Для общаги можна попробовать старий спосіб. Завертаеш в тряпку, змочену в ростворі лімонки. Потім в пакет в на сутки забуть.На другий день те саме. Головнегарно завернути, щоб не сохла ганчірка.
або інший варіант ... даєш сожитєлям по кімнаті і кажеш "щоб до кінця тижня всьо рухалось і клацало ... шось спортите - покалічу!" ... у кожного в кімнаті є створіння для всіляких поручєній і виконання хєрової роботи ... їх пізнати не важко - зазвичай в них на обличчі ніби написано - Гатов работать за єду! ... бо я вам як дохтор відверто скажу - якщо всю свою роботу робить самому - то вашого здоров"я вам до кінця життя може не стати ... а ще стільки всякого треба встигнути зробить ... палєзного
Так то воно так,але як я помітив,людині або дано в такому розбиратися,або ні)Якщо не дано то ніякі мануали не поможуть
В качестве эксперимента, Я бы попробовал ОЧИСТИТЕЛЕМ КАРБЮРАТОРА попрыскать..... Пишут, что вымывает все, даже иржу размягчает.... Во всяком случае -- хуже не будет! В лимонку можно всегда закинуть....... А ВДшка не очень то с таким и справиться.... С Ув.
Поки все відмокало у воді,вся кака повідкисала,зараз закидаю в керосин,аби пробратися в глиб механізмів і щоб достати один патрон,приржавів чуток(( Потім буду гріти і розшевелювати його))
Попробуйте "фторопласт", я им две "светки" спёкшихся в монолит ,расшевелил.Рекомендую, вещь нужная. Не реклама.
Можно купить на авто рынке либо в магазинах,где авто химией торгуют. Цена где то 8-10 баксов, давно брал, точно не вспомню.
Мєня тєрзают смутниє сомнєнья! ... попалась мені якось іграшка з слідами молотка та зубила які використали для зручності розборки! ... не ваших рук справа?
Значит у меня люгер боле- менее живой. Могу подарить кривую тягу возвратки. Кривую - не значит нерабочую. У неё форма такая