Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. КРОТОЛОВ

КРОТОЛОВ Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    622
    Адреса:
    СТРАНА ЧУДЕС МОЛОЧНЫХ
    Сам хожу с 5О5 террой,очень хороший прибор тихий и цепкй,лишний раз не пискнет не по делу,удобно глубинные сигналы вызванивать, прост ничего лишнего.Сибола тоже неплохой аппарат .Идите в магазин подержите оба прибора в руках и купите тот который лучше в руку ляжет,это как женщину выбирать каждому свое.С ув

2. Цікаві лоти

1. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    4. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
  3. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    Я живу в місті Миргород, там таких магазинів нема, якби був я б нікого не питав, пішов попікав обома і обрав, а так кіт в мішку...

4. КРОТОЛОВ

КРОТОЛОВ Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    622
    Адреса:
    СТРАНА ЧУДЕС МОЛОЧНЫХ
    Ну раз так, как владелец терки посоветую ее.Только перед покупкой почитайте ревью детектор ,с этого года ,терки блокируют работу катушек сторонних производителей (там коды или чип какой-то установили яйцеголовые инженеры минелаба) так что по возможности берите терру постарше.

5. Нимрод

Нимрод Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    106
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    281
    Повідомлення:
    533
    Адреса:
    Украина
    Если не нужен баланс грунта, бери Сиболу. Включил и пошел. Хожу с Сиболой 2 года. С ув. Виталий

6. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    х-теру 505 я думав брати б'у, а тесоро нового... так що мені їхні коди і чіпи не страшні... мені щоб по глибині брало норм, ложних сигналів не було, ну і дискримінація була на висоті...

7. Нимрод

Нимрод Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    106
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    281
    Повідомлення:
    533
    Адреса:
    Украина
    Можно и Сиболу б/у.

8. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    можна і сіболу б/у. Але в мене великі розбіжності щодо цих двох мд.

9. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    хто користується такими мд прошу написати про свої враження....:beer::smile_14:

10. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.334
    Адреса:
    Украина
    Чтож посоветовать являюсь владельцем Вака тоже самое что и Сибола.
    http://reibert.info/forum/showthread.php?p=3182140#post3182140
    Положительная сторона это вес если в магазин прийдеш возмеш сиболу пушинка 1 кг миниатюрная и выбириш точно ее. А вот в поле 505 по дискриму и обскакать сиболку может глубина думаю на равне .Хотя 505 не было догадки.Вот сам перебратся на цифровик хочу скок за 505 просят?)

11. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    Я говорив із камрадами то продають від 3500 до 4000 грн з DD котушкою, особисто я був домовився за 3500 грн...:beer:

12. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Завчасно вибачаюсь, що влажу в чужу тему, але є попутне запитання.

Як взагалвзагалі тежон реагує на олов"янисту бронзу (черняхи, русь). Користуюсь Кардиналом, але друбні монети (чешуйки, соліди) бучить в глибокому чорному секторі, в кращому випадку на 4 позиції дискріма (межа чорного та кольорового). З черняхами - печалька. По повітрю воно то ще й нічого, а от в землі спинки фібул на 2 чи 3 позиції дискрімінатора (чорний сектор).
    Буду вдячний за відповідь. Як по подібним цілям реагує тежон???

13. driverland

driverland Oberleutnant

Повідомлення:
    5.047
    Адреса:
    West Alpen
    Не знаю как у кого, но тихие, это тесоро, в дискриме шумят, тока когда надо, терка орет всегда и скачет VDI, там где 705 ступала два сезона, Вакуеро после нее собирает в этом сезоне, так как DD катуха постоянно ловила мелкие ржавые цели и не давал пройти чистому сигналу.

14. gogi

gogi Gefreiter

Повідомлення:
    105
    Адреса:
    Украина
    Добре бачить, але не потрібно дуже затискати дискримінатор.

15. RedMask

RedMask Leutnant

Повідомлення:
    4.375
    Адреса:
    Украина
    Вы с Корсаром не перепутали? На дискриме "3" Кардик вообще никакую цветнину не сечёт, видит даже гильзы биметалл и стальные пуговицы.

А вообще главное - не выкручивать дискрим на Кардике. Оптимально - 4,2-4,3. Мелкое средневековье (солид, грош) орёт шо ппц, очень характерный "двойной" сигнал. По черняхам не скажу, но скифскую бронзу тоже очень хорошо видит. На дискриме 4,3 регулярно поднимаю даже хвостики от колбасы и охотничью дробь, пояски и кусочки латуни размером меньше ногтя. Вчера нашел гайку латунную диаметром 6 мм - сигнал чёткий.

16. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Ні, нічого я не переплутав. Є користувачем Профіка майже 5 років. По монеткам, русі, хожено перехожено. Здається Ви не правильно мене зрозуміли. Так у мене дрібну оловянисту бронзу бачить на 3, на 4 вже зрізає наглухо. Але разом з тим на 3 лізе залізяччя (на 2 взагалі фактично олметал). В той же час, погоджуюсь з Вами, що навіть дрібний алюміній, мисливська картечь, або шрапнель чіпляє дуже впевнено і глибоко. По війні не проблема.

Тому питання залишається відкритим. Як реагує тежон на оловянисту бронзу???

17. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Дякую, за відповідь, просто одразу не помітив. Прошу пояснити детальніше. Що значить "сильно не затискати дискрим"? В тежона два дискрими, в якому положенні дискриму чіпляє дрібне олов"нисту бронзу і чи багато в цей сектор чорнини???

18. gogi

gogi Gefreiter

Повідомлення:
    105
    Адреса:
    Украина
    Я мав на увазі не дуже викручивати регулятор дискр, тому що відріже олов"нисту бронзу. На цікавому місці перший дискр (Disk level) ставлю десь під позначку Iron чи на неї, а другий (Alt Disk level) між Iron та Foil, ближче до Foil. Дрібне залізо відсікає, а великі цвяхи, кільця та уламки пробивають майже по всій шкалі дискримінатора. Взагалі Tejon залізо любить..

Images:

Tejon4.jpg
  19. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Дякую.

20. kt315

kt315 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.536
    Адреса:
    Base 211 Neuschwabenland, Antarctica
    Минус в том что на Профи нет катушек NEL. Автор кардика запутал народ - он вроде копирует Fisher 1266, вплоть до гайки. Однако ув В Стрелок пребывает в полном недоумении - а нужно ли создавать ему катушку размером поболе и найдет ли она спрос если прибор имеет частоту отличную от Fishera. В то же время на Теджон подойдут почти все катушки от Тесоро, есть и от NEL.

1 людині також подобається це.
  21. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    На яку глибину б'є тесоро вакуеро 5 коп срср ?

22. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    а що там із вді в х-терри 505 ???

23. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
  24. Валерий Ч

Валерий Ч Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    868
    Адреса:
    Киев
    Что же удивительного, на мусорке аналоговые МД короли, их часто ради мусорок и покупают. Еще и ДД катушка против моно.

Rastaarheolog подобається це.
  25. ярік

ярік Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Полтавщина
    прошу викладати сюди свої думки ...

26. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Мінелаб сафарі :smile_12:, на крайняк візьми Тесоро Сабле, дивлячись що копати,
    або ось, http://reibert.info/forum/showthread.php?t=292105
    тут і Сібола, Терка 505 та інші :D все в одному мд.:smile_12:
    головне розібратись.