Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    а від кого ваша фортуна виробник хто якшо не секрет?

2. Цікаві лоти

1. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
    2. Устройство служит для оснащения портативных устройств (пинпоинтеры/металлоискатели и т. д.) вибратор...
      215 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Металошукач TX-850 – це унікальний пристрій, що поєднує високу чутливість до дрібних золотих цілей і...
      4890 грн.
    4. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    5. На продаж: металошукач Vallon VMC1, можливий обмін на Vallon VMC4 в такому ж стані. Стан: новий, пов...
      160000 грн.
  3. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Дима Стаф, нормальная фортуна м3 с пятком выходов, а что? Просто меня куча настроек утомляет. Да и принял решение - 705 терка.

4. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    просто інтіресно хто виробник

5. форт55

форт55 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    935
    Адреса:
    Киев и область
    Ви спочатка передивіться відео в Ютубі по Фортуні, та почитайте про настройки Фортун. Прилад достойний як для саморобки (якщо виготовлений хорошим майстром) і, якщо його вивчити, то він працює на рівні професійних приладів. Але щоб потім Ви всіх не замучили питаннями. Я починав коп з Фортуни М2, потім купив Фортуну ПРО вже як рік, але ще досі вивчаю його поведінку на різних грунтах, глибинах і металах і т.д.

6. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    питався я у других виробників глібина на фортунах у всіх однакова це рідко хто таку фортуну робить яка на 35 сантиметрів копійки у землю лове 1 із тисячі така фортуна де ж та глібина? комрад продайе на олх свою фортуну я раді цікавості поцікавився пишу в лічку комрад відповів що глібина 28 сантиметрів на динарій. в ютубі у коментарях також люди пишуть що після 28 сантиметрів копійки зносить в чорнину, я особисто говорив спілкувався із комрадом у якого фортуна про іншого виробника ніж у мене. казав комрад що глібина 25 28 сантиметрів. ці міфи про глібину яким чином вони народжуються і звідки вони беруться і деж у кого така глібина йе я не можу зрозуміти. соловей 2005 також писав що по повітрі фортуна про майе чудові показники, а в реальному грунті показники значно гірші, і комрад сапега87 також писав. все що я викопував за цілий сезон було на 25 30 сантиметрах. всі фортуни мають однакову глібину в ютубі у коментарях спілкувався із комрадом у якого фортуна про від деловери то казав писав комрад що глібина 25 сантиметрів на 5 коп ссср моя фортуна про від майстра із миргорода також бере таку глібину і щей між катушкою і землею залишаеться 4 5 сантиметрів. деловерівська більш менш якісна фортуна бере таку саму глібину як і у відомих якісних майстрів. це гарет 250 назнімав тестів у свойіх піщаних грунтах люди його бачат, чоловік його купуйе фортуну про про2 виходитьу поле і розумійе що немайе того всього що він у ютубі бачив. з приводу налаштувань фортуни деж той грунт баланс щось дайе як він не відіграйе ніяку роль, всі ці налаштуваня особисто для мойейі фортуни вони неприйнятні, деж це фортуна сліпне та токові 200 коли навпаки ефективність йійі роботи підвищуеться. я багато експерементував. ходив я із грунт балансом і без грунт балансу, на різних токах я ходив,в кінцевому результаті за цілий сезон я побачив налаштуваня роль не відіграють. форт55 а без грунт балансу пробували ходити,7 спілкувався із комрадом на фортуні про+ від оззі комрад також ходить без грунт балансу при токові 160, форт ави перевіряли особисто на свойему досвіді достовірність інформаційі чи відповідайе інформація по налаштуванях реальності і дійсності?.

schnapsenkopf подобається це.
  7. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    seh досить вже молоти ці дурниці! Якщо помиляєтесь самі, не вводьте в оману інших! Судячи з Ваших постів Ви уявлення не маєте на що впливають налаштування ҐБ та струму.

Рослабон, Бек, Валерий Ч та 3 іншим подобається це.
  8. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Знову замість нормальних приладів сміття купують. Ну що ж, сміття не буде - буде чисто.

VIDAS подобається це.
  9. форт55

форт55 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    935
    Адреса:
    Киев и область
    Я спочатку добре вивчив настройки (базові) свого приладу. При копі на різних грунтах (пісок, глина, чорнозем) завжди роблю тестові проби на монети, і коригую + - настройки, Хоча щойно прикопана і монета, яка довго лежала в землі мають трохи інші показники.
    Я не хочу хвалитись, але своїм приладом знаходив досить цікаві знахідки (срібні. мідні монети, навіть позолочений гудзик царський) на полях, де мені казали все вибито вздовж і впоперек різними копачами.
    Може мені просто щастило;)

10. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    Ви і після себе ще пройдіть, будете приємно здивовані...

SYRYUS, ser1987, форт55 та 2 іншим подобається це.
  11. форт55

форт55 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    935
    Адреса:
    Киев и область
    Неодмінно в цьому сезоні так і зроблю, тим більше - в ті рази не встиг перевірити всі місця.
    Дякую за "будете приємно здивовані...":D І Вам удачі :beer:

VIDAS подобається це.
  12. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    вони не шукають легких шляхів :beer:

Captain Flint подобається це.
  13. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    У цій справі приходиться всім через це пройти, тут на чужих помилках не навчитись.

форт55, ser1987 та Search 1973 подобається це.
  14. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Самое смешное, что находки пошли нормальные именно с фотуной! С аськой один гилзач, но много, всеравно чего то верю в аську. Может жаба за потраченные деньги? А может опыт:)

15. Гомер Сімсон

Гомер Сімсон Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Турійськ
    Підскажіть чи ася 250 бачить дінарікі,на якій глубіні? Чи є кращий мд за таку ціну як стоїть ася ?? Завчасно Дякую.

16. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    візьми баунті хантер про :beer: терку 305.

17. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Беріть тим більше ви вже з нею ходили. А тести дивіться на ютубі, а ще краще запитайте в кого брали асю250, можливо тих динариків і близько немає у ваших краях)

П.С. Поміняйте в профілі стать, там у Вас жіноча :D

18. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    аська 250 бачить динарик на 30 см.:beer: а катькин пятак камради викопували з 60 см.

Рослабон подобається це.
  19. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Це з штатним датчиком?!Ніколи не мав подібних показників,хоч пробігав з нею,майже 2роки...

20. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    то ви шукать не вмієте.:beer: аськами он клади кожний день на вибитих перевибитих місцях шукають.:rolleyes: а мо у вас катушка глючна була.

Рослабон, Gviga та t.alex1908 подобається це.
  21. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Без заперечень,знаходять,мені також вдалося цим приладом знайти багато цікавого.Питання в тх. досить сумнівно, отримати зазначені Вами показники,з комплектним датчиком))
    З повагою:beer:

22. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    За такі жарти скоро будуть тупо банити. Це технічне тема, а казкарі у нас у курилці живуть.

Amadeu$, ser1987, Shurik22 та 2 іншим подобається це.
  23. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Прикол)Мені здалося,що товариш серйозно:D

24. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    А пулю кабанью свинцовую в 50 см не поднимали с торнадой? А я поднимал. О, сюжет!

25. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Николаевская.обл. с. Татьяновка
    Не плохой вариант почистить тему, и
    Уважаемый вы для приличия смотрели бы сразу на НИК и что написано под ним, что товарищ Модератор и действительно может отправить вас на зимние каникулы надолго вот это будет прикол!!

Рослабон подобається це.
  26. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Ви про що??Я про попередній пост писав,ще до мого,там де йшла мова про фантастичні можливості АСЕ))уважно читайте.