Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Лесной комар

Лесной комар Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    38
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    2.475
    Адреса:
    Бачу Харків із вікна.
    Приветствую Камрады.
    Понадобилась вторая клюшка, цели при следую следующие древность и монеты.
    Присматриваюсь к этим приборам.
    1.Тесоро Вакуеро вроде хвалят его по мелочи,но как обстоят дела с древностью?
    Наконечники стрел,топоры?
    Вроде пишут стабильно работающий прибор.
    Но на сколько я понял звук на нём не регулируется?
    2.Golden Mask 4 Pro Тоже хвалят по мелочёвке.
    Или может есть альтернативный вариант?

1. Оновлена версія підводного пінпоінтера GP-Pointer Q05. Унікальна схема та плата пінпоінтера, три реж...
      850 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
    4. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    5. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
  2. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    1. По антике лучше Барсук (Тежон)
    2. Маска 4 вполне гуд (но есть специфичный фон). Есть копии от наших производителей (Золотое руно, Red Gold, Gold seeker)

Лесной комар подобається це.
  3. Лесной комар

Лесной комар Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    38
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    2.475
    Адреса:
    Бачу Харків із вікна.
    Спасибо!
    Не тогда пройдём мимо,мене фон на ЧингизХане уже поднадоел.

А как он железо цепляет нормально?
    А модели с регулировкой звука есть у Барсука?
    Барсук впринципи и приглянулся,потому что по отзывам он молчун.

4. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    Фон у Маски есть...я себе ГолдСикер заказал, там вроде фон по меньше https://reibert.info/threads/gold-seeker.999079/

Любой высокочастотник закинет железо в цвет, думаю что и Тежон не исключение.

У Тежона вроде нет регулировки...или колхозить прибор или наушники с регулятором.

Барсук много лет был флагманом среди аналогов, но потом появилось много игроков на рынке (Нокта, Детечь, Макро, Маска3-4 и т.д.)

Лесной комар подобається це.
  5. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    444
    Привіт.Вакуєро відмінний прибор!Якщо його зрозуміти,то в нормальних навушниках можна відрізняти по звуку чермет(навіть плоский і на великій глибині) ,алюміній,пробку пивну і т.д.
    Вак сподобався мені найбільше з 2 десятків приборів,які в мене були,шкодую що продав.Монетки,металопластику,наконечники "сємєчки" бачить прекрасно.Навть з рідною павутинкою глибина хороша,якщо правильно настроїть.А з детеч алтімейт - звір!
    Зараз ходжу з Тірекс-турбо,апарат хороший,але на кожному копі ловлю себе на думці,що до Вака він таки добре не дотягує...Але ж і ціни в них дуже різні...)
    За свою ціну Тірекс поза конкуренцією (це особисто моя думка,нікому не навязую і не рекламую).

Останнє редагування: 25 лип 2018
    maxskype51 та Лесной комар подобається це.
  6. blekdanser

blekdanser Gefreiter

Повідомлення:
    165
    Адреса:
    Украина
    всем привет уважаемые пользователи подскажите пожалуйста по выбору апарата редголд или фортуна может укаво был опыт с етими апаратами

7. blekdanser

blekdanser Gefreiter

Повідомлення:
    165
    Адреса:
    Украина
    да очом вы говорите я с фортуной почти 2/5 года пропахал то поверте я вкурсе как она работает и как металопластику она видет ето ей трудно очень

8. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ви помиляєтесь, це не Фортуні складно, а Вам! :D

9. blekdanser

blekdanser Gefreiter

Повідомлення:
    165
    Адреса:
    Украина
    ну я спорить не буду свами и доказывать тож свое знание и мнение оставлю при себе

10. Перекупщик

Перекупщик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    61
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    155
    Повідомлення:
    1.474
    Адреса:
    Николаев
    Всем привет!
    Новичек (вот совсем чайник)
    Хочу себе купить первый металлодетектор . Бюджет 200-300 $
    Поиск монет , мелочивки ну и золото ( ну о чем может мечтать обыватель посое просмотра ютуба?! :) )
    Кто что посоветует ?

11. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    АСЕ-300 или АСЕ-400 б/ушную для начала с головой хватит, поймете Ваше это или нет.

Перекупщик подобається це.
  12. Перекупщик

Перекупщик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    61
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    155
    Повідомлення:
    1.474
    Адреса:
    Николаев
    а в чем отличие 300 от 400 ?

13. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Частота 8 и 10 кГц. У 400 выше частота и режим айрон аудио есть. Разные катушки родные и разная цена. В остальном, по большому счёту, одинаковые.

