Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    За вашими побажанням - жодного. Немає приладу, який би побачив літрову банку металу на 3-х метрах. Також не існує приладів з помірною ціною, які б мали дискримінацію на глибинах понад метр.
    З непомірною ціною можна порадити PulseStar II Pro - у нього теоретично є індикація чорна/кольорова ціль, хоча працює вона, як вітер подме.

Reinhard T.E. Heydrich, maxskype51, Captain Flint та 6 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателяТерминатор Трио-просп...
      250 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    4. Устройство служит для оснащения портативных устройств (пинпоинтеры/металлоискатели и т. д.) вибратор...
      215 грн.
    5. Металодетектор Fisher F75 Special Edition Black - це мікропроцесорний, професійний прилад, призначен...
      48000 грн.
  3. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Щиро дякую!
    Перечитав декілька тем та диспутів і помалу приходжу до висновку,що під мої задачі може підійти вподобаний вами Anomaly),з можливістю накопичувння результатів для подальшої обробки на пк.По опису і відгукам,ніби іформативний і ціна не занадто .Вже міркую)...
    Зповагою!

4. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Ну, не знаю - ви ж писали про кольорові цілі. "Аномалія", як і будь-який магнітометр, бачить лише феромагнетики, тобто чорний метал. На кольорові він не реагуватиме.

Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  5. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Трошки не в тему, але і в тему. Десь 8-10 років тому у нас наполегливо шукали горщик з монетами бо слухи передавались від бабусь-прабабусь. Приїхали хлопці з дуже крутими апаратами, чорний метал ігнорували і в результаті 3-х днів викопали пару десятків монет різних періодів. А після них через майже рік "піонери" з палкою на 4-6 транзисторах десь з 40 см витягнули невелику чугунку в якій було чуть більше 200 срібних монет (Польща, з Пілсудським, Ядвігою і т.д.). Масивне все потрібно викопувати. А монетки на протязі року "розчинились" в шкільному музеї.

Reinhard T.E. Heydrich, gans1969, Captain Flint та 3 іншим подобається це.
  6. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    подскажиет что лучше использовать для снайперки 10-14кгц, такой чтоб и по мусорным местам хуторов по лесу, пляжу (соленых пляжей нет море далеко), присматриваю : моно 20 или 24 см, дд 19*12 см дд 25*12 см?

7. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    Желательно конечно снайперку , чем меньше тем лучше , частота от 13 до 14 кгц .

8. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Як? Він що, ігнорує кольорові цілі?Дивно,тоді треба далі вивчати пропозиції,може якийсь ще-є прилад,більш доступний,бо Pulse start,точно не потягну...

9. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Будь-який магнітометр ігнорує кольорові цілі, бо на магнітне поле Землі можуть впливати лише феромагнетики. Цікавтеся принципом роботи приладу, щоб не втрапити у халепу. До того ж Аномалія не дешевша за ПульсеСтар.

Reinhard T.E. Heydrich, Der Pirat der Felder, SYRYUS та ще 1-му подобається це.
  10. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    SYRYUS, під Ваші задачі екскаватор або бульдозер + будь який МД може обійтися значно дешевше! Якщо обстежувана ділянка не дуже велика.

Reinhard T.E. Heydrich та SYRYUS подобається це.
  11. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Дякую,пульсар близько 100тис.-це нам занадто)Б/В,ще не знайшов,щоб порівняти...

12. SYRYUS

SYRYUS Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    216
    Та ні,шановний,там місце досить людяне,потрібно проводити обстеження тихо і лише вночі:D

13. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Господа , подскажите прибор с характеристиками на среднюю монету 40см+ по глубине , чернозём , лес , поле - вот ориентир где копаю , копаю в основном по царизм , т.е серебро и медь , но не против что бы и золото цеплял ..смотрю в сторону б.у приборов ! Что посоветуете ?

14. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Підійти може навіть "самопал" Вайтс Класик з ВДІ, з котушкою 32 см на 12 кГц. Тільки по вазі буде 1400-1600 грам. А вкластися можна в 3-3,5 тис. гривень.

Reinhard T.E. Heydrich та Wiking730 подобається це.
  15. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Это сообщение адресовано мне ?

16. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Svatik, так мав вас на увазі, по співвідношенні ціна-якість це досить нормальний варіант. Правда варіантів треба підшукати декілька, а потім вже вибрати оптимальний. Я колись приглядався до Фишер Ф-44, але в нього навіть з великою котушкою 40 см на монету буде дуже в натяжку. Якщо би підійшов чистий аналог то в Голден Маск придивіться до Thracian на 13 кГц. Все залежить від фінансів, можна по частинах і б\у Деус купити. Потрібно перебрати всі можливі варіанти. Сам два роки користуюсь Вайтсом, політ нормальний але також час від часу в різні сторони поглядаю.

17. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    У меня Квазар , но подумываю поменять на что то интереснее

18. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Це не дивно бо ми всі такі. Я б свого Вайтса ні на що не міняв але шкала ВДІ для мого зору трохи за дрібненька.

19. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Ребята , что скажете по Golden Mask 5+ ... Хочу прибор с глубиной обнаружения до 45 см на монету , т.е 5 коп екатерины 45 см , 2 коп александра хотя бы 30-35 см .... какой прибор посоветуете ? Грунт в основном чернозём

20. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Маска 5+ отличный прибор. Ходил с ним раз 10 на коп. Продал по причине острой нужды в деньгах. Был деус , но 5+ лучше значительно.

Gordan13 подобається це.
  21. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    кАКА парктронік!

І чим же дітище болгарпрому краще за Деуса, дозвольте запитати?

22. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Ака имели в виду ? и как прибор ?

23. Yarek

Yarek Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Тернопільщина.
    Маска 5+ уступить Дусі тільки вагою.

FOX24 подобається це.
  24. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Мені він сподобався хорошим дискрімом, хорошою глибиною, комфортом. Був в мене деус, як я його не крутив, а за пів року пошуків продав ту дорогу крякалку. Там більше понтів ніж реальних результатів. А з 5+ я копав і відпочивав, наче з теркою 705, але вигрібав весь кольоровий металл, боратінки попадались на глибині у повний штик фіскаря. Відмінна ідентифікація по ВДІ, все у своєму секторі. Сподобалась функція глибина дискримінації. Заліза майже не копав. Метталопластику бачить гарно навіть на ребрі, але це все звісно при правильних налаштуваннях. Ну і ціна на новий прибор у комплектації з безпровідними навушниками вдвоє нижче тої ж комплектації деуса.

Captain Flint подобається це.
  25. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    це був жарт.

Наразі по таким параметрам в чорноземі працює лише новинка 2020 року інтронік і то лише на відео, а по факту скоріше за все черговий пшик.

Ви особисто порівнювали чи це просто Ваша думка?

Думаю при правильних налаштуваннях і з Деусом був би не гірший результат!А може і кращий! ;) Те що Ви сюди і терку вплели говорить лише про те, що для Вас оптимальніше прилади з простішим функціоналом ніж у Деуса, думаю саме тому Ви з Маскою і подружились! :)

Останнє редагування: 3 бер 2018
  26. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.138
    Адреса:
    Дніпро
    Терку я впер просто для порівняння комфорту. Я з деусом розібрався за неділю, в налаштуваннях немає нічого складного. Якщо його розкачаьи на повну то після дня копу голова квадратна від його постійного співу. Єдине що не зміг зрозуміти це режим мультитону, на мою думку то для мазахістів))