Пистолеты, пулеметы и карабины калибра 9мм

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Yuber, 5 тра 2021.

1. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Поле чудес. Дерево. Верхняя ветка
    Шановний добродiй, ви схоже "ахвицер" ЗСУ. Не так давно один знайомий ( аж цiлий пiдполковник!) "ахфiцер" доводив, а ж з пiною в ротi, що АК це копiя штурмгевера. Нiякi доводи, фото, вiдео, на нього не вплинули. Ну справжнiй вiйськовий з одною iзвилиною:). Про вас не знаю, але загальну думку про "ахвiцерський" корпус маю ще з часiв строковоi служби. Не знаю як було за часiв Союзу( вважаю, що так само) ми, простi солдати, назвали " отцов командиров" не iнакше як "шакал". Не тiльки за свинське вiдношення до рабiв держави, що потратили в солдатське рабство, а й за розумовi "здiбностi", до були ще нижчi нiж у нас, рядових( особливо летьохи, що ледве закiнчили своi школи для глухонiмих:D:D:D

Останнє редагування: 26 чер 2021
    1. (в наявності 16 шт.)
      Поліуритановий наконечник буферу для AR систем. Виготовленний з поліуритану Р-80 твердість по Шору...
      50 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1900 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1699 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
    5. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
  2. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    можете і далі стріляти з відкритого затвора.
    Слонів тупих я не люблю - це факт. І те , що Ви розповідаєте - це дуже чудово демонструє. Ви думаєте, що Ви розбираєтесь у зброї, я знаю купу слонів, хто так думає, вони навіть думали що вміли стріляти - я їм наступного дня на полігоні дав можливість це довесті... результат був апріорі відомий )))

Кулемети стріляють всі з закритого затвору (постріл не може відбутись доки затвор не закрито), хоча рама стоїть на затримці в задньому пложенні. І той самий ППС-43 та ППШ - не виключення, просто схема з вільним затвором.

3. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Ну нехай я буду " тупий слон" , Але ж не я просрав три областi, а " розумнi" ахвiцери просрали. Може вiрно ми, простi солдати, назвали iх шакалами?

4. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    ну да, тільки з тих , що я навчив, прості солдати і сержанти, всі повернулись домів, один лише 300й, бо втратив почуття реальності - за це і сплатив, а ти можеш і далі думати про самоєбічність. Я не кадровий офіцер, єслі шо, але слонів не люблю - ні цивільних неграмотних, ні військових. Тупий слон він і на цивілці тупий, оскільки неграмотний.
    Вчіться і не будьте слонами - слонізм гірший за фашизм.

Постріл за відкритого затвора - це аварія ,це нонсенс, за це виробник зброї має сісти в тюрму, бо це каліцтво для солдата-стрільця (якщо калібр потужний).

5. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Всi хто стрiляв з ППШ стали калiками:eek::D:eek::D
    Офiцерський корпус рулить:eek:

Puaro подобається це.
  6. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    ППШ стріляє з закритим затвором! Скільки ще тобі треба повторити? Ти можеш здійснити постріл у ППШ з відкритим затвором, навіть якщо руками запхнеш набій в набійник, а затвор буде на шепталі стояти?
    Так з яким затвором стріляє ППШ?
    ДШК/ДШКМ/РПД/ДП/НСВТ/ПКМ/ПКТ з яким затвором стріляють?

ingvar2 подобається це.
  7. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Screenshot_2021-06-26-16-33-33-577_com.opera.browser.png

Puaro подобається це.
  8. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.948
    Адреса:
    Київ
    Та що Ви чіпляєтесь до Петра.:) Технічно він правильно каже. Те, про що мова, називається правильно стрільба з заднього шептала. Але, незалежно від принципу роботи автоматики, сам постріл відбувається у момент, коли затвор закритий. Просто потрібно розділяти принцип роботи автоматики та сам постріл. А саме, яке взаємне положення мають частини зброї під час перебування зброї на бойовому зводі та положення тих самих елементів зброї після спуску з бойового зводу, коли відбувається постріл.

ingvar2, BravoLA, Yuber та 3 іншим подобається це.
  9. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Це Педро причепився до ЗАГАЛЬНОI классифiкацii - стрiльба з ВIДКРИТОГО затвору, тобто з заднього шептала

10. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Це ти у книжці-підручнику Благонравова прочитав, чи педовікію, що писав тупоголовий безграмотний слон?

11. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Служив строкову службу на заставi кулеметником( ПКМ), що стрiляв саме З ВIДКРИТОГО затвору! Затвор взвiв, i вiн зупинився в крайнi заднiй позицii, а не так як в АК Чи АR - де вiн вертаеться в крайню передню позицiю. Звичайно при стрiльбi затвор запираеться, але е ЗАГАЛЬНО визнана класифiкацiя( в усьму свiтi!), та тiльки справжнiй ахфiцер Педро ii не визнае

12. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Є індивіди, хто половий член називає "какою" або "пісьою" - їх так навчили в дитинстві. Так ото і ваша "класифікація", бо оперувати правильними назвами і термінами з підручників по автоматичній зброї Ви наперекір здоровому глузуду не хочете.
    Так буває, особливо про більшість - 73% теж кричали, що гірше не буде, а тепер знову сєкєля жеруть у сухпаях старого зразку, замість нормального. :D

ПС: ось вам книжка з усіма автоматами і ППК та кулеметами - жодного слова про стрільбу з відкритого затвору.... Так що вітаю Вас, з Вашою 73%-ю класифікацією. https://www.google.com/url?sa=t&rct...lov_le01.pdf&usg=AOvVaw0WKNO9pl-lX6ANRA24y6lh

13. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Шановний добродiю, ви часто( не тiльки в данiй темi) перетворюете дискусiю на полiтсрач. До чого тут 73%??? Якiсть офiцерського корпусу, знайома менi з часiв солдатчини, де ось такi знущались над нами! А за посилання дякую, цiкава книжечка, хоч i застарiла

14. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Книжечка застаріла, а ППШ, ППС і МП-38/40 не застаріли - це прямо якесь диво. :D

Я не перетворюю, я просто констатую факт з вірогідністю 3 Сігма - статистична добірка за кілька років дозволяє мені це зробити.
    Знаєте, я вам відкрию таємницю - над неграмотними завжди сміялись, коли вони не бажають вчитись за дарма , а пруть далі мов бик на червону ганчірку. Офіцери різними бувають, як і генерали. Тому не повторюйте чиїхось дурниць - не будете мати такого вигляду, краще опрацюйте бодай пару пристойних книжок по автоматичній зброї - відкриєте собі багато нового.

Навіть сьогодні новітні кулемети стріляють так само як М2 і ДШК, котрим мало не 100 років - так само з заднього шептала і так само мають відкритий ствол... бо вимоги до цього типу автоматичної зброї за 100 років не змінились, то з якого дива має змінюватись принцип роботи ції зброї?

15. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Шикарний новий середній кулемет отримає армія США

16. Matros1919

Matros1919 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    242
    Адреса:
    Вiн хiба пiд набiй 9мм?

17. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    так, калібр 8,6мм. Шикарна машина, але нам так не жити - в нас таке не скоро буде, якщо взагалі буде.
    До речі, про необхідність такого кулемету армія США усвідомила по результатам і нашої війни включно.

18. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    Не треба гарячкувати, лаятися і вважати, що всі решта дурніші за Вас! ;)
    Саме цей, зазначений Вами варіант стрільби з заднього шептала і мається на увазі, коли коротко говорять про вогонь з відкритого затвору!

ingvar2 подобається це.
  19. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    Останнє редагування: 30 чер 2021
  20. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    такі речі ще в далекому совку були - нічого нового тут нема.

21. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    А що ж в Совку туди ховали? ППС, АПС, чи МР-40?;)

22. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    там були різні варіанти - залежно від того яку ставили задачу. Від спеціальних СП до потужних БЗ.

23. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    От бачите! Новизна полягає в тому, що в цей кейс вставлено не якись спеціальний пістоль, а звичайний штатний, широко поширений МР-5!:)

24. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Ви знову не розумієте призначення ))) Це - СПЕЦІАЛЬНА зброя, отже там мають бути спеціальні боєприпаси, для успішного вирішення питання - без купи дублів.

Головний плюс тут - гільзи потім не треба лазити збирати, щоб здавати після стрільби :D

25. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    Я провсяк випадок там смайл поставив! Не помітили?;)
    Втім, як відомо, в кожному жарті є тільки частка жарту.
    Отже, те що в Совку таку валізу використовували шпигуни, не відміняє можливості її використання в повсякденному житті пересічними громадянами, в якості приховано носимої зброї самозахисту! В тих країнах, де законодавством не заборонено використання РСС з функцією фул авто.;)