Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    У кождого есть свои предпочтения в поиске , я не в коем случае не говорю вам бежать и покупать деус ) Да фортуна по лучше тёрки будет , три прибора это хорошо .
    Я лишь могу добавить , если вы копаете сами , то есть не нужно "гостям" прибор давать , то можно вместо трёх приборов под разные задачи , взять деус под все задачи поиска :) . Подводник дело другое .

Останнє редагування: 23 січ 2019
    Der Soldat подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    4. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    5. Матеріал: метал Розмір (зовнішній): 98х63х21 мм
      105 грн.
  2. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    В грунте самоделки максимум 30 см . Хотя если от хорошего мастера , 35 будет , как повезёт , грунты везде разные . Если накрутить и в песке , тогда все 40 будет .

форт55, Yurii1940 та IIpu3pak подобається це.
  3. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ось реальний справедливий тест фортуни в мене така сама глібина хто йійі більшу досягайе невідомо

4. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Да она накрученная до состояния оркестро!

Tea_M подобається це.
  5. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Ну ведь настройки не ходовые , не реально искать на этой балалайке

6. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я копав на різних токах і причому із грунт балансом і без нього, і при токові 250 також копав, всі ці налаштуваня воно все пізнайеться тільки на реальному копі.

7. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,

fedya_valki подобається це.
  8. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    У меня как бы тоже фортуна есть. Ответственно заявляю, пи***ж!

9. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я не знаю що ви майете на увазі я не можу щось говорити писати буде бан, скажу лише одне йе окрема деяка інформація по налаштуванях фортуни то я так розумію ця інформація не відповідайе ніякій дійсності, бо спілкувався у ютубі в коментарях с комрадом власником ютуб каналу то комрад із фортуною про від оззі робить те саме що я роблю і так само копайе як і я копаю і ті самі налаштуваня застосовуйе що я застосовую. це ж саморобний апарат відкожного окремого виробника він майе свойі особливості, стандартів норм ніяких нема, його ніхто ж так як треба не досліджував.

10. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Знаєте,копав я різними саморобними приборами,які від хороших майстрів.Була і Аська.Квазар,Терм,Фортуна і.т.д.А зі мною ходять 2 камрада з Деусами.На ВДІ майже не дивляться,але знахідок у них в рази більше.Тільки не кажіть,що то оператор не розібрався в настройках.Вони на слух знають,де монет.сигнал на 70-80%,знають,де під катушкою фольга чи чугун-менше копають.Вони давно копають ,а це все досвід.От такий Деус.

Tea_M, lesnoi, IIpu3pak та 3 іншим подобається це.
  11. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    1. Опытный оператор Деуса прежде всего знает какие настройки выставить))) а не как Seh, который лупит ток 250 в Фортуне.
    2. У Деуса наверное самый быстрый процессор и скорость отклика.
    3. Вес, с Деусом можно хоть весь световой день бегать без отдыха.

Итого - у деусоводов всегда больше находок.

SVETLOV25, форт55, Der Soldat та ще 1-му подобається це.
  12. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    сапега 87 впродовж цілого копального сезону я не побачив жодних різниць у струмі, і ви не сказали що у деуса йе швидкість катушкою можна швидко по землі проводити це також великий плюс деуса.

13. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    Вы не увидели потому что просто пропустили кучу находок, при накачке выше 100 на черноеземе приборы слепнут, медь вобще в чермет может съехать. Можете и дальше ганяться за глубиной. Только запомните, глубина по воздуху, это не глубина в земле. Потому если 50 по воздуху, будет 20 в земле + балалайка + часть металлов уплывет.

t.alex1908, Captain Flint, форт55 та ще 1-му подобається це.
  14. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Я на токе 93 вполне себя нормально чувствую с фортуной. Само собой отстройка от грунта, сенс 3-4, фильтр имп. выключен. Недра мне с ней не нужны. По разделению - нормально, по глубине - штык, дальше понятно начинаются варианты (ржавый крупный металл, ржавый кованный метал). На вди подглядываю редко, хожу на 4 тона. Песок, супесь, даже мел в сухом виде - вполне устраивает (чернозем как то и не попадался с ней). Вот так как ловлю себя на мысли, что ВДИ как бы вещь хорошая, но смотрю туда редко, а + захотелось частоты повыше и нового чего то - взял терм про на 15 кгц.

15. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ну а як понимати коли йе такий сигнал коли сигнал ще копаемий але уже на грані зриву копаемого сигналу переливайе із цвітного в чорне і навпаки, копнув лопатою зняв 5-10 сантиметрів землі, і цвітний копічаний сигнал 2 стовпчики на екрані зявляеться. той сигнал міг би бути ясніший і кращий а не на грані зриву копаемого сигналу якби було більший ток дати а звідки ж ви знаете на якому грунті який ток дати де треба дати 100 а де треба дати 150.? знайдіть такий сигнал який знаходиться на грані зриву копаемого сигналу коли переливайе із цвітного в чорне і навпаки а в землі лежить копійка, а потім дайте ток 150 200 і відразу зявиться ясний копічаний сигнал немало знахідок пропускють у звязку із неправильним підбором струму. а ви думаете що ви не пропускаете?

16. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Есть такая пословица: всех баб не вые....... так и в нашем деле, все не заберешь. Мне ценен комфорт (а не балалайка 6 часов играющая) и отдых в первую очередь. Если нужна длинная деньга - клон в руки и на охоту за металлоломом. Мечта об идеальном приборе - само собой. Но это мечта :)

Adolf Becker, SVETLOV25 та t.alex1908 подобається це.
  17. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    впродовж цілого сезону були в мене такі сигнали коли сигнал ще копаемий але уже на грані зриву копаемого сигналу переливайе із цвітного в чорне і павпаки,сигнал міг би бути кращий та чіткіший якби було дати більший струм але ж звідки знати на якому грунті який струм давати,? у цьому випадку для такого випадку струм 150 200 250 саме те що треба.

18. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Вот поэтому и докупил терм про! Вообще не интересно ходить и постоянно настраивать. Ток больше-ток меньше - херак шкала поплыла и т.п. Отстроился, прошелся спокойно, взял другой прибор - снова спокойно прошелся + камрад (третий вариант мд). Все, квадрат выбил. И так далее. Чего сложного то? А бегать як сайгак и вечно клацать настройки - не. Мы люди вальяжные, спокойные :)

Adolf Becker подобається це.
  19. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    це хибна думка, про швидкість маху

20. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    У Деуса первичная оцифровка производится в самом датчике, кроме хорошего 18-разрядного АЦП стоит PIC24, архитектура которого оставляет желать лучшего.... Скорость вытягивают скорее всего за счёт разрядности внешнего АЦП, когда не нужно делать оверсамплинг, как в случае с 12-разрядными АЦП Квазара и Крота, имеющиеся на борту их контроллеров
    Так может камрад seh ходит исключительно по сосновым лесам с песчаным грунтом? Не, ну если ему нравится - пусть лупит и 350мА, больше находок последователям останется

21. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ну то ж коли сигнал ще копаемий але уже на грані зриву копаемого сигналу, і струм більший дати сигнал то ясніший буде. я був одного разу викопаву лісі у одному місці розсипуху царських копійок ток був 130 без грунт балансу, я уважно обстежив те місце кілька разів приходив катушкою махав шукав. але один раз я дав струм 300 і на такому струмі там само викопав ще одну копійку у тому самому місці тому зрозумійте усе пізнаеться тільки практикою.

22. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Вы не правы , чем ниже скорость у Деуса , тем медленнее проводка , и так же чем выше скорость на Деусе , тем быстрее проводки

KRAZZ подобається це.
  23. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Что само интересно , ходил я с Квазаром всегда на токе 75-80м.а .... Но ради интереса решил попробовать поднять ток до 150м.а. Ходил целый день , находки были ! Т.е разницы я вообще не почувствовал , обычный лиственный лес и грунт ! Я думал он будет слепой , но ради просто эксперимента ходил целый день на этом токе , и находки были с той же глубины что и на токе 75 ...

24. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    хто ходить на якомусь одному струмі і знаходить копійки, а потім зробити вищий струм або навпаки нижчий, і вже на іншому струмі походітьу тому самому місці де шукали, і знову будуть знахідки за рахунок зміни струму так як у мене було здавалось ніби все викопав дав більше струму ще одна копійка у землі була.

25. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я такі експеременти цілий копальний сезон робив,і жодних різниць.