Як я зрозумів, шел туди ніяк не лити? Мали привезти Кастрол , але не було і попався Шел.. Ох і трудно то все)) Дякую за інформацію, попробую то відпишуся тут
шо попало можно только пить,если с градусом,печень надежнее современных,суперфорсированных моторов.Той шелл с удовольствием сожрет любой жигуль,это его допуск.И найдите себе спеца,пусть он думает и обслуживает,а Вы дальше дома стройте.
Тільки що замовив Кастрол, привезуть на наступний тиждень, то й поміняю. Як мені сказали, що краще тут, на Україні ( принаймі в Тернополі), дорогі масла не брати, розливаються вони в банки підпільно. Шел подарую тестю, в нього Кіа Спортедж, і виробник якраз його і рекомендує. В Лансера 9, я рив, Мотюль і Арал, інколи Тойотовське чи Хонда, вже точно не памятаю. То після 150-160км/год, мотор жер масло. Тепер залив Мобіл і проблем немаю, та й ціна прийнятна). Пробував давати 1200-2000 оборотів, диму практично немає. По спеціалісту, то внас в Тернополі важко знайти, толкового, от і приходиться питатися на Райберті. Спасибі Вам за допомогу
есть в Тернополе нормальные,насколько знаю,на обьездной города.Шукайте.И прямой представитель того-же арала есть обязательно,как и других контор.Короче,постарайтесь найти не барыг,а людей,желающих заработать знаниями и умением.Да,трохи трудно.....
Краще б не прийшлося шукати)) А як і заставить то тоді буду кататися і шукати, хотя на це не завжди є час (( По бензинових є досеть спеців, а дизель круг малий ((
есть примета-если регулярно обслуживать и осматривать автомобиль,и сразу при замеченых приколах-стуках,шумах,лишних лампочках,то скорее всего не придется стоять зимой на трассе Тернополь-Львов с поднятым капотом и видом задумчивой гири.Эта техника надежная,но это-ТЕХнИкА,а она имеет привычку изнашиваться.
Современные дизельные моторы-например на мерседесе,могут сильно дыметь из маслозаливной горловины.Это нормальное явление,не делайте лишних движений.Главное правило техники-не трогать руками!
АРАЛ рекомендует . Aral SuperTronic Longlife III SAE 5W-30 Сучасне синтетичне масло для автомобілів групи VW (окрім таких, яким предписано допуск VW 503 00/506 00/506 01) Страница подбора масла у АРАЛА http://www.aral.ua/ua/oilguide.html
У багатьох шоферів є поняття "влючається",а вона просто виходить на робочий надув. на старих машинах давно ставили турби зі змінною геометрією,яка як раз і працює на всіх діапазонах з оптимальним надувом. Відрізняються старі і нові турби - системою керування "змінною геометрією"
В принципі можна, але людина вже в Німеччині і я заказав Кастрол, який і рекомендує той же фольцваген. Може звідти воно приїде таке ж як потрібно?
В моїй сервісній книзі, власник ( німець) проводив заміну масла кожних 9-16тис кілометрів, хотя інші власники проводили заміну в 25-30тис км, як прописує виробник?
Тема жора сложная.Какое масло было залито,подходит оно к конкретному мотору,учитывается ли износ мотора при выборе масла?Есть моторы-которые жрут масло всегда.Может подделка была куплена
Мене дивувало якраз те, що брав тільки дороге масло, та й не думаю що я міг брати постійно підробки? Тойотовське мені возили з рашки, решту брав тут. Результат був один
Так клімат то один)) І що дивно, авто в яких проводилася заміна кожних 30000, зарас в Німеччині продаються з пробігом 500000-600000тис і нарікань немає, успішно даний пробіг в нас скручують і люди катаються ще довго?
Дело не в климате,а в качестве топлива и дорогах.У нас бездорожье,а вместо топлива-бодяга.Было исследование в журнале Бизнес ,в Украине около 90 % масел -подделки.Навар 300-400%.А качество фильтров-катастрофическое!
Можливо і так. За Шел який привезли з Німеччини, я платив 47 євро, за Кастрол який мають привезти, буду платити теж 50 євро. В нас Касттрол який я і залив, коштує 1200грн, що явно не 50євриків?
повнимательнее с цифрами,такого пробега нет у всех автомобилей области вместе взятых.Средний ресурс среднего автомобиля 300 тык,трассового-500.При своевременной качественной обслуге.На высоких оборотах автомобиль ДОЛЖЕН расходовать масло,если нет-оно не выполняет свою работу.Есть допуски у многих фирм на расход,а у некоторых так и написано-не лимитировано,доехал мерс до Киева на форсаже,комп засветил-долей литр масла,попхался обратно по правилам-ничего не выгорело и уровень остался в пределах ошибки измерения.Критический,предремонтный расход,когда начинает забрасывать свечи,указанный производителями автомобилей-2 литра на тысячу.И забудьте легенды о моторах-миллионниках,это к фурам с 20-ти литровыми двигателями и оборотами рабочими 1200.
Я коли шукав авто, то спочатку думав брати тут, на Україні і відповідпо приглянувся один пасат, 2013 року, пробіг був вроді 160000км. Але згадав знайомого, який гонить машини якраз з Німеччини, то з ним і порадився, відповідно і показав цього пасата. А потім і він мені його показав з пробігом 517000, який його знайомий, успішно скинув і тепер продає людям. Отак то воно, а я міг його взяти і потім дивуватися, як то він так сипеться.. Про "мільонники" я теж невірю, на мою думку це практично не реально. Але ця легенда, суттєво допомагає продавцям користованих авто, особливо Б4 пасатів, родич який має такого, постійно мені це втирає))))))
В Польше,Германии и прочих европах масло дороже,чем у нас,налоги больше,потому у представителей дешевле,только растаможка и навар конечно.Привозили мне масла из Германии в банках по 4.5 литра,четыре с половиной именно и из Франции в плоских 2-х литровых,для долива,чтоб помещалось легко в разных нычках.Там вобщето низзя самому менять масла,взуют,куда дел отработанное?Это очень сильная отрава.Доливать можно.Фильтра-покупайте то,что написано на корпусе фильтра,а там чаще всего манн,кнехт,пурфлюкс и еще пару матюков.Никаких сыкыты и фомаксов из промокашки.А,да,они вдвое дешевле.А дизелистам так вообще исключительно 2-х или 5-ти микронные оригиналы(топливные).Иначе капец бюджету на форсунки по 300-400 ойро за штуку.
не,встречаются рекордисты,и в другую сторону тоже,например с нуля убитый наглухо,не подлежащий ремонту 2.5 турботрактор ауди,чуть более 50-ти тык.
Паливного я ще не міняв, то тепер буду знати. А в який пробіг чи ще якихось критеріях, паливний міняється?