Вийшла ошибочка. Маленька. Я взагалі думав , що я в іншу тему пишу. А так, на рахунок вашої сестри і її робіт , я можу сказати , що все ок. Я думав , що тема про зажигалку. Там є у нас один автор і ісполнітєль. Попутав я вас. Вибачайте. Не тримайте зла. Якось не прослідкував.
От тільки не треба задню вмикати! Ви в нас художник, тому порадьте щось підростаючому поколінню або ідейку якусь підкиньте.
Головне щоб це не були німецькі танкісти,бо в них не було шоломів.. В нас є тут один спеціаліст по шоломним справам,він з легкістю це доведе,бо це дуже ЛЕГКО.. Так що акуратніше із касками та шоломами..
Просто велік нс фоні стіни. Дешево і сердито. І нема зайвих деталей що гармонічно для діорами дуже. Але мені полонений орк у люльці сподобалось. Не стильно, але життєво.
Ще є ідея по цій війні. Робимо т62 щоб намальована була Z, і головне в такому ковпаку. Модно, стильно, креативно.
А відносно каски продаю ідею "забезкоштовно". ,,В продірявленій касці окупанта балерини таньчать лебедине озеро". А взагалі коли я був маленький в бабусі в селі старі люди називали каску-ГЕЛМА.
Та дав би Бог шоб не скінчився. Чим раніше, тим краще. Я вже чекаю з нетерпінням побачити то гівно в дерев'янній коробці. А потім можна і спалити. Хоча краще собакам дати. Хай би поїли.