В этом году очень легкие. Запрос постоянных покупателей (50%+), был на вина без шаптализации. Вот я и исполнил.
Докладываю, на утро, после 2х стаканов на 100 кг веса, утром впечатления такие, что пил минералку с вечера. )) С третьего стакана прилетают вертолеты, еще вечерком. )))
вино...порто... а я тут сиджу газову плиту реставрую після квартирантів...за 12 років нуляча плита з електропідпалом убита в хлам...двері духовки вивалили...пальники (горєлки) засрали...електропідпал уграли - ізолятори свічок підпалу побили...підсвітку духовки уграли...кнопки підсвітки/запалу уграли...ручки пальників уграли -все засране і не працювало... ..зразу думав нову купити наступним квартирантам...але 4 000 гривників шкода...якщо попадуться такі як минулі - уграють і нову...тож вечорами найшов собі заняття по відновленню:
Так то квартиранти,ось таке мені залишилось після отой істоти...потім стало так...Мабуть недилю можна було грабувати банки,відбитків не було геть
до квартирантів канєшно недотягує...але і так жесть ....привів до тями чи поміняв? кнопки хоч робочі? не залипли?... я свої вже відреставрував...но там повна розборка/зборка...вспоминав молодость і мєлкоскопні роботи
Ясно що привів,приїхав у пусту хату,пєчку не забрала чомусь...може гидко молодому кавалєру було показувати
Так само,дверцята-повна розборка,бо по іншому біло не відмити,поті виявилось що в духовці і світло є,воно робило,але скло так було лепом заліплене,що світло не пробивалося...А пєчка дуже гарна,особливо духовка-риба,курка,м"ясоРобоче все,ось тільки з грилем не розібрався,мануала вже нема...є там і шампур з моторчіком
Воо - во - во .. отэто оно ... еси шо , когда нашкрябаю хфинансов - именно отэто от - шоб була градация между первым геликоптером ... та 4мя другими ... ...
в мене через скло лампи підсвітки можна було затемнення сонця дивитись....а лампочка ледь просвічувалась сама ...відмочував, вимивав і скло і лампочку