Что то пошло не так. Все сделал как описали на картинке. Мотор загудел и бахнул. Терь воняет паленым.
А я знал, что так и будет. И не спрашивайте откуда. Знаю как все исправить. Провода, идущие от шнура питания, тщательно зачищаете, и скручиваете вместе, предварительно вытащив вилку из розетки. Скрутку тщательно обматываете изолентой, не менее 5ти слоев. С учетом всех мер предосторожности вставляете вилку в розетку. Думаю трех раз будет достаточно. Идете в хозмаг за зеленой краской и кисточкой.
Що вже підключати? Треба було через ,лампочку або подовжувач з запобіжником включати. Ні , побіг і втикнув то врозетку. Попередив з вечора ж.
Ладно, пойдем по другому пути. Есть улитка отопленя печки волги. Есть варианты какой блок питания подойдет ?
А алгоритм запуску до поломки можете описати? Підозрюю що Ви щось не дописали на початку теми. Кнопки ,чи ще чогось не було. Я не можу зрозуміти як воно без конденсатора робило
Бігме боже. Все як на духу. Як купив на барахолці пару років тому, так і установив. Нікуда рапани свої не пхав. Тупо двигун і вилка.
Я маю підозру. Ну принаймі вже, тепер що то такі двигун від пралки, але такой, малої, пласмасової. Або десь, з якогось агрегата спи.... вкрадений.