

Andriy Goncharyk Obergefreiter

часто шахраї на олх пропонують мд нижче цін... типу вайтс v3i за 12 тис чи етрак за 7тис... з відправкою олх... не ведіться... і гроші втратите і мд не буде. Можуть розказувати що вот вже завтра закордон вилітають, або сторінка під ломбард косить з веб адресами типу blago.доменміста

Влад@71, Vladimir Vasilthenko, lacis67 и 5 другим нравится это.
  21. N1GH7M4R3

N1GH7M4R3 Obergefreiter

Расчёт на дурака, надо таких дружно спамить звонками

Wolfgrey нравится это.
  22. Andriy Goncharyk

Andriy Goncharyk Obergefreiter

вимагайте відеоогляду , тобто по скайпу чи вайберу відеозвінок з демонстрацією роботи. 21 століття

Tea_M и Vladimir Vasilthenko нравится это.
  23. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Якщо робочий то звичайно коштує.Майте на увазі що апарат не простий в налаштуванні,на Новій Пошті інструкцію не прочитаєш.Його коньок-глибина.І на мою особисту думку капризний.Я свій два рази в ремонт відсилав за два роки.Нічого страшного(один раз акумулятор,другий-пару мікросхем підсилювачів на 150гр)але сам процес...:beer:

Последнее редактирование: 14 мар 2020
  24. Vladimir Vasilthenko

Vladimir Vasilthenko Gefreiter

Спасибі всім за відповіді. Окремо Lacis67. На який пошук і які грунти він більше "заточен", як Ви вважаєте? ( Металокераміка, монети и т.д.)
    З приводу покупок з площадок типу ОЛХ - з своего чімалого досвіду праці з ними можу сказати що цє лотерея. Але бувають і там вигращі. Тільки треба запам'ятати декілька речей.
    Повністю згоден з Андрієм.
    1 Тільки наложний платіж! Ніякої доставки і т.д. Схеми, коли ви приходите в відділення а товар вже отримано, працюють давно.
    2 Предоплата за доставку - ваш ризик. Але його можна звести майже до нуля, якщо вимагати відеодзвінок продавцю біля товару і бажано з будь яким документом.
    3. Забирайте товар в час коли у відділені доставки найменше людей, і там де вас вже добре знають.

25. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Я копав з ним по всіх грунтах(у нас чорнозем,глина,пісок,супісь,суглинок).Оскільки це був перший мій аналог,то і анекдотів було багато.Прилад глибокий -до55-60см на монету 5коп ССР до реформи(земля- ліс,пісок з торфом)більші куски срібного посуду-ще глибше.Це за умови правильної відстройки,бездоганної роботи(прилад новий на гарантії)і обов`язково хороші фірмові вуха.Як аналог-бачить все,від маленької дробинки до великих металевих кілець від бочки(дуже гарно звучать).Є свої недоліки.Якщо хочете розповім в особистих,щоб не провокувати ср...чь.:beer:
    Разом з ним в комплекті,повинна продаватись хороша лопата.:D

26. ARME

ARME Stabsgefreiter

для начала и Терм ПРО подойдет 25ДД 10 кГц

Изображения:

IMG_20200314_152341.jpg
    Wehrkreis нравится это.