Вечер в душу,чуть прийняв,три по пяйдейсять! Якщо чесно, таке враження що ми живемо без преза і примєра,часом щось пишуть в фб і твіттері, мрія Махно здійснилась. Я в РВСН служив,в псковських болотах,яке пш ,хб, технічка 1 в рік,і парадка 1 на всю службу і на пам'ять демьбєльнутись.Чоботи 2 пари на 2 роки,черевики 1 пара,до могили.
таки ровно 10 лет позже 87-89 ... таки х/б да , вспомнил , раз в полгода , но сапоги уже были кирзовые ( на 1 год ) и ремни тоже бумажные ... Это на дембель сами покупали классные такие , немецкие ремни , кожа толстая , мм 5-6 ... и у прапоров , кто смог выменивали яловые сапоги ... Видал такое в 6 лет , когда с бабкой в Пермь ездили ... у нас в такого не играли ... .
У нас раніше страуси в полях,лісах зустрічалися,бєглиє. Тепер мода на них пройшла,я навіть і не скажу де ще ферми з ними лишилися.
Мне нужно тоже батарейки проверить... У меня в МД крона стоит завтра в 5 утра стартую по войне побродить...
Рекомендую на Деус перейти, заряджається з любої юсб зарядки ,автономний,і не дорогий ,,лайт версія,,
то была целая политическая иПОХа - "страусиное Викторианство" а какие прекрасные деберкадеры прибивало волнами Днепровского океана к причалу величественной Хонки ... А помните "моду" на гонорары по 16 мильйонов гривень за ненаписанные "овощем" книги?
89-91 мацква... Солдатська для служби форма: - х/б -на пів року - п/ш - на 2 роки - парадка - на 2 роки - ботінки - на 2 роки - шинель - на 2 роки - чоботи кирза - на 1 рік - деревяний (ремінь) - казенний до 1 року...далі синя жопа і шкіряний від "діда" або новий з воєннторгу (якщо дєдовського нехватило або зовсім заношений) Церемоніалка: - парадка з офіцерського сукна (покрой як у солдатської) - на 2 роки - чоботи офіцерські - на 2 роки - білий шкіряний ремень - на 2 роки - білий шкіряний підсумок - на 2 роки - аксельбанти - на 2 роки - білі перчатки - на 2 роки - офіцерська фуражка - на 2 роки
Кроны есть акумуляторы,у меня два,обычный и литий ионный,зарядка специальная,сама знает что в нее засунули,литиевая крона дорогая но долгоиграющая.