Один вижу без термопластины. У меня есть Мундлос с раздельной, даже не могу сказать, что это термопластина. Просто две половинки, заходящие на половинки рукояти.
а не потрібно розказувати що було на столі. якось в мацкві ари з сусідньої частини виставляли нам поляну...стіл був бомба! хавчик прекрасний!...ну а в кінці один гад візьми і розкажи що ми їли барсіка...пару слабших відразу вискочили із за столі і побігли залишаючи за собою ленту...дивлюсь ще пару сидять і не можуть наважитись ...ну я і запитав чи ще щось залишилось .. да..я таке падло...зате допоміг хлопцям наважитись а то вони бідолаги ще б хто зна скільки мучились..
Это называется любимая работа ... видать всё устраивает и коллектив норм ... у меня тоже такое на Тойоте было , последние пару лет перед увольнением , когда стал мастером участка ... не скажу , что коллектив супер был , но то что я в своей тарелке и знаю/отлично понимаю/контролирую все движения на участке - это был факт .. и мне реально хотелось вот так же на работу
Наша постоянная рубрика 'Итоги трудового вьіебудня.' Посадочных ям вьікопано - 0 Посадочных ям заправлено - 0 Саженцев посажено - 16 Глиньі вьівезено - 0 тонн. Перегноя завезено - 0 тонн Деревов корчевано - 0 Итого за май Посадочных ям вьікопано - 13 Посадочных ям заправлено - 12 Саженцев посажено - 39 Глиньі вьівезено - 0 тонн. Перегноя завезено - 1,3 тонн Деревов корчевано - 1 Итого за 2020 год Посадочных ям вьікопано - 103,5 Посадочных ям заправлено - 103 Саженцев посажено - 103 Глиньі вьівезено -31,8 тонн Перегноя завезено - 4,0 тонн Деревов корчевано - 9 Готовность Посадочных ям (17+6+9+12)=44/85. Ямы закончились. Силы тоже. Как добрести до пепелаца хз. В принципе правильный тяж неплохо подрывает. Без него совсем тускло было бы. Нужно наверное будет городить школку, т до осени туда их и определить. Завтра еще вваливаю. Среда выходной. Акуенно самому себе выходные назначать )) Кто понял жизнь - работу бросил (с) В общем арбайт махт фрай.
Доброе утро! Приветствую вас всех , кото нашёл силы открыть глаза, нам еще рано портить борозду. Вперед и докажем, прежде всего себе, что мы живы . Удачи!
то був сарказм... дома 3дні вкалував фізично - робив заборчик, відділяю двір від городу...а тепер піду на винос мозгу.. мої підлеглі всі толкові і не доставляюють неприємностей (половину підбирав особисто), гол інженер мережі толковий - з задоволенням працюю з ним...а от адміністрація по лінії гіперу - ну його на....в пятницю розпочав війну з керуючею, куратором, операційним директором...вірніше вони розпочали - я відбиваюсь...перших 3 раунди за мною...перших 2 легко відмахнувся в усній формі...3й довелось включати артилерію - закидав листами з пунктами правил "Правила Безпечної Експлуатації Електроустановок Споживачів"...побачимо що сьогодні придумають .. пока відбився пунктом 1.3.3. 1.3.3. Забороняється покладати на енергослужбу обов’язки, що не входять до її професійної компетенції.