Грунт чернозём в основном Отклик при настройке на грунт до 7,0.больше не бывает. Сантиметров 25 будет на 5 коп?
Откуда я знаю,разные мастера делают катухи даже на одну частоту по разному,и потому работа их может отличаться.Катуха может быть заточена под определенный грунт.Чернозем тоже разный бывает.В целом-да,25 см должна выдавать легко.Не забудьте только грунт отстроить,и на такой частоте фильтр Very slow,прибор будет достаточно шустрый и не будет потерь в глубине.
Если как вы говорите вы хотите ходить по чистым местам то берите тогда уж не дд 280 мм а 320 мм х 240 мм Тайгер или ещё больше ! А если вы ставите своему прибору цель увидеть 5 коп с глубины 25 см, то берите катуху 250 мм - она увидит и точно покажет и даже на замусоренном месте ,она для этого и была создана ,она стандарт !
Выбор падает на Fisher F75, X-terra 705, Fisher cz-21, Garrett AT PRO international. Помогите определиться !?
про всі мд. розписано в темах. смисл повторюватись. https://reibert.info/forums/texnika-dlja-poiska.4/
Полное не понимание сути вопроса. Частота, АСИ 250 - 6.5 Кгц. у Проши 15. Глубина понятие относительное. Пин и дискрим - есть почти на всех нормальных приборах.
Камради, я три роки відходив з Golden Mask 4 pro, нормальний апарат і дуже ціпкий в роботі, і знахідок хороших було багато, а коли на полях зустрів мужика з Вайтс Класик з ВДИ і попробував його в роботі, тоді почухав потилицю за що я стільки бабла відвалив. Минулою весною дуже вдало, протягом тижня, продав свою Маску і прикупив Вайтса і розлучатись з ним вже не збираюсь (поки що) бо на Дусю все одно не нашкребу.
Вайтс це добре був у мене правда вид бомбера а зараз ма ю терма це десь 15 прибор правда дорогих бриндових не було скажу так вайтс мах частоту 6 гц а на терм чипляють 10и 12 и14 и18 и теж глубина и разделения не гирше я за терм правда то шо немаэ вди для мене уже не проблема.
Вайтс у мене з двома котушками 24 моно і ДД32 від Ніксат, обі на частоту 6,6 кГц. А зараз він робить любі котушки до 15 кГц. Хочу ще снайперку 17 см на 15 кГц, але на жаль моє хочу щось не дуже сходиться з моїм можу.
На коли у мени був вайтс то робив лиш бомбер помоюму но можу и путати . Продав и мени бильш не интересний був .у тему не заходив. Чесно незнав шо до нього уже липлять катухи з ризною частотой. На весну тоже хочу ще прборчик заказать но пока у пошуку .
Бек Ви неправельно зрозуміли фортуни у мени небуло а вайт с глибокий ями рив капец но частота мала .6.6 Гц царизм тягне гільзи а от металопластику не дуже тай важкий він кіло сімсот руки відпадали від нього фортуну хотів прикупить тепер відмовився взяв терма про квазар ще маю но продам напевно хороший апарат но я перехожуна аналох тому нехочу з цим заморочуватись шукаю до про терма шо прикупить у запас бо як кажуть всяко буває шось у сезон лусни і чикай потім пока туда пока сьюда пока ремонт дой сезон закриють . Незнаю як від ніксата вайтс но хлопці кажуть шо хороші у кого є .
Доброго времени суток! Я на этом форуме первый раз, подскажите пожалуйста ссылку где можно купить Квазар АРМ? Просто я уже "фирменный" Квазар купил,но с ним больше проблем чем удовольствия.
Да разбомбили этот раздел, где всё было в одном месте по феншую, оставили только теорию. Вам в "куплю/продам/обменяю " - послевоенные вещи и там уже мд. Короче как в сказке стало,.. за тридевять земель и принеси незнамо что..
Квазар? скажете якщо купите нефірмений, теж хочу поюзать. А хфірмений це у хфірмі фортуна. Камрад нехочете нефірмений Фортуна М ?
справа нефірмений , зліва фірмений, знайдіть 2 різниці Хоча помню проскакувала тема , камрад вагпався куплять чи некуплять , наче спасли його, пройшов мімо, але граблі залишив.Нє ну я тоже наступаю, але чисто по приколу Квазар фірмений продаєте?
Камрад, дивлячись що хочете , якщо відромонтувать, то навряд чи мастер не свої мд візьме. Якщо купить, то може щось інше, чому Квазар? ось вам секретна інформація. https://reibert.info/forums/uslugi-po-md.137/