Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    В мене Маска класна, одна з перших, порівняно з тим .... , що зараз роблять болгари земля й небо. Якщо її продам, то таку вже не куплю. Це мене й зупиня трішки.

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    3. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    5. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
  3. Motohobiman

Motohobiman Oberfeldwebel

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    939
    Адреса:
    Ukraine
    Лишіть обидва.Деус Лайт,краще Маски 4про ,та й взагалі маска там робиться досить просто ,а от Деуса з Маски не зробиш.Я як не старався переваг,маски окрім озвучки виявити не зміг,що по глубині,та розділенню, Деус виграє,імхо.

Volocuga подобається це.
  4. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    дивіться щьоб не було як у мене з кротом . привикав пів року , потім вирішив продати і взяв аналога , продав аналога вернувся до крота . купив тесоро тепер його продаю . класній прилад це той щьо ліг в руку ...

Иван1974 та Volocuga подобається це.
  5. vlambers

vlambers Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    501
    Адреса:
    Украина
    Вариант простой, купить деус, походить с ним, а потом станет понятно, какой прибор больше нравится и от какого больше толку по вашему, тот оставите другой придадите.
    Motohobiman спорить с вами не буду, но я сделаю с Маской (Руно) деуса особенно на ковре железа, а если говорить об версии Деуса - наушники+катушка, то тут вообще без шансов с его стороны. Но если говорить об весе, красоте исполнения то конечно Деус рулит.

Останнє редагування: 1 чер 2017
    enterkop, Валерий Ч, Volocuga та ще 1-му подобається це.
  6. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Два прибори, мені непотрібні, та й економічно необгрунтовано.
    На залізному коврі Маска однозначно краще Деуса, але є проблема, через пів години, максимум годину ходьби по такому ковру і прослуховуванню тисяч гвіздків вуха просто перестають реагувати на сигнали, а в однотоні навіть з викрученим на половину дискримом доводиться копати дуже багато чорнини.

maxskype51 подобається це.
  7. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Потрібна і цікава тема. Якщо пан volocuga не заперечує, прохання до власників деус лайт написати тут яких прграмм та параметрів з передвстановленних не вистачає в вухах. Як відомо деякі параметри не можливо корегувати в ws4 та ws5 . Як то - шумодав, швидкість та ін. Як я зрозумів можливо дописати ще 7 своїх програм ТІЛЬКИ маючи блок керування. Дякую.

Volocuga подобається це.
  8. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Я не заперечую, але є тема про Деус, модератори можуть заперечити.
    Як на мене, то куча програм то понти непотрібні, тільки пропусків більше. Вже пройшли часи, коли алюмінькою нехтували, потрібен спартанський варіант, є кольоровий сигнал - копай, чорний - не копай, спірний - думай, а потім копай. В цьому плані Маска рулить, але комфорт не дуже, про що я писав вище.

maxskype51 та Motohobiman подобається це.
  9. ЮРЧАН 87

ЮРЧАН 87 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.581
    Адреса:
    Украина
    Одних наушников хватит с головой.

maxskype51 та Motohobiman подобається це.
  10. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.595
    Адреса:
    Поділля
    Беріть Деуса катуху з навушниками ВС4+перехідник на провідні хороші навушники,десь бачив розпечатку по вшитих програмах,підбераєте які Вам треба і коригуєте,за маски руни,скажу так напівкустарщині далеко до фірмових приладів,повесні ходили з товаришем по такій місцині,скіф,чернях а потім там було середньовічне містечко,до обіду я з Деусом,потім після перекусу взяв та помінявся з ним на маску,мене вистачило на години три,результат по знахідках теж був не на користь маски.

11. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.090
    нет не выиграет!

enterkop, maxskype51 та Volocuga подобається це.
  12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    3 часа это много, как Вы ещё выдержали? :D
    Маска по находкам взует Деуса! Особенно если КР и в находках вчитываются наки чёрные и ножички, которые Маска в 3-е больше деуса подымает! По этому и в Масковода спина больше болит, что наки не знаешь куда девать! :D

женядом, enterkop та maxskype51 подобається це.
  13. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Сана, не факт, зараз в масок різниця поглибині може досягати 5-10 см., о динакових приборах,а це серйозний показник криворукості. Саме з цієї причини, яне хочу продавати своюмаску, тому,що таку ж точноне куплю.
    Доречі, якщо перед мною положать Маску в самій навороченій комплектації та Руно, я виберу Руно, і ти сам знаєш чому.

14. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    Может! сейчас Маски разные! Новую тебя ни кто не заставляет брать! Робота Руно сейчас радует!
    Знаю! Но Деуса и Сигнум как бы это было не смешно, моё Руно порвало! А мне было не до смеха, когда ехал на тесты с ребятами которые с ними по 5-7 год ходят, и думаю, нафиг брать мне фотик, что бы опозорить Руно? Не буду, и видео не снял, но было бы забавно! Пуска думают что хотят, у каждого своё мнение!

maxskype51 та Volocuga подобається це.
  15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    Кстате, Сигнума первый раз на тесты прегласил, хвалят, глубокий порвёт любого, да фиг там! Дусю привозили с катушкой 11, Сигнум с котушкой Тайгер, и моё Руно с Тайгером от Коилмана! Думаю с такими одинаковыми красовками ни кто ни кому не противоречил!

16. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    939
    Адреса:
    Ukraine
    Було в мене і Руно, ще з великим блоком алюмінієвим,разом з ним купив Маску 4про,Маска була краща за Руно,а Деус був кращий за них обох,на важких грунтах цим приборам не хватало низькою частоти,біля лепу поміхостійкості,у Деуса є все те чого не буде ні в маски ,ні в Руно,тим більше гляньте куди рухається Маска 5+ наприклад,і все стане ясно.
    Далі,я не хочу написати,що Маска/Руно погані прилади,ні вони одні з найкращих аналогів на нашому ринку,але коли встало питання ,що лишити собі ,Руно/маску чи Деус,я залишив Деуса,і хожу 90 процентів на коп саме з Лайт версією,блок лишив щоб прошити 4.0, та настроїти трошки,так що це моя особиста думка.
    Деус це не мегаглибокий прилад,це дуже гарно збалансований універсал,де кожний знайде СВІЙ прилад в ньому.

loptop, ЮРЧАН 87 та Volocuga подобається це.
  17. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та, блін пофіг хто кого порвав, в умілих руках, та з фартом, що Руно,що Маска, Деус, Етрах, будуть ноздря в ноздрю.
    Мене цікавлять плюси й мінуси приборів, мінуси маски я описав, це винос мозку на мусорці, можливо тільки я так переношу мультитон, але він реально даве на мозок. Якби в масці була можливість прикрутити раза в два гучність чорнини, це б вирішило проблему, але такого регулятора нема.

18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    То меня сильно не интересует, я купил ребятам для теста Маску 5 , протестировал с катушками, работает на полной чуйке без вопросов и об дерево били, каждый подбирает под себя!
    По этому кому Деус кому Маска кому Сигнум, находки будут если будете копать всё!

19. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Я цю проблему вирішив, в мене стальний корпус, плата в "екрані", ні леп ні телефон не шкодить.

20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    Оооо дорогой, тогда если от темы отталкиваться то бери Деус! Сразу нужно было говорить! Удачи в выборе!

21. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Дик там, майже на початку й писав, щодовго не можу ходити по мусорці, просто хреново стає трішки.

22. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    939
    Адреса:
    Ukraine
    Насчет значно краще на мусорів,шановні,не надо ля-ля;)

Volocuga подобається це.
  23. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Судячи по відео, що я бачив ноздря в ноздрю. Маска з снайперкою дивувала не раз, саме цікаве, що витягував на дикій мусорці, це перстень "Уроброс "надітий на металевий стержень. Зі мною був Етрах, в упор не бачив навіть на повітрі.
    За Деус не скажу, але спробувати таки хочу.

Motohobiman подобається це.
  24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    Не всё так плохо! У каждого есть ухо готово слушать звук который ему нравится! Моему уху не нравится озвучка Дуси, уже давно испытал бы!
    У Маски столько инфы что иногда хочется и с Тёркой по бегать, но у Тёрки сингалов меньше, по этому не достаём мне информации, что бы понять что под катухой! Вот и выбирай! :D

Volocuga подобається це.
  25. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Слух у вас батєнька музикальний, ви б в дєрєжори пішли.

26. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.090
    Дережёры не, а двигателя слышу!:D

Volocuga подобається це.