FOX24 подобається це.
  14. Перекупщик

Перекупщик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    61
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    155
    Повідомлення:
    1.474
    Адреса:
    Николаев
    Спасибо большое! Отправился на поиски бу аси 400

15. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    А я б порекомендував аналоговий прилад типу термінатора або клонів масок. Дуже простий в користуванні і по швидкодії та глибині значно краще ніж будь яка АСька і найголовніше - по ціні дешевше!

Wehrkreis, batona, ser1987 та 2 іншим подобається це.
  16. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    ася 400 бу стоит дороговато, как для себя, если желание только фирма то я бы за такие деньги посмотрел в сторону терки хотябы 505 бу там хоть бг есть. А если из самоклепов то присмотритесь к квазару цена 150$, асю 300 (Первый прибор) я через пару месяцев сменил именно на него. Ну и для начала терминатор про пойдет, аналог, два тона цвет чермет, глубина хорошоя, простой, и не дорогой.
    Итого: есть лишние деньги которые не жалко берите фирму это в раене 300$ бу, хотите сэкономить берите что-то из самодельных, что первое что второе искать будет

Останнє редагування: 27 лип 2018
  17. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Думаєте людина яка купує перший свій МД одразу освоїть золоте руно?
    Там треба мати не тільки хороший слух, а й хороший стаж з іншими МД. Навіть люди які вже п'ять років копають не завжди можуть освоїти цей прилад. Для початку можна щось простіше, по принципу включив і пішов, чорний дзвенить чорним, кольорове кольоровим +ВДІ. Без лишніх заморочок.
    А ось згодом вже можна буде брати щось більш професійне.

100dollars подобається це.
  18. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Мене дивує позиція деяких "бувалих" що вважають новачків в МД розумово неповноцінними! Зі смартфонами чомусь усі розібралися, а от з МД не розберуться? :)
    Аська простий однокнопочний прилад, але на сьогоднішній день це скоріше дитяча забавка ніж повноцінний прилад! Бо реалії сьогоднішнього копу регламентують вже зовсім інші вимоги до МД. Зрозуміло, що при бажанні і очима можна в полі щось знайти але АСька - минуле століття! Ні по глибині, ні по розділенню і близько не дотягує до запропонованих мною приладів. Та й по простоті використання вони АСькам не поступаються! Головне виставити дві крутилки - баланс ґрунту та дискрім.
    Перекупщик, якщо всеж-таки захочете цифровик, а не аналог, і не боїтесь розбиратися з налаштуваннями, зверніть увагу на Квазар або Фортуну. Цікавою є остання модифікації Фортуни, в якій є і аналоговий режим, який можна використовувати поки не засвоїте основні налаштування.

seh подобається це.
  19. Перекупщик

Перекупщик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    61
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    155
    Повідомлення:
    1.474
    Адреса:
    Николаев
    Как раз присматриваюсь к вашей Фортуне ПРО-2 :)

20. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Ну дело Ваше, я высказал свое мнение. Можете покупать фортуну как первый прибор, но это сложноватый прибор с кучей настроек и новичкам как первый МД я бы его не советовал. Что бы его познать нужно быть на половину электриком, вдаваясь во все тонкости и принципы работы металлоискателей. Хотите покупайте.
    А если вам нужен прибор выходного дня, что бы иногда выехать отдохнуть, а не закипятить мозг, берите фирменный МД и получайте удовольствие от копа.
    У меня например в свое время была фортуна М и такого мазахизма от копа я еще не получал.

Останнє редагування: 27 лип 2018
    Блукач подобається це.
  21. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    человеку подсказали, пусть решает сам

FOX24 подобається це.
  22. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Я розумію що декому більше двох кнопок забагато і дехто навіть крутезними смартфонами користується виключно для дзвінків але-ж не треба усіх рівняти по собі. В тій самій Фортуні три основних налаштування для пошуку, все решта - це як доступ до root в телефоні, комусь дуже потрібно, щоб ідеально налаштувати девайс під себе, а хтось навіть не знає що воно таке! :)

Перекупщик подобається це.
  23. gunslinger888

gunslinger888 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Ukraine
    Марс викинг отличный прибор, с ним копать одно удовольствие, получше асе 400, я после асе 350 на него перешёл и был доволен как слон в сторону асек и смотреть уже не хотелось.

FOX24 подобається це.
  24. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Поддержу, только положительные отзывы об этом приборе.
    Правда глубина с стандартной катушкой там не очень высока, на уровне Ф-75, но ее вполне достаточно для поиска монет.

gunslinger888 подобається це.
  25. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Викінг - недоТекнетікс Т2 і переГолдфайндер2! :) Дискрім і розділення покраще ніж у АСєк глибина приблизно та ж сама. Але у Викінгів був косяк - стопку монет закидував в чорнягу.

gunslinger888 подобається це.