а я оце незрозумів. тут скарби шукати зібрались а мене ніхто не гукає. якось це з вашого боку не дуже гарно. мабуть тре підняти тариф усім хто тут відписався
По суті: якщо Ви впевнені що цінності заховані десь на цій території, то ВСЮ територію розбиваєте на невеликі квадрати, і кожен квадрат методично досліджуєте, старанно перевіряючи всі місця та речі, де хоча би теоретично можна щось заховати. Робота довга і марудна, але тільки так.
Елементарно, вонаж десь получала пенсію, листоноша додому приносив, або в ощадбанку, піти звідти. Якщо дома все було, то на старості забуваєш де що ложив, я в свої роки вже провтикую значить сховать можна на видному місці,якщо є піч то є припічок саме те місце. Ну а жартувать ваша бабуля нелюбила? то могла поприколу і з собою забрать
Якщо, жартувать любили, то могла для прикоу сусідці сказати, що грошей багато, щоб внукам сумно не було, та бабусю частенько згадували.
Вот если б была инфа,что бабуля танк закопала,то все стало проще. Просто б написали пану Траку,он бы помог.
Спасибо камрады , все мнения интересны . Но наверно , остается разбивать на квадраты и искать , впрочем , чем я и занимаюсь уже не одну неделю . Много хоз построек . Клуня это сарай ?
На горищі нички між балками, та в місцях де шифер сходиться з кладкою, там часто є прожнини, які доки не залізеш не побачиш. Зустрічав "підвізки", під столами та диванами. Обвивіться споруди, на наявність нової кладки, чи штукатурки. Частіше піднімайте голову.
Включи мозг бабульки, встань, осмотрись, сначала дом, затем по очереди хоз постройки и в конец улица, если на улице, то это будет что-то большое, типо банки, металлической коробки. Понимай что бабулька старенькая, тяжелого не поднимит, высоко не залезет, и это должно быть место, чтоб легко можно было пополнять капилочку раз в месяц, после получения пенсии)))
ви не до оцінюєте стареньких. вони можуть таке зробити що якби не бачив на власні очі і не повірив би що таке в такому віці можливо. тож не треба відкидати ні які можливі місця