Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Ну взагалі то був діалог і я точно знаю що хочу, причепіть упор по середині штанги, можливо і Ви взнаєте, потім відпишетесь в темі, коли не знімаючи навушників кладеш штангу щоб обкопати ямку глибше, витий кабель, і з одної сторони штанги котушка, з другої блок і акуми,
    А ще коли при пошуку, тим упором, перечіпляєтесь за всі кущі, то буде видно, хочете його по середині штанги чи ні, ну і коли в рюкзак будете пхати ту розкаряку

Рослабон подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
    4. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металодетектор SUPER SCANNER MD-30003B1 для охорони Доглядовий ручний металодетектор Super...
      499 грн.
  3. makuha

makuha Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    567
    Адреса:
    Скіфія
    Шановне товариство. На тому відео мій Голд сікер.
    Так от,штанга дуже зручна. Упор я зняв зовсім,він не потрібен.
    Зараз купив оригінальну Голден маск 4 про на карбоновій штангі,не зручно зовсім,щей до того ж вона люфтить,падлюка.
    Не хочется розбирати прилад,але напевно прийдется.

Gordan13 та Cladotrix подобається це.
  4. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Це була варіація на тему - досконалості немає меж.
    У рюкзак впихати розкаряку не потрібно, тому що її крила складаються уздовж штанги для зручного транспортування, сам фіксатор крил має два ступені фіксації - для роботи і транспортування.
    Або по простому - сам упор можливо зробити дуже швидко-знімним, для того ж транспортування
    Також сам упор можливо пересувати i потiм фiксувати для зручності за допомогою фiкс-затиску по всій довжині штанги, для зручностi, сер.
    Тобто - весь світ у ваших ніг / але за умови - якщо працюють файли розуму, наприклад як у Нiколи Тесли /

Рослабон подобається це.
  5. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    Підтримаю. Теж в свій час начитався теоретиків.
    Маю два прибори. Один на Марсовській, другий телескоп Голден Маск.
    Вага приборів однакова.
    Але людина я вже трохи з особливим потребами (потужна травма зап'ястя, пару пальців все ж працює).
    З супер телескопом можу ходити пару годин, далі каторга. З марсовською ходжу і шість годин.
    S або марсовською можливо управляти і двома пальцями. Навантаження іде на плече. З прямими телескопами плече відпочиває, жменя німіє.
    (Якщо ще коли доведеться брати новеньку маску, то тільки з "S"
    Отаке. Кожному своє

Captain Flint, maxskype51, makuha та 2 іншим подобається це.
  6. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
  7. uvs888

uvs888 Feldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Украина
    Captain Flint
    По поводу прибора не скажу, а лучшая штанга - ХР Deus. Только не те, которые делают сейчас, а примерно 13-14 года выпуска.С жёстким нижним коленом. Всё остальное - пародия на штангу.

8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Вы сравните штангу от Корсаров-Супермастеров и полтавскую, - небо и земля!!! Это так, для примера. Полтавская ничем не уступает штанге от Текнетиксов-Фишеров, тогда как на Корсаровской датчик Нел Торнадо уже тилипается как сопля из-за малой жёсткости нижнего колена, туда датчик больше 25см диаметром ставить нельзя, дважды ломалось нижнее колено и я ремонтировал и усиливал кусками стеклопластиковых колен от удочки, тогда стало более-менее. А с полтавскими штангами такого нету, нижнее колено достаточной жёсткости. Точно так же могут отличаться и штанги Деусов разных годов выпуска, ну решили ребята сэкономить немного

uvs888 та Vl_service подобається це.
  9. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Captain Flint, закінчуйте флудити.

Wolfgrey та Vl_service подобається це.
  10. Аэродром

Аэродром Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.003
    Адреса:
    Украина
    Скажите - и кто из них глубже и стабильней ?

11. Olmis88

Olmis88 Gefreiter

Повідомлення:
    58
    Адреса:
    Луцьк
    Парни. Подскажите прибор хорошо отрабативающий по чернозему.

12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Пират

Robert Deniro подобається це.
  13. Olmis88

Olmis88 Gefreiter

Повідомлення:
    58
    Адреса:
    Луцьк
    Извиняюсь. Уточню вопрос.
    Подскажите металодетектор с дискриминацией которий хорошо работает по чернозему.

14. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Так залежно який тип пошуку буде проводитись :по війні , по старовині ,кр , чк.Дорогий ,дешевий, середній по ціні ,з балансом чи без балансу груну ,можна від майстрів чи тільки фіомовий .
    Треба уточнити і тоді хтось ,щось ,тай підкаже

Olmis88 подобається це.
  15. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Приборы работающие по принципу "многочастотности". Типа - White's Spectra V3i, Minelab E-Trac, Minelab Safar, Minelab Equinox 600/800 и т.д. Эти приборы даже по соли работают.

Baner777, Olmis88 та FARfOR подобається це.
  16. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    ... і також по чорному магнетитовому пiску, де Деусу повний гаплик.

Olmis88 подобається це.
  17. Vad1k

Vad1k Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    38
    Адреса:
    Родина
    подскажите какая лучше катушка подойдет для терки 705?

18. Robert Deniro

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Залежно від умов пошуку , яка потрібна частота , скільки дюймів , знайомий юзає 3-х частотку торнада , цілком задоволений

19. Vad1k

Vad1k Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    38
    Адреса:
    Родина
    NEL Tornado или NEL Storm двухчастотка 7,5 и 18,75
    просто какое в них отличие? смотрел что шторм больше по грубине. какие еще отличия?

Останнє редагування: 23 жов 2019
  20. Robert Deniro

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Шторм важчий і дискримінація трішки гірша ніж в торнадо ,але не суттєво ,ну і ціна в шторма більша якщо не помиляюсь , більше відмінностей я не замічав

21. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.902
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    Камради як еквінокс 600 до етраку?

22. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Єдині плюси Еквіна в порівнянні з Траком - це що Еквiн амфібія, легкий і дешевше а нiж Трак.
    Але той же Трак можна i герметнути тоді ціни йому не буде, все ж таки 27 частот, а у Еквiна-600 тiльки 3 частоти , тобто діскрім у Трака на висоті, з яким не зрівняється жоден Деус, тай Еквiн також.
    Герметизацією у нас займається Жека з Маріуполя.
    Зараз у вас такий сценарій - ви хочете пересісти з Лямборджіні на простий Опель - не розумію який в цьому сенс?
    Я думаю вам простіше купити пару додаткових датчиків - і світ для вас буде цікавіше і інший, тобто більш привабливий.
    Деякі скептики кажуть що в воді вже золота немає, але я скажу що залишився його екві-валент це євро і євроценти якими засипані пляжі Хорватії, Чорногорії та Іспанії.

Клевер подобається це.
  23. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    Где-то видел фотки, проверяли на осицилографе, так у тракообразных только на бумаге 100500 частот, а по факту 3-4.
    Видел как Сафарь, СЕ - отлично слепли на железном ковре, т.е. для КР\ЧК - не очень пригодные (в отличие от Деуса с блондой).
    А вот в Эквиноксе уже другая технология...+ легче+ амфибия.

YuriyNik та Rastaarheolog подобається це.
  24. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Повідомлення:
    1.862
    Адреса:
    Україна, Київ
    Просто сухие факты: на позапрошлом копе Е-Трак с белым Ультимэйтом не видел (!!!) уже на поверхности грунта такой маленький кусочек золота (обвёл):
    E-Trac.jpg
    После танцев с бубном увидел таки, еле-еле. Оператор сказал, что на таких настройках не ходил бы и не увидел бы с прохода. Деусы: с блондинкой 30 кГц, средней 28 кГц и средней 18 кГц видели чётко, с двухкратным запасом. Ещё на одном копе решили сравнить Деус с 9" 18 кГц и Е-Трак с штаткой по-цветным целям на очень замусоренном доме КР, результат 30:1 в пользу Деуса. Е-Трак не посоветую никому не в коем случае! Его времена уже прошли...
    Хотите что то лучше Деуса? Тогда только Еквинокс 800, нагибает он Божественного мощно!

Валерий Ч, Captain Flint, uvs888 та 2 іншим подобається це.
  25. uvs888

uvs888 Feldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Украина
    Rastaarheolog подобається це.
  26. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.902
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    я не писав що хочу потужніше деуса. Деус як прибор взагалі не роздивляюсь. А Трак ви праві, навряд побаче такий малий кусок золота. В моїх краях водиться перша світова, монети зберати-марнувати час тому що у чорноземі з них лишається затерта шайба. Плюс потрібен прибор в якому можна замінити батарею а не опустивши голову їхати додому коли він сяде